Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
بخشی از حرفهاش خیلی منطقیه ،صحبت های بعضی دوستان هم خیلی باحاله
هرچند با یه هیلو فورزا گیرز پولش اندازه کل انحصاری هایه ps3 در میاد
نمونه این سیاست ها میشه مثلا به بازی Portal 2 یا Counter که قراره در اینده بیاد اشاره کرد که کاربرای PC میتونن با دوستانشون تو PS3 بازی کنن در صورتی که مایکروسافت اجازه نمیده
فعلا که بزرگترین شاهکار این نسل مایکروسافت در مقابله با سونی تو بخش آنلاین انحصاری کردن زمانی یه سری DLC بوده

بخشی از حرفهاش خیلی منطقیه ،صحبت های بعضی دوستان هم خیلی باحاله

نمونه این سیاست ها میشه مثلا به بازی Portal 2 یا Counter که قراره در اینده بیاد اشاره کرد که کاربرای PC میتونن با دوستانشون تو PS3 بازی کنن در صورتی که مایکروسافت اجازه نمیده

این یکی از چیزهاییه که خودم واقعا از این سیاست مایکروسافت خوشم نیومد ...ولی فقط یکی...همین شبکه لایو کل امکانتش بنظرت نمیتونه اینو لاپوشونی کنه؟

نه هنوز بازی هاردکور تمام کینکت تایید نشده.فقط قابلیت های جزئی مثل فرمان صوتی تو mass effect 3 یا باز و بسته کردن اسلحه تو ghost recon که زیاد هم جالب نیستن.
مگه حتما باید تمام کینکت بیاد؟ وقتی میشه تو mass effect کاملا از کینکت لذت برد چه بدیی داره؟ یا تو ghost recon ؟ با تو بازیه جدیدSteel Battalion Heavy Armor ککه اول شخصه؟ در ضمن ryse هم هست..
من خودم عشقه کینکتم ولی اینجوری ازش استفاده بشه بهتر از اینه که تمام کینکت باشه.. لذتش بیشتره... دفاع نمیکنمآ!! فقط میگم اینطوری بهتره..

• Like
Reactions: Panther_X
9432544 بار فقط تو این فروم گفته شده کینکت بیشتر بدرد کژوال جماعت میخوره و بازی های هاردکور زیادی نداره حالا هر هاردکوری رفته خریده خوب قطعا باید چوبش هم بخوره مثلا من هر کاری کردم نتونستم خودم رو راضی کنم کینکت یا MOVE بخرم..

شنیده بودم می گفتن دست پیش می گیرن پس نیفتن ولی اینجوریش رو ندیده بودیم :-b
از لحاظ هارد کور ، move خیلی خوب عمل کرده ! خیلی بازی ها هست که با موو جذابیتش چندین برابر می شه مثل KZ3 یا HR یا ... ! تجربه یک FPS با یک تفنگ خیلی بیشتره از یه گیم پد معمولی ! شاید شما نتونستی خودت راضی کنی ... ولی دلیلی نیست که که موو یک وسیله هارد کور نیست !
در ضمن کینکت اگه خلاقیتی تو هارد کور نداره پس بدرد یه مشت بازی چرند پرند می خوره دیگه ؟ یعنی چی ؟ یعنی همون بچه 12-13 ساله ها
این پست رو مخصوص اون دسته از فن هایی دادم که بلد نیست بحث کنن و نتیجتا می مونه تو گلشون و می زارن تو امضاشون !
بزارید که می خوایم میانگین سنی رو بفهمیم ;)

شنیده بودم می گفتن دست پیش می گیرن پس نیفتن ولی اینجوریش رو ندیده بودیم :-b
از لحاظ هارد کور ، move خیلی خوب عمل کرده ! خیلی بازی ها هست که با موو جذابیتش چندین برابر می شه مثل KZ3 یا HR یا ... ! تجربه یک FPS با یک تفنگ خیلی بیشتره از یه گیم پد معمولی ! شاید شما نتونستی خودت راضی کنی ... ولی دلیلی نیست که که موو یک وسیله هارد کور نیست !
در ضمن کینکت اگه خلاقیتی تو هارد کور نداره پس بدرد یه مشت بازی چرند پرند می خوره دیگه ؟ یعنی چی ؟ یعنی همون بچه 12-13 ساله ها
این پست رو مخصوص اون دسته از فن هایی دادم که بلد نیست بحث کنن و نتیجتا می مونه تو گلشون و می زارن تو امضاشون !
بزارید که می خوایم میانگین سنی رو بفهمیم ;)

پوریا جان منم الان با بازی مثل دنس حال میکنم که شاید از نظر شما چرت باشه ولی واقعا اینجوره؟تمام بازیهای کینکت با کینکت واقعا فاز میده ولی خداییش تو بازی مثل کیلزون3 دسته رو ه موو ترجیح نمیدی؟

---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 AM ارسال شده بود ----------

این دقیقا کی و کجا تایید شده؟ نکنه فقط حدس شماست؟

جای تایید نشده چون نیاز به تایید نیست و مشخصه... الان بازی کینکت اسپورت برای اینکه خودت حس کنی یکم جو طبیعی تره میتونی یه تپ بندازی زیر پات و حرکاتی انجام بدی که راحت تره و کینکت هم حرکاتو تشخیص میده

هادی جان حرفت درسته و من مخالف حال و فاض دادنش نیستم ! حال دادن به بازی نیست که ! الان harvest moon هم ممکنه به یکی حال بده :d صحبت من سره اینکه کینکت هارد کوری ـه ای نداره و امین عزیز که می گه موو رو دوست نداره ... من می گم این علاقه شخصی شماست و دلیلی بر هارد کور نـــــــــبودن موو نیست ( با دلیل ثابت کردم )

مگه حتما باید تمام کینکت بیاد؟ وقتی میشه تو mass effect کاملا از کینکت لذت برد چه بدیی داره؟ یا تو ghost recon ؟ با تو بازیه جدیدSteel Battalion Heavy Armor ککه اول شخصه؟ در ضمن ryse هم هست..
من خودم عشقه کینکتم ولی اینجوری ازش استفاده بشه بهتر از اینه که تمام کینکت باشه.. لذتش بیشتره... دفاع نمیکنمآ!! فقط میگم اینطوری بهتره..
خود شما در هفته چند ساعت با کینکت بازی میکنی؟ راستش رو بگو.
واقعا به نظرت می ارضه آدم پول بده یه کینکت بخره که با حرکت دستش اسلحه رو باز و بسته کنه؟ یعنی واقعا خیلی لذت بخشه؟ یا فرمان صوتی های مس افکت؟
به نظرت بازی کردن killzone 3 و resistance 3 با sharp shooter move بیشتر لذت بخشه یا فرمان صوتی مس افکت یا رقصیدن جلو تلویزیون؟
جای تایید نشده چون نیاز به تایید نیست و مشخصه... الان بازی کینکت اسپورت برای اینکه خودت حس کنی یکم جو طبیعی تره میتونی یه تپ بندازی زیر پات و حرکاتی انجام بدی که راحت تره و کینکت هم حرکاتو تشخیص میده
اول باید تایید بشه که اصلا بازی اصلی کینکت رو ساپورت کنه بعد بشه تفنگ اسمت بشه تا حرکت تفنگ و انگشت رو بشناسه.
چیزی که تو E3 دیدیم یه قسمت جدا از بازی بود که هیچ تفنگ اسباب بازی ای هم توش وجود نداشت.

آخرین ویرایش:
نه خیر، مایکروسافت سیاست بهتری رو برای خودش پیش گرفته نه برای گیمرها....
البته این بیشتر سیاست به نفع خودش و گیمر های کنسول خودش هست یعنی این گیمر ها دچار عقده نمیشن دیگه :دی.
هرچند که شدن :( ولی در کل از اتفاقا بیشتر جلوگیری میکنه.

پ.ن : همینه تا وقتی Alan Wake رو اعلام نکنه من با مایکروسافت مشکل دارم :دی.

واقعا به نظرت می ارضه آدم پول بده یه کینکت بخره که با حرکت دستش اسلحه رو باز و بسته کنه؟ یعنی واقعا خیلی لذت بخشه؟ یا فرمان صوتی های مس افکت؟
به نظرت بازی کردن killzone 3 و resistance 3 با sharp shooter move بیشتر لذت بخشه یا فرمان صوتی مس افکت یا رقصیدن جلو تلویزیون؟

مسلما رقصیدن جلوی تلوزیون از بازی کردن شوتر با موو خیلی لذت بخش تره با اجازت من اصلا خیلی وقته بازی نمیکنم(چه کینکت چه دسته فعلا حوصله بازی کردن ندارم خیلی کم میرم سراغ بازی ولی من هنوز از بازی کینکت اسپورت یا دنس لذت میبرم)فقط آنلاین میزنم این روزا اونم بدکمپانی :دی

بهنام جان شما کلا داری میگی کینکت بدرده هاردکور نمیخوره که حرفت واقعا اشتباست ...

پوریا جان حرف شما درسته ولی مایکروسافت به این حرفا توجه کرده و بازیهایی مثل ryse و Steel Battalion واسش تو راهه;)

اول باید تایید بشه که اصلا بازی اصلی کینکت رو ساپورت کنه بعد بشه تفنگ اسمت بشه تا حرکت تفنگ و انگشت رو بشناسه.
چیزی که تو E3 دیدیم یه قسمت جدا از بازی بود که هیچ تفنگ اسباب بازی ای هم توش وجود نداشت.

نیاز به تایید نداره اصلا کینکت کاری به تفنگ نداره فقط حرکت دست شما رو تشخیص میده اون تفنگ واسه یه تکیه گاه و راحت بودنه خودته مثلا مثل توپ تو کینکت اسپورت

هفته ای 1 ساعت!!! مطمئنا اگه اون سری بازی ها برایه کینکت بیاد بیشتر میشخ. خیلی هم بیشتر. فعلا که چیزی نداره.. دروغ چرا بگم.. ولی همین بازی هایی مثله dance central که همش میگین dance بده واقعا عالی بود..
خوب همین mass effect اگه بیاد از فرمان صوتیش برایه انتخاب دیالوگ استفاده میکنم.. هم به زبانم کمک میکنه هم لذت بخش تره .. دروغ میگم؟ اگه چنین چیزی واسه ps بود شما ازش تو mass effect استفاده نمیکردی؟
نگو نه که قبول ندارم!!
خودمم میگم kinect بهتره یه صورته یه چیزه کمکی تو بازی ها استفاده بشه..
در ضمن من move هم دارم دقیقا به همون اندازه ای ازش استفاده می کنم که از کینکت میکنم.. حالا قصد دارم بازی هایی که واسه موو هست رو بگیرم.
کلا نمیخوام طرفداری کنم. ولی شما کلا داری فقط طرفه ps رو میگیری در صورتی که من از هر 2 میگم ;)

بهنام جان شما کلا داری میگی کینکت بدرده هاردکور نمیخوره که حرفت واقعا اشتباست ...
خب هادی جان قربونت برم رقصدین که جزو هارد کور محسوب نمی شه :d شاید برای شما رقصیدن جذاب تر از بازی کردن KZ با شارپ شوتر باشه ولی خب .... :d:d:d در مورد قسمت دوم حرفت هم آینده بله ممکنه ولی تا این لحظه که داریم صحبت می کنیم چیزی ندیدیم ;)

-----
نیلوفر جان ، حرفت درست اما این جواب قانع کننده نیست که زبانم قوی می شه :d صحبت سره اینکه کینکت و کلا مایکرو در زمینه هاردکور به شدت ضعیف عمل کرده و هیچ شکی هم درش نیست ! بله کینکت یک ایده جالب و به مراتب از موو خلاقانه تره ولی در عمل تا به این لحظه حرفی در مقابل موو ، برای گفتن نداره ! عموما گیمر های حرفه ای ( بیش از 95% ) دنبال بازی های پر هیجان هستن که فک نمی کنم هیجانی که توی گیرز و یا کیلزون هست رو توی رقصیدن براشون باشه

آخرین ویرایش:
نه خیر، مایکروسافت سیاست بهتری رو برای خودش پیش گرفته نه برای گیمرها....

دوست عزیز من از صفحه ی اول تاپیک اومدم یک چیز بگم ولی دیدم شما دقیقا حرف های من رو زدی.
بعضی از دوستان به شکل عجیبی اصلا متوجه نشدن این خبر چی میگه،و منظورش چی بود....
مثلا به کامنت زیر توجه کنید:
آره دقیقا . من از اجبار بدم میاد . دوست ندارم یه شرکت مثل سونی بخواد گیمرهارو مجبور کنه که کنسولش رو بخرن . همه نسخه ها باید تو یه حد باشه از نظر امکانات .
( مگه مسخره بازیه که مثلا تو یه نسخه یه اسلحه بیشتر باشه و این حرفها ؟ )

من کنسول ندارم و طرفدارم هیچکدومشون هم نیستم،ولی حرف اون بنده خدا کاملا درسته!
عذر میخوام که اینو میگم ولی بعضی از خبرها روباید درجه بندی سنی کرد....

• Like
Reactions: Scαrface
خب هادی جان قربونت برم رقصدین که جزو هارد کور محسوب نمی شه :d شاید برای شما رقصیدن جذاب تر از بازی کردن KZ با شارپ شوتر باشه ولی خب .... :d:d:d در مورد قسمت دوم حرفت هم آینده بله ممکنه ولی تا این لحظه که داریم صحبت می کنیم چیزی ندیدیم ;)
منم نگفتم هاردکوره...گفتم بازیهای هاردکور واسش تایید شده و بزودی میاد پوریا جان ;)(البته رو بازی دنس قفل نکن که روش تعصب داره بس بازیه توپیه :دی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or