Sony:دارندگان PS4 منتظر چند سورپرایز بزرگ و بازی باارزش در سال 2014 باشند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Fergal Gara مدیر بخش UK سونی گفت:چندین بازی باارزش در سال 2014 برای کنسول نسل بعد ما عرضه خواهد شد,
که مارا به جلو خواهند برد.
همچنین او گفت,که چندین ماه طول خواهد کشید تا به تقاضا های زیاد برای خرید PS4 پاسخ دهند.
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."

حالا هر کار میکنه سونی یه دونه وسترن متوسطم بده من راضیم ...
بعد از کلانتر و RED DEAD رو PS2 دیگه هیچی ندادن
RDR هم که یه شاهکار شد واسه خودش ... فک کنم نباید زیاد امیدوار بود به IP جدید اینجوری
شاید باز یه دنباله واسه RDR بده راک استار

38438828726989977513.gif

هی خدا... sunset riders... چه game هایی داشتیم قدیما... ادمو از زندگی روز مرش میکشوند بیرون به معنای واقعی حس و دلت دیگه موقع بازی جای خودش نبود تو دنیای بازی که در حال انجامش بودی میگذشت... revenge of shinobi بازی میکردم انگار که خودم نینجا شدم پریدم تو بازی مرحله بندرگاه china town هیچوقت یادم نمیره چه قدر بهم لذت میداد کل روزم اگه توش میگذشت یک لحظه خسته نمیشدم... re 3 toy story crash contra اینا هنوزم برام بهترین بازیهان چون فضای بازی کاملا تسخیر میکرد با یک tv 29 یا 21 قدر 10 تا 60 اینچ 4k غرق بازی میشدم ولی الان با بارو بندیل hdmi 3d فلان نصف که خوبه یک دهم اون موقع درگیر بازی نمیشم...

bioshock infinite tomb raider حتی tlou تموم نکردم نمیدونم شاید مشکل از منه هیچ کدوم از بازیهای جدید مثل قدیما درگیر فضاشون نشدم... غیر از چند عنوان مثل fall out3 lbp دهد ninja gaiden 1 2 castlvania red dead gtav uncharted halo خصوصا uncharted 1 و معدود بازیهای 2.5 بعدی مثل rayman braid نمیدونم چرا نسل ps3 اصلا دیگه منو درگیر خودش نکرد... هیچ کسی از نزدیک شدن فضا سازی و گرافیک بازیها به واقعیت و realism بدش نمیاد ولی به نظرم تو این نسل دیگه زیاده روی شد و 90 % استودیو ها به سمت real شدن بازیها رفتن اون حس فانتزی بازیها خیلی خیلی کمتر یافت میشه...

امیدوارم این نسل به قول زنده کردن دوران ps1 عمل کنه از این جهت بیشترین امیدم به indie هاست... امیدوارم بازیهای معرفی شده تو این فازها هم باشند, یک سوم شخص فانتزی فوق لعاده با کیفیت که مثلا تو گذشته زمین اتفاق میفته:x تو این مایه ها معرفی کنن...

آخرین ویرایش:
Sony:دارندگان PS4 منتظر چند سورپرایز بزرگ و بازی باارزش در سال 2014 باشند

*جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز ... *

*بعد از 5 دقیقه...*

"باو ولش کن دیگه بدبخت کباب شد دیگه!"

"نه یه خورده دیگه آفرین، Feels good man"

:d

97134956993047840956.jpeg

*جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز جیز ... *

*بعد از 5 دقیقه...*

"باو ولش کن دیگه بدبخت کباب شد دیگه!"

"نه یه خورده دیگه آفرین، Feels good man"