Sony:دارندگان PS4 منتظر چند سورپرایز بزرگ و بازی باارزش در سال 2014 باشند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Fergal Gara مدیر بخش UK سونی گفت:چندین بازی باارزش در سال 2014 برای کنسول نسل بعد ما عرضه خواهد شد,
که مارا به جلو خواهند برد.
همچنین او گفت,که چندین ماه طول خواهد کشید تا به تقاضا های زیاد برای خرید PS4 پاسخ دهند.
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."

هر چی میخواید رو کنید تو رو خدا یواش یواش رو کنید که بعضیا قلبشون ضعیفه:|
نسخه ی نسل بعدی Crash ، آنچارتد 4 و یه بازی جدید از ND و SM :| الانه که سکته رو بزنمx_x
یا
The Last of us The next generation edition
:((
در ضمن سطح انتظارا رو بیارین پایین @ behrooz شایعه هم درست نکنید:d

یه وسترن انحصاری توپ بسازن چی میشه ؟ چرا هیچکس تو این ژانر بازی نمیسازه ... من پیر مرد شدم به این ارزوم نرسیدم :d

یادش بخیر ... =((

81037699210622357572.jpg

یه وسترن انحصاری توپ بسازن چی میشه ؟ چرا هیچکس تو این ژانر بازی نمیسازه ... من پیر مرد شدم به این ارزوم نرسیدم :d

یادش بخیر ... =((

81037699210622357572.jpg

یا ابرفرض!!! اینو از کجا اوردی؟! با این عکس چه خاطراتی از من زنده کردی پسر! ما بهش میگفتیم کلانتر عجب بازی بود بخدا...

کنار همه این داستانها ، بگن The Last Guardian برا PS4 هم میاد :crying1:

uncharted و the last guardian اوکی کنن
چند تا JRPG توپ هم معرفی کنن دیگه چیزی نمیخوام :d;;)
آره بچه ها ، یکیش حتما The Last Guardian هستش ، یکی دیگه ـشم که تابلوئه دیگه...بازی ND هستش...این سونی فقط باید همیشه خدا مارو هایپ کنه!!:(
The Last Guardian :((
:>

یادش بخیر ... =((

81037699210622357572.jpg
به نظرم اسم اصلیش آفتاب سرخ بود !!
(منم بهش میگفتم و میگم کلانتر !!)
(کد تقلبش برای دوستان تو قسمت سیتینگ آهنگ حالت c گمونم عمرش رو بی نهایت میکنه !!!)

از شوخی گذشته کاش یه چند تا آی پی جدید بدن .
درسته که بازی هایی که ما دوستشون دارین همشون عالی هستند ولی فراموش نکنیم که این ها هم روزی آی پی جدید بودند....

والا ما از همون اول بهش می‌گفتیم آفتاب سُرخ! نمی‌دونم که اسم اصلیش هم همینه یا نه، تا ابد هم واسه ما آفتاب سُرخ می‌مونه :d
من هم به شدت استقبال می‌کنم از بازی‌های وسترن، به هر سبک و سیاقی :d

والا ما از همون اول بهش می‌گفتیم آفتاب سُرخ! نمی‌دونم که اسم اصلیش هم همینه یا نه، تا ابد هم واسه ما آفتاب سُرخ می‌مونه :d
من هم به شدت استقبال می‌کنم از بازی‌های وسترن، به هر سبک و سیاقی :d
تو کلوپ ها همه به عنوان آفتاب سرخ میشناختن این بازی رو ! :دی اسم اصلیش Sunset Riders بود فکر کنم .

تو کلوپ ها همه به عنوان آفتاب سرخ میشناختن این بازی رو ! :دی اسم اصلیش Sunset Riders بود فکر کنم .

ای بابا، چرا اسم اصلیشو گفتی؟! :d
حالا دیگه هر موقع اسم آفتاب سُرخ رو می‌شونیم، "سوارکاران غروب" تو ذهنمون تداعی می‌شه :d

بنظرم اگه ip جدید معرفی کنند روی ps4 بیشتر حال بده.
یه مدت بزارن بگذره و جذابیت عناوین تاپ ps3 حفظ بشه بهتره و تکرارشون باعث خستگی نشه.

یادش به خیر اون موقع زبان بلد نبودیم سانست ریدرز میگفتیم بهش . اون باس آخرش هم فوق العاده بود گل رز پرت میکرد .

عجب خاطراتی بود خدایی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or