Sony : ما برای رسیدن به موفقیت های PS2 بهترین هایمان را انجام خواهیم داد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
460016.jpg
درود.

اینطور که به نظر می رسد تابحال PS4 برای شرکت سونی موفق عمل کرده است، اما اینکه این قضیه درست است یا نه، میشود نگاهی به موفقیت بسیار بالای PS2 انداخت که محبوبیت زیادی را نیز در آن دوران کسب کرد،از این رو Hiroshi Kawano رئیس بخش سرگرمی های Sony در ژاپن و آسیا نیز بر همین عقیده است و گفته :
"ما همه میدونیم که PS3 متاسفانه نتونست زیاد موفق عمل کنه و حتی نزدیک به فروش PS2 هم بشه ! شاید حالا برای یک کنسول خانگی این قضیه مشکل باشه، اما من فکر میکنم که نباید بدون قید و شرط بگیم که این کار غیرممکن هستش ! به هرحال من اعتقاد دارم که این ممکنه که بتونیم محبوبیت PS4 رو با ارائه تجربه های سرگرمی نو و جدید گسترش بدیم و با استفاده از خدمات شبکه ای و عملکرد بالای دستگاه که بر روی کنسول های خانگی هستش به این مهم برسیم."
او ادامه داد و گفت:
"هنگامی که ما این قضیه را با اعداد و ارقام PS2 مقایسه می کنیم، باید بگم که ما داریم بهترین هایمون رو انجام میدیم تا بتونیم به اون موفقیت بزرگ هم برسیم."
نظر شما چیست ، آیا Playstation 4 میتواند موفقیت های کنسول دو نسل قبلی خود را پشت سر بگذارد یا خیر ؟!
source

به یه اشتباهی esdram توی x1 دلتون و خوش کردین میخوایی دوران ps2 رو روقم بزنید ؟ تو که تویی برو بگو اپل بیاد کمکت شاید بتونی برگردی به هشت سال قبل در غیر اینصورت من بهت میگم که رویا هست

عزیزم نظرت چیه اینقده teznadi ؟//؟

به نظر من کاره بعیدی نیست و اگه همون راهی که اخر نسل پیش شروع کردن رو این نسل با قدرت ادامه بدن دست یافتنی هستش!!!

PS2:x و PS1 :love: اگه تبدیل به اون کَناسول استثنایی شدن فقط بخاطر تعداد فروششون نبوده که :-/

ما نیز بعید میدونیم PS4 چه تو فروش چه غیره به PS2 نزدیک هم بشه :-"

به یه اشتباهی esdram توی x1 دلتون و خوش کردین میخوایی دوران ps2 رو روقم بزنید ؟ تو که تویی برو بگو اپل بیاد کمکت شاید بتونی برگردی به هشت سال قبل در غیر اینصورت من بهت میگم که رویا هست
الهی.....:)

گریه نکن که اشکات بد جور خرابم میکنه :دی

96985782312029333826.jpeg

بابا بی خیال شو دیگه ! دست از سر این ترول بازی ها بردارین، خسته نشدین، حداقل یه چیزی بگین ارزش داشته باشه (!)..

یکی از رییسان شرکتی این حرف رو داره میزنه که پشت سرش کوله باری از تجربه،سیاست عالی،مشتری مدار،دارنده بهترین استودیوهای بازی ساز و ... هست

درسته که با PS3 نتونست موفقیت PS2 رو تکرار کنه چون سونی ابتدا سیاستی غلط پیش گرفته بود و میخواست با PS3 کنسولی همه کاره برپا کنه که به بن بست خورد و دیر فهمید چه اشتباهی کرده...اما این بار با استفاده از تجربیاتش عاقلانه داره عمل میکنه ولی گویا رقیبش داره همون اشتباه سونی رو تکرار میکنه اما با این تفاوت که برند XBOX محبوبیت برند PlayStation در سرتاسر دنیا رو نداره و جز آمریکای شمالی و دو سه تا کشور اروپایی زیاد براش بها داده نمیشه...همین 360 هم که تو ایران محبوب شد به خاطر کپی خور بودنشه وگرنه پیش از اون 90% ملت چمیدونستن ایکس باکس چی هست...!!!

تروا و سوپر یوزر، یک نفر دیگه کم داشتن تا مثلث سه گانه ای رو تشکیل بدن! خوشحالم که این مهم رو به واقعیت تبدیل کردی!

بنظرم کار محالی نیست و در صورت ادامه همین روند میتونه به موفقیت خوبی برسونه ps4 رو.
الان بعضی از دوستان که قبل از 360 با ps2 خاطره داشتن و میدونن چه دورانی بود اکثرشون با اومدن ps4 و مقایسش با one به نوعی برگشت داشتن سمت ps و این خودش موفقیت بزرگی حساب میشه.
شک ندارم ps4 در نهایت کنسول موفقی میشه.

من این افسانه ای بودن PS2 رو درک نمیکنم.
فقط و فقط و فقط یدونه کنسول بود برا بازی.
بازیهای بچه گانش هم که سر به فلک میزد.
البته اقتضای اون دوران هم همون بود. درست مث نینتندوی الان که تو 20 سال پیش گیر کرده.
کنسولی افسانه ای هستش که هم بتونه طرفداراش رو نه تنها کمتر نکنه که بیشتر هم کنه و هم PC فن ها رو به خودش جذب کنه و هم کاربران عادی رو. حالا چه گیمر کژوال باشن و چه کسایی که فقط بخوان بلو ری تماشا کنن.
صرف فروش زیاد هم دلیل افسانه ای بودن نیست.
اگه PS4 به این فروشش ادامه بده و یادش بره چرا اینقدر فروش کرده مطمئن باشین مث Xbox one کله پا میشه.

اون دوران افسانه ای خیلی بعیده اتفاق بیوفته . چون دیگه اون زمون نیست :دی (کاری با فروش ندارم) . الان کالاف بازا و موبایل بازا زیاد شدن و صنعت گیم لذتشو از دست داده تا حدود زیادی .

پ.ن : البته بعضی اقدامات سونی یه امیدایی به آدم میده مثل تلاش برای برگردوندن IP ـهای خاطره انگیز و ایجاد IPـهای جدید اون مدلی :دی

آخرین ویرایش:
کنسولی افسانه ای هستش که هم بتونه طرفدارایش نه تنها کمتر نکنه که بیشتر هم کنه و هم PC فن ها رو به خودش جذب کنه و هم کاربران عادی رو
:| :|
من هم این درک نکردن شما رو درک نمیکنم :دی
مثل اینکه شما یادتون رفته اگه الآن اگه خانواده PS , Xbox & Wii هستن اون موقع 4 تا کنسول بود که خب 3 تاشون رفتن زیر تانکی به نام PS2 :دی
عجب ایراد بزرگی گرفتی از PS2 :دی خدایی با این ایراد من اصلاً نمیدونم چرا کنسول رو تولید میکردن 8-| حالا انگار برا شما آدم بزرگ ها بازی نداشت :دی
دقیقاً این کار رو PS2 کرد :دی

البته اقتضای اون دوران هم همون بود. درست مث نینتندوی الان که تو 20 سال پیش گیر کرده.
کنسولی افسانه ای هستش که هم بتونه طرفداراش رو نه تنها کمتر نکنه که بیشتر هم کنه و هم PC فن ها رو به خودش جذب کنه و هم کاربران عادی رو. حالا چه گیمر کژوال باشن و چه کسایی که فقط بخوان بلو ری تماشا کنن.
اگه PS4 به این فروشش ادامه بده و یادش بره چرا اینقدر فروش کرده مطمئن باشین مث Xbox one کله پا میشه.

Gamecube و Xbox و Sega Dreamcast چی بودن پس؟ :-/

البته اقتضای اون دوران هم همون بود
. درست مث نینتندوی الان که تو 20 سال پیش گیر کرده.
یعنی سری اویل و فاتال فریم و کی اون و ... برا بچه ها بودن :-/

ماشالله انقدر استدلال هات قوی هست که سریع ملت حرف شما رو بدون هیچ شکی تایید می کنن.8-|
پس یکی از موارد لازم برای افسانه ای بودن کنسول,جذب PC فن ها هست.:-?عجب!

آخرین ویرایش:

یعنی god of war , shadow of rome و شاهکار دیگر برای بچه ها بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or