Sony:دارندگان PS4 منتظر چند سورپرایز بزرگ و بازی باارزش در سال 2014 باشند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Fergal Gara مدیر بخش UK سونی گفت:چندین بازی باارزش در سال 2014 برای کنسول نسل بعد ما عرضه خواهد شد,
که مارا به جلو خواهند برد.
همچنین او گفت,که چندین ماه طول خواهد کشید تا به تقاضا های زیاد برای خرید PS4 پاسخ دهند.
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."

تا همین جا می دونیم 2 بازی بزرگ داریم the order و uncharted ( که هر چند که مشخص نیست کی میاد ولی من فرض رو می گذارم برا 2014)! و همین 2 تا برای به زانو در آوردن 2014 کافیه:x
یعنی تا حالا یک بازی اکشن و یک بازی اکشن ادونچر داریم به احتمال زیاد عناوین نقش آفرینی ژاپنی زیادی هم برا ps4 عرضه بشهکه البته خودم به استودیوی level 5 و ninu kuni موفق دیگه خیلی خوشبینم!:d
ولی در بین دیگر استودیوها احتمال فراوان بازی سانتامونیکا و کوانتوم دریم بره 2015 و در این بین مدیا مولکول می تونه با little big planet 3 سال 2014 رو منفجر کنه :D
اما چند گزینه ی دیگه هم پیش رو هست:
کراش به طور رسمی معرفی و در انحصار ps4 باشه!
میازاکی ( اگه درست گفته باشم!) در فروم سافتور demons souls 2 رو رو نمایی کنه که البته اگه رخ بده با توجه به عرضه ی دارک سولز 2 تو 2014 دمونز بره 2015!
تکلیف the last guardian مشخص بشه!
شاید هم اصلا استودیویی که انتظارش رو نداریم یک شاهکار دیگه رو متولد کنه!!
از راکستا و agent هم نمیشه غافل شد :D
البته DD هم هست که احتمالا 2014 میاد گرافیکش که فوق العادست تا گیم پلیش رو ببینیم

دوستانی که پلی4 خریدن احتیاط کنن چون ممکنه این عناوین بیاد و بعضیا کنسول بهشون نرسه به شما ها حمله ور بشن !!! :)
پس تا میتوانید مراقب جان خود باشید !!!!!!

Fergal Gara
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند
."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."

بدبخت پلی استیشن ویتا، دوسه تا از این استادیوهای درست و حسابی هم براش نذاشته، سونی ننگت باد با این ساپورتت.

دیگه بی انصافی نکنیم :دی MM جزو استدیوهای بزرگ حساب نمیشه؟ :دی

درسته،

اینجا که جاش نیست اما MM یه دونه استادیوعه، حالا جاپن استادیو هم هست یه تعدادم که بودند و همین هندهلدها سکو پرششون شد و سونی بردشون سروقت کنسولای خونگی ، ما انتظار ساپورت بهتری از سونی داشتیم،

الان مدت زیادیه تمام تمرکزش رو روی PS4 منعطف کرده و تقریبا ویتارو به حال خودش رهاش کرده، اگر به اخباری مثل همین و کنفرانس هاش دقت کنید این موضوع براتون روشنتر میشه.

David Cage آیا؟! بهترین سورپرایز دست ساخته ی این بشره آقا جان!

image_304561_fit_940.jpg

بهترین سوپرایز برای من میتونه ساخت syphon f.il.ter جدید برای PS4 باشه یا ساخت 8 days برای PS4 باشه یا ساخت AGENT برای PS4 یا ساخت The Last of Us برای PS4 با گرافیک بهتر هرچند خودش به خودی خود یه بازی نسل بعد بود اما چه میشه کرد سیستم قویتره دیگه ... .;;)

درسته،

اینجا که جاش نیست اما MM یه دونه استادیوعه، حالا جاپن استادیو هم هست یه تعدادم که بودند و همین هندهلدها سکو پرششون شد و سونی بردشون سروقت کنسولای خونگی ، ما انتظار ساپورت بهتری از سونی داشتیم،

الان مدت زیادیه تمام تمرکزش رو روی PS4 منعطف کرده و تقریبا ویتارو به حال خودش رهاش کرده، اگر به اخباری مثل همین و کنفرانس هاش دقت کنید این موضوع براتون روشنتر میشه.
خوب استودیوی کمبریج کیلزون رو داشت که خیلیا میگن از SF بهتر بوده ازون طرفNamco بازی GOD EATER 2 رو برای PSP و Vita انحصاری داده من که ویتا ندارم اما رو PSP بازی کردم واقعا عالی بود. رو Vita که گرافیکش هم صد در صد خیلی بهتره البته حیف که فقط تو بازار ژاپن بوده Flower رو داشتیم که همه میدونید چه شاهکاریه. Injustice GAU رو تو سبک فایتر داشتیم و هم کمبت. باز Soul Sacrifice رو داشتیم که اونم انحصاری بود . ُSpelunky رو داریم که برعکس ایران تو خارج خیلی سرو صدا کرد. سال دیگه هم که تا اینجا موراساکی بیبی قطعیه تا ببینیم چی میشه حالا اینا چیزایی بود که من یادمه وگرنه که مطمئنا خیلیا ی دیگه هست. بنظرم گفتن اینکه سونی ویتا رو ساپورت نمیکنه خیلی بی انصافیه

امیدوارم انتشار بازی Silent Hill برای کنسول های نسل جدید همچنان ادامه داشته باشه.
البته خیلی دوست دارم سِری جدید بازی The Last of Us هم بیاد ولی چون سِری اولش تازه اومده اصلا با عقل جور در نمیاد. شاید برای 2015 بیاد.
اگر شرکت Rockstar یه خودی نشون بده و برای نسل جدید سِری جدید بازی Red Dead رو منتشر کنه که دنیا به باد میره!
از شرکت Ubisoft هم نمیشه کم انتظار داشت. واقعا شرکت محشریه! همچنین گفته که دو سِری از بازیهای Assassin تو سال 2014 منتشر میشه. یکی برای تمامی پلتفرم ها و یکی فقط برای نسل جدید.

ولی جدا از همه ی اینا امیدوارم نسل جدید زود کپی خور شه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or