نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

احسان یه چی تو مایه های RDR هم بود ، اسم اون چی بود :-?
اون یه موردی که مشخص کردم هم خیلی باحاله :shrewd:

یادم نیست :دی انقدر زیاده که ... :دی
کوفت هنوز جاش از بین نرفته ... می خوای نشون بدم ؟
cry-dance-raccoon-emoticon.gif

کلاً نگران نباشید الان تیم فتوشاپ کار سونی ریختن رو هم دارن یه 3-4 تا لوگوی تمیز از همین بازی FAKE ـها ردیف می کنن ... :دی
البته اینم که ماکرو خودشو داره پاره میکنه طبیعیه :دی این گیرز و هیلو و فورتزا که همیشه ساخته میشدن ولی قبلاً یه سال در میون میومدن اما الان به خاطر وخامت اوضاع همه ـشون با هم دارن میان :دی اگه نیاز داشته باشن هر سال از هر کدوم یه دونه هم میدن :دی مسئله اینا نیست ! اینا که اومدنشون طبیعی بود ، مشکل بازی نداشتن این گاگولاس :دی

خب حالا من کمی عصبی شدم ولی هیچ یک از اون حرفام از ته دل نبود و این که می رم سمت ایکس وان و این حرفا بولشیت بود :d...ببخشید...بگذریم!
خب از امروز تا روز e3 اگه اجازه باشه هر روز در رابطه با یکی از بازی های نسل های قبلی سونی و یا هر چیزی مرتبط با بخش پلی استیشن سونی سوالاتی می پرسم که ممنون میشم جواب بدید:x
برا شروع هم می ریم سراغ GOD OF WAR که نامش و بزرگیش با PS عجین شده!:bighug:
50457361179187971967.jpg

1--- بهترین شماره از 6 نسخه ی عرضه شده در این بازی؟!.........2----بیشترین زمانی که پای این بازی گذاشتید مربوط به کدوم شماره بوده ؟!........3----3یا4 تا از بهترین باس فایتهای این بازی ؟!.....4----بهترین لوکیشن و یا مرحله ای که در این سری تجربه کردید!؟......5---برا نسخه ی بعدی کریتوس بهتره یا کرکتری جدید؟!:d

قبلش کی بود؟:-/

قبلش تیم دوم ناتی داگ به رهبری AMY بود که الان در ناتی داگ وجود خارجی ندارن .

--------------------------------------------------------------------------------------

خوشحال کننده ترین خبر بود برای من . خیلی خوب شد تیم اصلی ناتی داگ اومد رو سری UNCHARTED

طبیعتا شاهکارهایی همچون UN2 و TLOU را خواهیم دید . حادثه های 2013 و 2009 :x

با تشکر از !_Meshki_! عزیز بابت این خبر خوشحال کننده

یک لحظه سکده رو زدم :|

یه لحظه فکر کنید سونی با 14 تا استدیو فرست پارتی غول که هر کدومشون ر مایکر داشت الان فن های مایکر چشمون ر در اورده بودن :d نتونه از پس مایکر بر بیاد با اون استدیو های 2 یا 3 سال تاسیسش که دیگه نه گرزشون ر اپیک میسازه نه هیلوشون ر بانجی میسازه:d
خدایی فکر میکنید مایکر فن ها در حسرت tlou نیستن یا uc چون سونی ip هاش ر تو شیپور نکرده بازندست :d مگه 2013 نمیخواستن سونی ر بکشن :d مایکر عادتش هست از اینجور شر و ور ها بگه:d برا هر بازی مایکر مجبور هست n ملیون خرج یه بازی کنه تا یه استدیو tp بیاد براش بازی بزنه بعد n ملیون دیگه خرج کنه بازی مولتی پلتفرم نشه که آخرش هم میشه :d نگران این tf هم نباشید این eaاز یه قرون نمیگذره میاد برا Ps کسایی که bf بازی کرده باشن میدونن چه جوری دنبال تیغ زدن :d

یه نفس عمیق بکشین اول :
نیل و بروس کارگردانی انچارتد 4 رو به عهده گرفتند :(((
A Candid Interview With Evan Wells And Christophe Balestra On The State of Naughty Dog, Uncharted, And The Last of Us - Features - www.GameInformer.com

یا خدااااااا دیگه تمومه!!!
حااالاااا بزن بر سینه و بر سررررر!
خب از همین الان به دوستان مایکرو فن تسلیت میگم این E3 هم مثل اینکه.....

خوشم اومد هرچی این چوجی انتی هایپ راه انداخت ناتی داگ جفت پا اومد تو بساطش >:):d

پ.ن : البته من یکم نگرانم. :-s

جمع کن بابا توی E3 از آنچارتد گیم پلی هم نشون نمیدن چه برسه به هایپ
evil-smile-onion-head-emoticon.gif

در حال حاضر تنها راه نجات سونی یک موجود 160 سانتی نارنجیه
crying1-onion-head-emoticon.gif

الان یه سوال ؟ اون تیم چیکار میکنه پس !:d یه کارگردان خبره ردیف کنند دیگه سریع برا اونور ، این حرکت هم دلیلش طبق گفتشون مشخصه چون این 2بزرگوار در نسخه های 1 و 2 نقش داشتند بهتر از بقیه میتونند از پسش بر بیان فقط خواهشا نیل عزیز بیخیال کشتن النا شو :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or