Sony:دارندگان PS4 منتظر چند سورپرایز بزرگ و بازی باارزش در سال 2014 باشند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Fergal Gara مدیر بخش UK سونی گفت:چندین بازی باارزش در سال 2014 برای کنسول نسل بعد ما عرضه خواهد شد,
که مارا به جلو خواهند برد.
همچنین او گفت,که چندین ماه طول خواهد کشید تا به تقاضا های زیاد برای خرید PS4 پاسخ دهند.
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."

ممنون محمد جان از خبر !‌
اینجا فقط میشه یک چیزی گفت :

اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف !!

cRasH

سورپرایز ؟؟؟؟؟!!!!!!!
نه بابا خبر داشتیم دیگه اون همه استودیو فرست پارتی اونم با اون کیفیت غاز هم که بچرونن نتیجه اش سه تا شاهکار بزرگه. این حق مسلم ماست و غیر از این باشه سورپرایز میشیم:d

مدیر بخش UK سونی گفت:چندین بازی باارزش در سال 2014 برای کنسول نسل بعد ما عرضه خواهد شد,
که مارا به جلو خواهند برد.
همچنین او گفت,که چندین ماه طول خواهد کشید تا به تقاضا های زیاد برای خرید PS4 پاسخ دهند.
در مصاحبه اختصاصی با Express Online او این چنین گفت:"همه استدیو های بزرگ ما در حال کار بر روی
عنوانی برای PS4 هستند."
او ادامه داد:"شاید انها بازی خود را معرفی نکرده باشند اما تمرکز استدیو های بزرگ ما برروی PS4 است.انها
خوش سابقه هستند و PS4,پلتفورم خوبی برای عرضه بازی انهاست.پس من مشتاقانه منتطر چند
سورپرایز بزرگ و تجربه های بی نظیر هستم.این ها بی شک عناوین باارزشی خواهند بود."
00068993945635645269.gif

تا همین جا می دونیم 2 بازی بزرگ داریم the order و uncharted ( که هر چند که مشخص نیست کی میاد ولی من فرض رو می گذارم برا 2014)! و همین 2 تا برای به زانو در آوردن 2014 کافیه:x
یعنی تا حالا یک بازی اکشن و یک بازی اکشن ادونچر داریم به احتمال زیاد عناوین نقش آفرینی ژاپنی زیادی هم برا ps4 عرضه بشهکه البته خودم به استودیوی level 5 و ninu kuni موفق دیگه خیلی خوشبینم!:d
ولی در بین دیگر استودیوها احتمال فراوان بازی سانتامونیکا و کوانتوم دریم بره 2015 و در این بین مدیا مولکول می تونه با little big planet 3 سال 2014 رو منفجر کنه :D
اما چند گزینه ی دیگه هم پیش رو هست:
کراش به طور رسمی معرفی و در انحصار ps4 باشه!
میازاکی ( اگه درست گفته باشم!) در فروم سافتور demons souls 2 رو رو نمایی کنه که البته اگه رخ بده با توجه به عرضه ی دارک سولز 2 تو 2014 دمونز بره 2015!
تکلیف the last guardian مشخص بشه!
شاید هم اصلا استودیویی که انتظارش رو نداریم یک شاهکار دیگه رو متولد کنه!!
از راکستا و agent هم نمیشه غافل شد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or