[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
خیلی منتظر the getaway / 8 days هستم نسل قبل که نیومدن امیدوارم این نسل بیان
ریمستر مگه همین تابستون نمیاد؟بعد از اونور سونی DriveClub رو داره. (ریمستر TloU به هیچوجه حساب نمیشه! :d)
كارگردان هاي دو تا بازي (U2 و TLoU) كه goty شدن و بيشترين افتخارات رو كسب كردن با كارگردان هاي ديگه فرق ميكنه جانم :d معلومه كه مگا تن هست .....تا الان همه نگران بودن كه بعد رفتن امي چه بلايي سر يكي از بهترين ip هاي سوني مي ياد حالا بعد از طوفان امروز:d با يه خبر طوفاني اعلام ميشه يكي ازبهترين بازيسازهاي دنيا U4 رو به دست گرفتن مي دوني يني چي !!!!....گرفتي مارو احسان !!!!!!!
اين خبر رسما يني اين كه U4 رفت كه موفقيت U2 و TLoU رو تكرار كنه ........قطعا اين خبر اگر بيشتر از معرفي يه ip جديد نباشه كمتر نيست :d
- - -ویرایش - - -
موقعي مي تونن اينا تو چشممون فرو كنن كه U4 موفق نباشه كه با اين خبر حتي الان هيترهاي سوني هم ديگه از موفقيت U4 مطمعن شدن
اره گلم :d
برادر من همچی میگی جنازه انگار دست 2 تا نخاله افتاده بودهداداش تو مو می بینی و من ریزش مو
اگه چیزی میگم واسه اینه فردا روز فیل نشیداون دو عنوانی که نام بردی از نقطه ی صفر کار بگیر تا ایده و تمام چیزهاش توی یه پروسه ی حساب شده انچام شده ولی الان یه عنوان 3 سال مراحل ساخت رو طی کرده مطلوب نبوده ! حالا جنازه ـش رو انداختن دست این دو نفر که یه چیز قابل قبول ازش در بیارن ! بیشتر مراحل کار از قبل طی شده ... همچین چیزی خیلی با آنچارتد 2 یا تلو فرق داره !
اقا من هنوز به این یکی امید دارم :crying1: منتظرم دوباره برای Aerith اشک بریزم :crying1:FF VII Remake
![]()
1--- بهترین شماره از 6 نسخه ی عرضه شده در این بازی؟!.........
ینی چی ؟ ینی دارن روی 4 پروژه کار میکنن ؟:dWe have at least four different pretty significant things going on right now
Evan Wells
:-o Naughty Dogs Working on Four Other Significant Projects Apart from Uncharted for PS4 and TLOU Remasteredینی چی ؟ ینی دارن روی 4 پروژه کار میکنن ؟
اقا من هنوز به این یکی امید دارم :crying1: منتظرم دوباره برای Aerith اشک بریزم :crying1:
Aerith>Tifa :d
ما رو بگو چقدر خوش خیــــال بودیم! سوار قطاری شدیم که رانندش GOW Hater ـه![]()
بابا میگه Very Early Stage . کرش باید تا یه سال حداقل بیاد در صورت وجود خارجی^^^
TeamBandicoot#
Believe#
مادر جان ؟؟؟ 4 تا ؟!؟!؟Naughty Dogs Working on Four Other Significant Projects Apart from Uncharted for PS4 and TLOU Remastered![]()
Aerith>Tifa :d
هیچکدام![]()
اقا زیاد دلتون رو برا کرش صابون نزنید. ولز گفته قبلا کرش ساختن با حال بود ولی الان حال نمیده. دوست داریم تلو و انچارتد بسازیم![]()
واااااااااااااااای خاک بر سر ولزکراش پرید![]()
![]()
:-o Naughty Dogs Working on Four Other Significant Projects Apart from Uncharted for PS4 and TLOU Remastered
اون IP فضایی هم دومیش میشه.
TLOU 2 سومیش.
NEW IP هم چهارمی :lovestruck: