[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
همون اوائل بازی کلی دشمنا فارسی حرف میزدن.من نسخه ی قبلی ر بازی نکردم فارسی حرف نمیزدن؟؟؟
سونی رو باید بیخیال بشیم واسه E3سال بعد
![]()
یعنی انتظار دارید سونی 1 هفته قبل از E3 بیاد بازی رونمایی کنه و تریلر نشون بده ؟! فاز چیه دقیقا ؟:d
کرایتک؟ منظورت بازی با کیفیت متا 60 ؟یعنی واقعا فکر کردین Crytek برا سونی انحصاری میسازه!؟![]()
بازی مولتی پلتفرمه، شک نکنین اصلااینکه اون فروشگاهه فقط کاور PS4ـش رو لیک کرده به این معنی نیست که انحصاریه!
![]()
چرا که نه؟!:d تمام کمپانی ها دارن این کارو انجام میدن و یه تیزر نشون میدن و یا یه عکس و خبر. اما سونی...
سونی فعلا اختلاف وحشتناکی داره نسبت به x1 . ( امروزی اماری منتشر شد که 50% فروش watch dogs در دومین بازار بزرگ جهان(بازار مایکروسافت) متعلق به نسخه ps4 بوده ) باقی 50 % هم برای ps3 ,x1 , x360 , pc بوده
طبیعتا در این شرایط فوق العاده هیچ وقت نمیاد همه چیزش رو رو کنه بریزه بیرون . کرش رو نگه میداره واسه روز مبادا . کرش از محبوبترین گیم های تاریخ هستش به این راحتی ازش استفاده نمیکنه .
اما اینطورم نیست که نخواد کلا بیکار باشه . سورپرایز داره اما نه در حدی که الان داریم هایپ میکنیم .
من خودم نه انتظار کرش دارم . نه انتظار SF دارم . نه AGENT , نه SM NEW IP و ...
برای من با توجه به استراتژی که گفتم :
حضور ORDER , UNCHARTED , TLOUR , DRIVECLUB , TLG , GG NEW IP راضی کننده هستش .
البته اینم باید در نظر گرفت شرکت رقیب چی خواهد داشت . اگر قراره مثل قبل عمل کنه ( KILLING SONY ) حتی بازی های بالا هم زیادی هستن![]()
تایید میشه.مخالفمهمین الانش هم X1 بازیهای بهتری داره نسبت به PS4 !! حداقل همون titanfall میتونست برای من کافی باشه تا یه مدت! دلیل نمیشه که چون سونی داره بخاطر قدرت سخت افزاری بهتر بیشتر میفروشه بشینه دست رو دست بذاره که ببینه کی بازار میوفته که بخواد بازی رونمایی کنه
همین الانش هم که نگاه کنی تا چند ماه از نظر بازی کچل ـه کچل ـه PS4 تا حدی که به شخصه به اومدن TLOU ( با اینکه بارها تمومش کردم ) دل خوش کردم.
یعنی اگه این E3 سونی منو راضی نکنه من دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارمنمیگم میرم فن مایکرو میشم و این بچه بازیا چون وقتش رو هم ندارم که بخوام برم یه کنسول دیگه هم بخرم ولی یکم واقع بین باشیم میبینیم الان هیچی واسه بازی کردن نداریم تا اواسط تابستون.حالا بخواد تو E3 هم دوتا بازی نشون بده که از اون 2تا 3تاش تأخیر بخوره دیگه هیچی.
حداقل در این مورد با هم ، تفاهم داریم :dمخالفمهمین الانش هم X1 بازیهای بهتری داره نسبت به PS4 !! حداقل همون titanfall میتونست برای من کافی باشه تا یه مدت! دلیل نمیشه که چون سونی داره بخاطر قدرت سخت افزاری بهتر بیشتر میفروشه بشینه دست رو دست بذاره که ببینه کی بازار میوفته که بخواد بازی رونمایی کنه
همین الانش هم که نگاه کنی تا چند ماه از نظر بازی کچل ـه کچل ـه PS4 تا حدی که به شخصه به اومدن TLOU ( با اینکه بارها تمومش کردم ) دل خوش کردم.
یعنی اگه این E3 سونی منو راضی نکنه من دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارمنمیگم میرم فن مایکرو میشم و این بچه بازیا چون وقتش رو هم ندارم که بخوام برم یه کنسول دیگه هم بخرم ولی یکم واقع بین باشیم میبینیم الان هیچی واسه بازی کردن نداریم تا اواسط تابستون.حالا بخواد تو E3 هم دوتا بازی نشون بده که از اون 2تا 3تاش تأخیر بخوره دیگه هیچی.
مثل هیچکدام:d
![]()
خلاصه به سونی اعتماد کنین.همین نسل هفت اولاش ps3 چیز درست و درمونی برا بازی نداشت ولی تا به 2008 رسیدن تا اخر 2013 فرت و فرت بازی شاخ و شاهکار بود که میدادن