Sony : ما برای رسیدن به موفقیت های PS2 بهترین هایمان را انجام خواهیم داد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
460016.jpg
درود.

اینطور که به نظر می رسد تابحال PS4 برای شرکت سونی موفق عمل کرده است، اما اینکه این قضیه درست است یا نه، میشود نگاهی به موفقیت بسیار بالای PS2 انداخت که محبوبیت زیادی را نیز در آن دوران کسب کرد،از این رو Hiroshi Kawano رئیس بخش سرگرمی های Sony در ژاپن و آسیا نیز بر همین عقیده است و گفته :
"ما همه میدونیم که PS3 متاسفانه نتونست زیاد موفق عمل کنه و حتی نزدیک به فروش PS2 هم بشه ! شاید حالا برای یک کنسول خانگی این قضیه مشکل باشه، اما من فکر میکنم که نباید بدون قید و شرط بگیم که این کار غیرممکن هستش ! به هرحال من اعتقاد دارم که این ممکنه که بتونیم محبوبیت PS4 رو با ارائه تجربه های سرگرمی نو و جدید گسترش بدیم و با استفاده از خدمات شبکه ای و عملکرد بالای دستگاه که بر روی کنسول های خانگی هستش به این مهم برسیم."
او ادامه داد و گفت:
"هنگامی که ما این قضیه را با اعداد و ارقام PS2 مقایسه می کنیم، باید بگم که ما داریم بهترین هایمون رو انجام میدیم تا بتونیم به اون موفقیت بزرگ هم برسیم."
نظر شما چیست ، آیا Playstation 4 میتواند موفقیت های کنسول دو نسل قبلی خود را پشت سر بگذارد یا خیر ؟!
source

خوب بازی خوب نداشت دیگه. اگه داشت که من از همون موقع میومدم به آغوش سونی.

گوگل جلوتونه، یه سرچ کنید ببینید آیا حرفتون درسته یا نه!

فردین اولی و آخری که مال بچه کوچولوها بود میرن قاطی باقالی ها.
رقیب های PS2 که از اون هم عقب تر بودن.
منظور من اینه که یدونه اسباب بازی تنها نمی تونه بشه افسانه.

اونایی که بهت نشون دادن احتمالا دریمکست و گیم کیوب نبودن! وگرنه هر دوی اون کنسول ها ازز نظر سخت افزاری و شرکتایی که پشتشون بودن، خیلی قدرتمند بودن!

دوست عزیزم اگر معنی کلمه اکثر رو به درستی یاد گرفته باشین که قطعا همینطوره فقط من باب یادآوری عرض میکنم که اکثر = 100% نیست.:d

شما میگی فقط چند تا بازی درست حسابی هست که در مقابل بازی های زیاد آشغال دیگه اصلا به چشم نمیاد؟ چند تا میخوای مثال بزنم برات تا قانع بشی؟ عدد بگو!

قرار نیست استدلال من قوی ترین باشه. اگه قوی بود که نمیومدم تو سایت. منم میام سایت که مطلب یاد بگیرم.
اینم نظر منه. قرار نیست که همه نظرات یجور باشه.
بله. جذب PC فن از بزرگترین کارهایی بود که PS3 انجام داد. البته نه به تنهایی بلکه انحصاری ها هم باعثش شدن ولی در کل در رمان PS3 اتفاق افتاد.
در رمان PS4 هم که داریم میبینیم ماکروفنا هم دارن جذب سونی میشن.
در زمان PS2 کدوم یکی از این اتفاق ها افتاد ؟

PS2 انقدر قوی بود که کسی اصلا نمیرفت به سمت کنسول دیگه که حالا PS2 بخواد اونارو جذب کنه! اصلا فن مایکرو وجود خارجی نداشت که سونی بخواد اونارو به طرف خودشون بیاره!

دوست عزیزم ، جوب شما هم در سطور بالا هست.
درست میفرمایین. اینایی که میگین بازی های قشنگی بودن که اتفاقا به خاطر افسانه ای نبودن PS2 من از دست دادمشون.

شما خیلی چیزارو از دست دادی داداش! یا بخواطر عدم اطلاع از بازی ها بوده یا چیزه دیگه که منم نمیدونم!

واي نميدونم بعضيا چطور در مورد نسل 6 حرف ميزنن.

نسل 6 بهترين نسل تاريخ بوده فكت

گيم كيوب نه تنها كنسول خوبي بود بلكه خودش جز بهترينهاي نينتندو بلكه تاريخه شاهكاراي بزرگي مثل

Wind Waker
REmake, Zero
Eternal Darkness
F-zero
Crime and Punishment
and...................

دريمكست كه ديگه توضيح نداره قطعا بهترين كنسول تاريخ سگا بوده بازيايي مثل

Shenmue 1,2
Soul Calibur
Sega rally
Daytona
Ikagura
Skies of Arcadia
and..........

Xboxهم اولين كنسول مايكرو بود و عناوين شاخي روش اومد

Forza Motorsports
Fable
Halo1,2
Otagi
Dead or Alive
Ninja Gaiden
,,,,,,,,,,,

بازيلي مولتي هم كه روش بهتر از PS2 اجرا ميشد و يه عالمه TP ساپورت داشت

PS2 هم كه بهتره حرفي نزنم

واقعا كسي كه فكر ميكنه نسل 6 همه آشغال بودن و مردم از سر ناچاري PS2 رو بيشتر خريدن هيچ تاكيد ميكنم هيچ اطلاعي از اون دوران نداره و فقط صرف اطلاعات ناقص خودش داره پست ميده

ببین چه قدر بزرگ و افسانه ای بود و چه طور همه کنسول ها رو زیر گیم پَدهاش له کرد که تو بین این همه کنسولی که در اون زمان بود، فقط PS2 رو می شناسی! :)

داداش، من اون موقع دشمن سرسخت و درجه یک کنسول بودم. اسم PS2 رو هم از بس مسخره کردم یادم مونده.:d

تو رو خدا جک نگید
گیم کیوب و بچه بازی =))
اتفاقا گیم کیوب یکی از هاردکورترین کنسول های نینتندو بودش و عناوینی شاخی داشت که خیلی هنوز تو کف این عناوین هستند
لطفا از چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید

نینتندو و هاردکور؟
نینتندو و عناوین غیر از +3 سال ؟

گوگل جلوتونه، یه سرچ کنید ببینید آیا حرفتون درسته یا نه!

اونایی که بهت نشون دادن احتمالا دریمکست و گیم کیوب نبودن! وگرنه هر دوی اون کنسول ها ازز نظر سخت افزاری و شرکتایی که پشتشون بودن، خیلی قدرتمند بودن!

شما میگی فقط چند تا بازی درست حسابی هست که در مقابل بازی های زیاد آشغال دیگه اصلا به چشم نمیاد؟ چند تا میخوای مثال بزنم برات تا قانع بشی؟ عدد بگو!

PS2 انقدر قوی بود که کسی اصلا نمیرفت به سمت کنسول دیگه که حالا PS2 بخواد اونارو جذب کنه! اصلا فن مایکرو وجود خارجی نداشت که سونی بخواد اونارو به طرف خودشون بیاره!

شما خیلی چیزارو از دست دادی داداش! یا بخواطر عدم اطلاع از بازی ها بوده یا چیزه دیگه که منم نمیدونم!

ببخشید ها روی سخنم با شما نیست. کلی عرض میکنم.
من هر جوری حساب میکنم میبینم اکثر یوزرها ملاک خوبی برای افسانه ای خوندن یه کنسول نیستن.
چون اکثرا دور و بر 20 سال دارن.10-15 هم کم کنین دیگه چیزی نمیمونه که.:bighug:

داداش، من اون موقع دشمن سرسخت و درجه یک کنسول بودم. اسم PS2 رو هم از بس مسخره کردم یادم مونده.:d

نینتندو و هاردکور؟
نینتندو و عناوین غیر از +3 سال ؟

ببخشید ها روی سخنم با شما نیست. کلی عرض میکنم.
من هر جوری حساب میکنم میبینم اکثر یوزرها ملاک خوبی برای افسانه ای خوندن یه کنسول نیستن.
چون اکثرا دور و بر 20 سال دارن.10-15 هم کم کنین دیگه چیزی نمیمونه که.:bighug:

استاد جوگیرشدن
بیخیال شو خدایی ملاکش عمه منه اگه راضی میشی مال تو بیخیال شو جون جدت
183.gif

دلیل پیشرفت و بهتر بودنps2 نسبت به 3 این بود که یک رقیب در حد و اندازه خودش نداشت
در هنگام عرضهps3مایکروسافت 360 رو داد بیرون که واقعا برای خودش انقلابی بود و در یه مدت کوتاه که مدیران سونی در خواب ناز دوران طلاییps2 به سر میبردن گیمر های زیادی رو به خودش جذب کرد
البته در سونی هم با عرضه چند بازی انحصاری زیبا و به یاد ماندنی تلاش کرد تا این مسابقه رو ببره ولی دیگه دیر شده بود
حالا در آغاز نسل جدید نا خواسته و بدون هیچ تلاشی همه گیمر ها بطور خودجوش سونی رو پرستش میکنن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or