[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
به نظرم اگر بخوان از چندتا فلش بک، مثل مرحله 2و3 آنچارتد3 یا حالا یکم بیشتر استفاده کنند، کلا گند میزنند به پتانسیل سر فرانسیس! من نظرم اینه بازی بر پایه ی سر فرانسیس باشه! حالا بعضی جاها بیان سراغ نیت! (که اونم اگر نیان من بیشتر حمایت میکنم! :d هرچی بیشتر فرانسیس باشه! بازی بهتر میشه! )
---
GT هم قضیه اینه که اگر معرفی بشه،هیچکی دیگه به درایو کلاب احتمالا نگاه هم نمیندازه درایو کلاب هم پیست و این چیزاست، اگر OW یا مثل همون موتور استورم ها، کلا یه سبک خیلی متفاوتی از GT داشت،ممکن بود! :d ولی الان شباهت هاش از نظر ظاهری حداقل خیلی بیشتر از تفاوت هاشه! قشنگ به فنا میره این وسط! :d (همینطوری هم به خاطر نسخه ی پلاس،رسما فروش بازی رو میشه ترکیده در نظر گرفت! )
البته من یه چیزی در مورد حذف کراش از توی سایت اکتی رو درک نمیکنم! :dمن حدس میزنم کرش توسط سونی خریداری نشده ولی شاید قراردادی به مانند قرارداد سونی و universal در سال 1996 امسال بین سونی و اکتیویژن بسته شده که اجازه میده چند سالی به صورت انحصاری توسط سونی ساخت و منتشر بشه... برداشت من از جواب اکتی و قرار دادنش کنار حرکت های تبلیغاتی سونی اینه...
سخنان اکتی در جواب شایعات:
“Activision owns Crash Bandicoot and we continue to explore ways in which we could bring the beloved series back to life,”
در نهایت شک نکنید این همه اشاره مستقیم و غیر مستقیم از طرف سونی بیهوده نبوده... همینطور حذف کرش از سایت اکتی... کدام پابلیشر احمقی محصول به این بزرگی را از لیست سایت مرجعش برمیداره؟ الان تو نت سرچ کنی crash bandicoot هیچ لینکی که به activision برسه نمایش نمیده, مگه دیوانند همچین بلایی سر خودشون بیارند؟ دوست ندارند ملت بدونند کرش مال خودشونه؟:d
پس یه خبرایی هست در هر حال تقریبا مطمئنم خبرهای جالبی از کرش در انتظارمونه...
البته اگر حتی 100%ـش هم زمان سر فرانسیس باشه،به نظرم مولتی بازها نباید نگران بشن :d ، به نظرم به بخش مولتی دست نمیزنند و بر اساس زمان حال میسازنش! چون اینجوری بازی به شدت کُند میشه با اون سلاح های قدیمی!والا منم در کلیت ماجرا کاملا موافقم که نیت رو با لگد اونم از نوع ماواشی گری گدان از آنچارتد بندازنش بیرون جاش جد بزرگوار رو بیارن ولی با توجه به اینکه قبلا اساتید توئیت کردن که کمی شخصیتش قراره جدی تر بشه پس کلا منتفیه مگر اینکه چون از اسم نیتن استفاده نکردن و فقط گفتن دریک میتونه به سر فرانسیس اشاره داشته باشه که بیشتر به شوخی شبیهه تا واقعیت پس بزار واقعیت رو بپذیریم نیت قطعا تو UC4 خواهد بود پس تنها راه همونه که بازی تو دو عصر مختلف اتفاق بیفته وگرنه باید قید سر فرانسیس رو زد. اما میشه مثلا یه سناریوی دیگه هم در نظر گرفت که شخصیتای دیگه بازی مثل سالی یا الی هم قابل بزی باشن و یه جاهایی رو با اونا رفت مخصوصا از قابل بازی بودن کلوای بشدت استقبال میکنم. قربونش برم الهی.:d
در مورد gt هم لزوما حرفت درست نیست زمانی که Borderlands هم برای ویتا تایید شد خیلیا فکر میکردن به فروش KZ لطمه وارد کنه که اصلا اینجوری نشد مسلما با فاصله ی 6 ماهه حتی یکساله از هم رلیز میشن. صرفا نمایش یه بازی که بمعنای رلیزش نیست
شاید دلیلش این باشه تا اونجایی که من میدونم اکتی هیچ نسخه ای از کرش را خودش نساخته و پابلیشر هیچ نسخه ای نبوده(غیر از نسخه های محدودی از crash: mind over mutant که اونم فقط توزیع بوده و لیبل خورده و برمیگرده به سال 2008) در نهایت بازی نداره که بخواد بذاره رو سایتش اونم وقتی با شرکت دیگه ای مثل سونی بابت ip قرارداد بسته(?dreaming)البته من یه چیزی در مورد حذف کراش از توی سایت اکتی رو درک نمیکنم! :d
بالاخره اکتی چندتا نسخه منتشر کرده ازش! چرا باید حذف بشن از تو سایتشون؟ بازیی که حتی یک زمانی مال خودش بوده،بالاخره باید توی لیست بازی هاش باشه که! نباید باشه؟
مثلا همینطور که سونی هنوز کراش های PS1 رو میفروشه رو PSN ، اونم میتونه چنین کاری با اون کراش های خودش بکنه!
کلا قضیه ی حذف از تو سایت رو درک نمیکنم!
ffخب Tekken یا FF ؟ :d
امروز رو اگه بتونم چون روز اخر هست هرچی مونده رو مینویسم فقط زحمت بدید انگشتان عزیز رو و لطف بفرمایید بگید چه عناوینی مونده :d
ff
هروقت ایمانتون ضعیف شد این ویدئو رو ببینید:
[video=aparat;7WcBO]http://www.aparat.com/v/7WcBO[/video]
God of War III