Sony : ما برای رسیدن به موفقیت های PS2 بهترین هایمان را انجام خواهیم داد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
460016.jpg
درود.

اینطور که به نظر می رسد تابحال PS4 برای شرکت سونی موفق عمل کرده است، اما اینکه این قضیه درست است یا نه، میشود نگاهی به موفقیت بسیار بالای PS2 انداخت که محبوبیت زیادی را نیز در آن دوران کسب کرد،از این رو Hiroshi Kawano رئیس بخش سرگرمی های Sony در ژاپن و آسیا نیز بر همین عقیده است و گفته :
"ما همه میدونیم که PS3 متاسفانه نتونست زیاد موفق عمل کنه و حتی نزدیک به فروش PS2 هم بشه ! شاید حالا برای یک کنسول خانگی این قضیه مشکل باشه، اما من فکر میکنم که نباید بدون قید و شرط بگیم که این کار غیرممکن هستش ! به هرحال من اعتقاد دارم که این ممکنه که بتونیم محبوبیت PS4 رو با ارائه تجربه های سرگرمی نو و جدید گسترش بدیم و با استفاده از خدمات شبکه ای و عملکرد بالای دستگاه که بر روی کنسول های خانگی هستش به این مهم برسیم."
او ادامه داد و گفت:
"هنگامی که ما این قضیه را با اعداد و ارقام PS2 مقایسه می کنیم، باید بگم که ما داریم بهترین هایمون رو انجام میدیم تا بتونیم به اون موفقیت بزرگ هم برسیم."
نظر شما چیست ، آیا Playstation 4 میتواند موفقیت های کنسول دو نسل قبلی خود را پشت سر بگذارد یا خیر ؟!
source

PS2:x و PS1 :love: اگه تبدیل به اون کَناسول استثنایی شدن فقط بخاطر تعداد فروششون نبوده که :-/

ما نیز بعید میدونیم PS4 چه تو فروش چه غیره به PS2 نزدیک هم بشه

منم بعيد ميدونم بنظرم PS4 يه جايي بين ps2 و ps3 جا ميگيره پيش بيني رو 120 يا 130 ميليون هست يعني بيشتر از PsOne

در ضمن جمع مكسر كنسول.. كناسيل هست نه... كناسول برو يكم مطالعت رو بالا ببر:-":d

jrpg باید انحصاری باشه ... jrpg که انحصاری نباشد jrpg نیست .

درست مثل ni no kuni و jrpg هایی که برای 3ds عرضه شدن

دقیقا از معدود ژانر بازی هست که انحصاری بشه کیفیت بالا میره !
دقیقا سر پرسونا 5 که انحصار 3 هست به وجود میاد !‌
360 هم انحصاری غولی توی این سیک مثل Lost Odyssey رو هم داره که خداست !

میتونه اقا.:d

طبق امار PS2 تو 7 ماه 3.5 میلیون کنسول فروخته بود.
PS4 تو 3 ماه 5.3 میلیون کنسول فروخته. یعنی فروخته نه اینکه فقط شیپ کرده باشه.

با توجه به اینکه هم الان دست زیاد شده :d هم مردم بیشتر به سمت تبلت و اسمارت فون گرایش دارن, کار سونی ایول داره واقعا :d
الان رسیدن به همچین عددی خیلی سخت تر از 14 سال پیشه.

اینم لینکش:
PS4 Is Selling so Much Faster than PS3, PS2 and PS1 that it’s Not Even a Competition | DualShockers

میتونه اقا.:d

طبق امار PS2 تو 7 ماه 3.5 میلیون کنسول فروخته بود.
PS4 تو 3 ماه 5.3 میلیون کنسول فروخته. یعنی فروخته نه اینکه فقط شیپ کرده باشه.

با توجه به اینکه هم الان دست زیاد شده :d هم مردم بیشتر به سمت تبلت و اسمارت فون گرایش دارن, کار سونی ایول داره واقعا :d
الان رسیدن به همچین عددی خیلی سخت تر از 14 سال پیشه.

اینم لینکش:
PS4 Is Selling so Much Faster than PS3, PS2 and PS1 that it***8217;s Not Even a Competition | DualShockers

آخه يه مسئله رو شما در نظر نميگيري سال اول عمر Ps2 فقط تو ژاپن فروش داشته و تو غرب لانچ نشده بوده. مسلما نميتونسته بيشتر از اين بفروشه. مايكروسافت هم مثل الان شاخ نشده بود كلا خيلي بعيد ميدنم به اون رقم برسه فقط در يه صورت احتمالش هست كه كلا بازار بازيهاي كنسولي تو اين نسل رشد قابل توجهي داشته باشه

یه قسمتی از اشتباه ها تقصیر سونی بود که گذاشت مایکر انقدر شاخ بشه ولی یه قسمت خیلی زیاد ترش تقصیر بازی ساز هاست چند تا مثال میزنم
1-کالاف :دیگه همه میدونن منظورم چیه
2-ea: با گند زدن به بعضی از ip های خوبش
اینا که سکان دار گیم هستند اینطوری خراب کردن بدبخت سونی باید جور این ها ر بکشه
ولی باز من امید دارم تا 160 ملیون کنسول بفروشه :x

آخه يه مسئله رو شما در نظر نميگيري سال اول عمر Ps2 فقط تو ژاپن فروش داشته و تو غرب لانچ نشده بوده. مسلما نميتونسته بيشتر از اين بفروشه. مايكروسافت هم مثل الان شاخ نشده بود كلا خيلي بعيد ميدنم به اون رقم برسه فقط در يه صورت احتمالش هست كه كلا بازار بازيهاي كنسولي تو اين نسل رشد قابل توجهي داشته باشه

خب شما شرایط رو نسبت به نسلی که داره تموم میشه در نظر بگیر.
الان شرایط از نسل هفتم که برا سونی سخت تر نیست.
چون نه نینتندو مثل قبل بازار رو قبضه کرده ( کنسول خانگی منظورمه ) نه سونی اشتباهات نسل قبل رو تکرار کرده ( کنسول گرون تر- سیستم پیچیده تر - عرضه دیرتر ).
با این حال تا الان حدود 85 میلیون PS3 فروش رفته. خود سونی گفته تا 2016 ساپورت میکنیم پس احتمال اینکه به صد میلیون برسه بعید نیست.

ولی خب چند تا احتمال هست که میتونه جلوی رسیدن به امار PS2 رو بگیره.

یکی اینکه نسل هشتم کوتاه تر از نسل هفتم باشه. همونطور که سازنده ها گفته بودن نسل هفتم زیادی طولانی شد.
یکی دیگه هم اینکه نینتندو با یه کنسول عجیب غریب دوباره پاشو رو خرخره سونی بزاره.:d

360 هم انحصاری غولی توی این سیک مثل Lost Odyssey رو هم داره که خداست !
این همون غولی نیست که سازنده اش رو فرستاد گوشه ی خیابون زیر پل ؟! :| :( :دی
1-کالاف :biggrin1:گه همه میدونن منظورم چیه
2-ea: با گند زدن به بعضی از ip های خوبش
نه خیر به این 2 تا ربطی نداره :دی شما فحشی داری باید به شرکت های ژاپنی به خصوص کپکام بدی که زمان PS2 بازی که میدادن/میداد ملت 3 گام بر میداشتن شیرجه میزدن برا بازیشون :( نه الآن که اسم کپکام میاد آدم " :-& " میشه :| 8-|

:| :|
من هم این درک نکردن شما رو درک نمیکنم :دی
مثل اینکه شما یادتون رفته اگه الآن اگه خانواده PS , Xbox & Wii هستن اون موقع 4 تا کنسول بود که خب 3 تاشون رفتن زیر تانکی به نام PS2 :دی
عجب ایراد بزرگی گرفتی از PS2 :دی خدایی با این ایراد من اصلاً نمیدونم چرا کنسول رو تولید میکردن 8-| حالا انگار برا شما آدم بزرگ ها بازی نداشت :دی
دقیقاً این کار رو PS2 کرد :دی

خوب بازی خوب نداشت دیگه. اگه داشت که من از همون موقع میومدم به آغوش سونی.

Gamecube و Xbox و Sega Dreamcast چی بودن پس؟ :-/

فردین اولی و آخری که مال بچه کوچولوها بود میرن قاطی باقالی ها.
رقیب های PS2 که از اون هم عقب تر بودن.
منظور من اینه که یدونه اسباب بازی تنها نمی تونه بشه افسانه.

یعنی سری اویل و فاتال فریم و کی اون و ... برا بچه ها بودن :-/

دوست عزیزم اگر معنی کلمه اکثر رو به درستی یاد گرفته باشین که قطعا همینطوره فقط من باب یادآوری عرض میکنم که اکثر = 100% نیست.:d

ماشالله انقدر استدلال هات قوی هست که سریع ملت حرف شما رو بدون هیچ شکی تایید می کنن.8-|
پس یکی از موارد لازم برای افسانه ای بودن کنسول,جذب PC فن ها هست.:-?عجب!

قرار نیست استدلال من قوی ترین باشه. اگه قوی بود که نمیومدم تو سایت. منم میام سایت که مطلب یاد بگیرم.
اینم نظر منه. قرار نیست که همه نظرات یجور باشه.
بله. جذب PC فن از بزرگترین کارهایی بود که PS3 انجام داد. البته نه به تنهایی بلکه انحصاری ها هم باعثش شدن ولی در کل در رمان PS3 اتفاق افتاد.
در رمان PS4 هم که داریم میبینیم ماکروفنا هم دارن جذب سونی میشن.
در زمان PS2 کدوم یکی از این اتفاق ها افتاد ؟

یعنی god of war , shadow of rome و شاهکار دیگر برای بچه ها بود؟

دوست عزیزم ، جوب شما هم در سطور بالا هست.
درست میفرمایین. اینایی که میگین بازی های قشنگی بودن که اتفاقا به خاطر افسانه ای نبودن PS2 من از دست دادمشون.

یکی دیگه هم اینکه نینتندو با یه کنسول عجیب غریب دوباره پاشو رو خرخره سونی بزاره.:d

فکر نکنم نینتندو توی این نسل بتونه حتی تماشکر رقابت مایکرو و سونی هم باشه !!
حالا دوستان بدو بدو بیان بگن واااااااای نینتندو ماریو داره و زلدا داره و ............ بابا بیخیال ماریو !

@IronHide
درست میفرمایین. اینایی که میگین بازی های قشنگی بودن که اتفاقا به خاطر افسانه ای نبودن PS2 من از دست دادمشون.
:|:|
خوب بازی خوب نداشت دیگه. اگه داشت که من از همون موقع میومدم به آغوش سونی.
:shocked::|:|
یعنی چی ؟!
مرد حسابی اینطور که معلومه تو همه ی بازی های PS2 رو از دست دادی (!) میخواستم لیست بازی های شاهکاری که واسه PS2 منتشر شده بودن رو بزارم اینجا ولی دیدم ارزشش رو نداره و از همه مهم تر اینکه صفحه خیلی سنگین میشه ! :| در کل اینطور که به نظر میاد شما همه چیز رو از دست دادی..

بر عکس بعضی ها من خیلی امید دارم وقتی ps3 با اون همه خرابکاریاش تا الان 80 ملیون فروخته و مطمعن باشید تا 120 ملیون میفروشه حالا 4 میخواید زیره 120 بفروشه

قرار نیست استدلال من قوی ترین باشه. اگه قوی بود که نمیومدم تو سایت. منم میام سایت که مطلب یاد بگیرم.
اینم نظر منه. قرار نیست که همه نظرات یجور باشه.
بله. جذب PC فن از بزرگترین کارهایی بود که PS3 انجام داد. البته نه به تنهایی بلکه انحصاری ها هم باعثش شدن ولی در کل در رمان PS3 اتفاق افتاد.
در رمان PS4 هم که داریم میبینیم ماکروفنا هم دارن جذب سونی میشن.
در زمان PS2 کدوم یکی از این اتفاق ها افتاد ؟
شما بد نیست که یک سری به پستتون بزنید,بیشتر شبیه به چیزی بود که برای همه اثبات شده تا نظر شخصی
بعد اون وقت می شه امار افراد جذب شده PC فن رو به PS3 ببینم؟:-/
PS2 علاوه بر این که تونست اون تعداد PS1 فروش رفته رو حفظ کنه,تونست افراد بیشتری هم جذب کنه.
در صورتی که بعضی کمپانی ها توی این موضوع می مونن.

آخرین ویرایش:
من این افسانه ای بودن PS2 رو درک نمیکنم.
فقط و فقط و فقط یدونه کنسول بود برا بازی.
بازیهای بچه گانش هم که سر به فلک میزد.
البته اقتضای اون دوران هم همون بود. درست مث نینتندوی الان که تو 20 سال پیش گیر کرده.
کنسولی افسانه ای هستش که هم بتونه طرفداراش رو نه تنها کمتر نکنه که بیشتر هم کنه و هم PC فن ها رو به خودش جذب کنه و هم کاربران عادی رو. حالا چه گیمر کژوال باشن و چه کسایی که فقط بخوان بلو ری تماشا کنن.
صرف فروش زیاد هم دلیل افسانه ای بودن نیست.
اگه PS4 به این فروشش ادامه بده و یادش بره چرا اینقدر فروش کرده مطمئن باشین مث Xbox one کله پا میشه.

ببین چه قدر بزرگ و افسانه ای بود و چه طور همه کنسول ها رو زیر گیم پَدهاش له کرد که تو بین این همه کنسولی که در اون زمان بود، فقط PS2 رو می شناسی! :)

فردین اولی و آخری که مال بچه کوچولوها بود میرن قاطی باقالی ها.
رقیب های PS2 که از اون هم عقب تر بودن.
منظور من اینه که یدونه اسباب بازی تنها نمی تونه بشه افسانه.
تو رو خدا جک نگید
گیم کیوب و بچه بازی =))
اتفاقا گیم کیوب یکی از هاردکورترین کنسول های نینتندو بودش و عناوینی شاخی داشت که خیلی هنوز تو کف این عناوین هستند
لطفا از چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or