[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
ایمانشو از دست نداده یکم جوگیره فقط , از قدیم هم همینطوری بوده تا E3 درست میشه :dویکتـور هوگو ایمانش رو از دست داده ! Banish Him
:d![]()
خب مگه من گفتم جدی میگی :d^ دوست عزیز victor hogo پست من فقط جنبه مزاح داشت شما آزادین هر طور دوست دارین فکر کنین و نظـر بدین !
May peace be with us all :d
آخه نسل قبل با این نسل فرق می کنه! نسل قبل اگه سونی از اول انحصاری خوب عرضه می کرد اختلافش با مایکرو از همون اول ایجاد میشد!تقصیر خود سونی ـه. از بس تو این چند سال چپ و راست انحصاری درست حسابی تحویلتون داد بد عادت شدید.
اول نسل قبل رو یادتون رفته ؟ PS3 هم همینجوری بودا. بلکه هم بدتر:d
الان اینا احساس میکنن من رفتم سمت مایکرو :dایمانشو از دست نداده یکم جوگیره فقط , از قدیم هم همینطوری بوده تا E3 درست میشه :d
به نظر خودم PS3 اوضاعش از نظر انحصاری از الآن 4 بهتر بوداول نسل قبل رو یادتون رفته ؟ PS3 هم همینجوری بودا. بلکه هم بدتر:d
بابا اینا اصلا مهم نیست اینا هم هر چی معرفی کردن رفت 2015 دیگه من ناراحتیم از اون صحبتهای اینسایدر شرو شد که گفته بهترین کنفرانس بر مایکرو هست و احسن رشید هم که یه جورایی گفته سونی هیچی نداره در مقایسه با مایکرو!بابا من نمیدونم مگه انتظار داشتین ماکرو فورزا و هیلو جدید نسازه که اینقدر ناراحت شده این جناب هوگو ؟![]()
كلاً اينجا همه نميدونن با خودشون چند چندن :دى سخت نگيربابا من نمیدونم مگه انتظار داشتین ماکرو فورزا و هیلو جدید نسازه که اینقدر ناراحت شده این جناب هوگو ؟![]()
احسان یه چی تو مایه های RDR هم بود ، اسم اون چی بوداز همین لحظه منتظر دروغ ها و IP های دروغین سونی برای فرار از وضعیت فعلی باشین :biggrin1: IP هایی که هرگز ساخته نمیشن :biggrin1: ماشاا... ید طولایی هم توی این زمینه دارن :
8Days
Getaway
Agent
FF VII Remake
Resident Evil Portable
Killing Day
the Agency
و
.
.
.
.
![]()
برنده شدن تو E3 واسه ماکرو الان از نون شبم واجب تره . شما بشین حالا فرض کنیم تو E3 سونی اصلا بازی معرفی نکرد واسه 2014 (No Way) اونوقت 5-6 ماه صبر کن سال بعد و با مولتیا سر کن سال بعد دیگه از این خبرا نیست . نترس بازیای ماکرو هم واسه امسال همون بازیای همیشگی هست .بابا اینا اصلا مهم نیست اینا هم هر چی معرفی کردن رفت 2015 دیگه من ناراحتیم از اون صحبتهای اینسایدر شرو شد که گفته بهترین کنفرانس بر مایکرو هست و احسن رشید هم که یه جورایی گفته سونی هیچی نداره در مقایسه با مایکرو!![]()
بابا اینا اصلا مهم نیست اینا هم هر چی معرفی کردن رفت 2015 دیگه من ناراحتیم از اون صحبتهای اینسایدر شرو شد که گفته بهترین کنفرانس بر مایکرو هست و احسن رشید هم که یه جورایی گفته سونی هیچی نداره در مقایسه با مایکرو!![]()