Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
پس ببین چه بلایی بر سر گیمرهای عزیز ما اومده که به خاطر عشق به مایکروسافت (شایدهم به خاطر سهام) حاضرن بازی ها با امکانات پایین عرضه بشن، اما قبول نمیکنن که سیاست های مایکروسافت بلای جون این نسل بوده.

من قبول دارم سونی به گیمرها بیشتر توجه میکنه خودم PS3 دارم و اینو درک میکنم...ولی مطمئن باش سونی از سیاستی که در پیش رو گرفته پشیمونه و در نسل بعد شاید شاهد این چیزها نباشیم اما مایکروسافت بخوایم کلی در نظر بگیریم واقعا عالی کار کرده که هم خودش سود خوبی ببره(حداقل خیلی بیشتر از سونی تو صنعت گیم) و از طرفی هم گیمرها رو تا حد امکان راضی نگه داشته

اگه امکاناتش ضعیف بود الان باید فروش ایکس باکس کاملا افت میکرد ...

دقیقا کدوم سیاست ها؟ :-/

پ.ن: قصد طرفداری از کسی را ندارم فقط میخوام اطلاعاتم بره بالاتر :دی

سیاست استفاده از DVD9، سیاست استفاده از لوازم جانبی تولید خود مایکروسافت، سیاست پول مفت دادن بابت DLC انحصاری، سیاست نبود هارد درایو به صورت دیفالت روی کنسول
بازم بگم؟ :دی

• Like
Reactions: MN Prince
به باقی حرفاش کاری ندارم ولی 100% با قسمت بلوریش موافقم.اگه مایکروسافت از این فرمت DVD لعنتی استفاده نمیکرد.الان بازیها در این سطح نبودن.
بیچاره چه فشاری تحمل میکرده ... :d

سیاست استفاده از DVD9، سیاست استفاده از لوازم جانبی تولید خود مایکروسافت، سیاست پول مفت دادن بابت DLC انحصاری، سیاست نبود هارد درایو به صورت دیفالت روی کنسول
بازم بگم؟ :دی
اون پول مفت بابت DLC انحصاری الان سیاست اشتباه هست؟ مثلا سونی پول میده سازنده ها واسش کانتنت انحصاری میسازن هم جز سیاست اشتباه به حساب میاد؟ :-/ یا اینکه پول میده تا یه بازی انحصاری بمونه و بعد که اون بازی مولتی میشه، سازنده قرار میشه یه بازی انحصاری واسش بسازه چطور؟ (بگذریم از اینکه معلوم نشد چه بلایی سر اون بازی اومد :دی) نبود هارد درایو هم واسه پایین آوردن قیمت تمام شده کنسول بوده و خب نتیجه ـش را هم دیدیم، کسی هم بخواد راحت می توانه هر وقت خواست با یه هزینه به صورت اختیاری هارد نصب کنه :دی DVD 9 البته تابلو هست که مشکل سازه و در این مورد حرفی نیست :دی راستی استفاده از لوازم جانبی تولید مایکروسافت دقیقا چه بلایی سر این نسل آورده؟ مثلا اگه این محدودیت وجود نداشت این نسل دقیقا چه پیشرفتی می کرد؟

پس ببین چه بلایی بر سر گیمرهای عزیز ما اومده که به خاطر عشق به مایکروسافت (شایدهم به خاطر سهام) حاضرن بازی ها با امکانات پایین عرضه بشن، اما قبول نمیکنن که سیاست های مایکروسافت بلای جون این نسل بوده.
ببین سونی چه بلای سر عشاقش اورده که بدونه یکم فکر فقط ترول میکنن الان اگه لایو با عث درجا زدن تکنولوژی شده چرا ما بهترین بازیهای ارکید رو رو لایو میبینیم چرا فروش بازی های ارکید رو لایو بیشتره اگه سیایستاش بازی سازهای مسطقل و محدود میکنه چرا ما بازیه ایرانی رو لایو داریم چرا؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
نمی گیری دیگه ممد جان، نمی گیری :دی
هارد درایو اگه از اول به صورت دیفالت رو همه کنسول ها بود کلی مزیت داشت برای سازنده، یه مثال ساده اینه که میتونستن خیلی راحت quick save بذارن برای بازی ها، ولی هنوزم که هنوزه دارن از سیستم check point مسخره استفاده میکنن به خاطر محدودیت سخت افزاری...
من الان بحثم این نیست که کدوم کنسول برتره کدوم بدتر، بحثم سر اینه که الان اگه مایکروسافت این سیاست ها رو دنبال نمیکرد به نفع کل گیمرها بود، چه اونایی که PS3 دارن چه اونایی که Xbox دارن.

نمی گیری دیگه ممد جان، نمی گیری :دی
هارد درایو اگه از اول به صورت دیفالت رو همه کنسول ها بود کلی مزیت داشت برای سازنده، یه مثال ساده اینه که میتونستن خیلی راحت quick save بذارن برای بازی ها، ولی هنوزم که هنوزه دارن از سیستم check point مسخره استفاده میکنن به خاطر محدودیت سخت افزاری...
من الان بحثم این نیست که کدوم کنسول برتره کدوم بدتر، بحثم سر اینه که الان اگه مایکروسافت این سیاست ها رو دنبال نمیکرد به نفع کل گیمرها بود، چه اونایی که PS3 دارن چه اونایی که Xbox دارن.
من منکر این نیستم که وجود هارد درایو خیلی بهتر بود ولی خب اینقدر هم بد نیست که بگیم بلای جون این نسل شده :دی اینکه هر جا بخواهیم Save کنیم تو یه سری از بازی ها وجود داره، مثلا تو قدیمی ها Fallout 3 و Fable II و جدید ها هم Deus Ex، حالا درسته اینایی که مثال زدم RPG هستن ولی فکر کنم استفاده از اینکار به خود سازنده هم مربوط باشه. من کلا فکر می کنم بزرگترین اشتباه مایکروسافت تو این نسل استفاده از DVD 9 بود.

کیوان درست می گه ! مایکرو این نسل رو به لجن کشید ! بعضی وقت های سیاوش و رضا حرف های خوبی درباره این جعبه سفید می زنن ( به قول اونا :d ) !
از لحاظ گیم هم مایکرو تا کی می خواد گیرز بده به خورد ملت ؟ اصلا تنوع و جذابیت های بازی های ps رو نداره و به نظر من از لحاظ هاردکور ـی 0 ـه :|
بدترین بلایی هم که می توسنت سره این نسل بیاره رو سر Pc دراورد :|

عجب عظمتی داره مایکروسافت :دی

مایکروسافت اون کارا رو میکرد سود خودشو پایین تر میاورد اینم در نظر بگیر الان مثلا EA بازی بتلفید به تعدادی که بخواد نفروشه کلا دایس رو از دنیای گیم محو میکنه :دی شرکتا بیشتر به فکر سودن سونی هم اینکارا رو کرد فکر نکنم خیلی راضی باشه و تو نسلای بعد تغییر بده...البته بگم این از دیدگاه منه

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

الان کیوان این حرفو زد تا 5دقیق دیگه کل فن های سونی میان حرفشو کپی میکنن میذارن..بین کی گفتم :دی

شرکتا بیشتر به فکر سودن سونی هم اینکارا رو کرد فکر نکنم خیلی راضی باشه و تو نسلای بعد تغییر بده...البته بگم این از دیدگاه منه

خب من با این نظرت کاملا مخالفم :d سونی نشون داد که دنبال کیفیت و گیمر هاست تا سود اضافه ! نمونه بارزش رو هم می تونی توی ریسکی که سر HR کرد ببینی :d
منظورم از از قسمت قرمز هم اینکه ... نه اینکه سونی دنبال سود نیست ، نه ! منظورم اینکه سونی کمتر از مایکرو به سود اضافی فکر می کنه

عجب عظمتی داره مایکروسافت :دی

مایکروسافت اون کارا رو میکرد سود خودشو پایین تر میاورد اینم در نظر بگیر الان مثلا EA بازی بتلفید به تعدادی که بخواد نفروشه کلا دایس رو از دنیای گیم محو میکنه :دی شرکتا بیشتر به فکر سودن سونی هم اینکارا رو کرد فکر نکنم خیلی راضی باشه و تو نسلای بعد تغییر بده...البته بگم این از دیدگاه منه

آره خوب همه به دنبال سود خودشونن، شما هم بهتره به عنوان یه گیمر دنبال سود خودت باشی، نه سود مایکروسافت...

• Like
Reactions: 54M113
بهترین کار رو MS میکنه..
آخه چرا باید برای یک محتوای اضافی بریم PS3 بخریم..؟
البته این یارو چرت گفته مگه بتمن و مورتال کمبات عناوین انحصاری بیشتری روی PS3 نداشتن پس چرا MS از انتشار اون بازی ها جلو گیری نکرد..

• Like
Reactions: ..............
آره خوب همه به دنبال سود خودشونن، شما هم بهتره به عنوان یه گیمر دنبال سود خودت باشی، نه سود مایکروسافت...

مسلما همینطوره...من دارم الان از چیزهایی که مایکروسافت در اختیارم گذاشته حداکثر استفاده رو میبرم مثل لایو و کینکت و خیلی بیشتر از امکانات سونی از اینا لذت میبرم ...سونی هم به گیمرها از طریق انحصار توجه بیشتری کرد انحصارهای سونی رو کامل تحسین میکنم ...

الان بحث ما اینه کدوم سیاست های بهتری رو در پیش گرفته کیوان جان;)

کلا سیاست های ماکروسافت اینه: ما پولمونو در بیاریم گیمر ها به جهنم!! بالاخره یه عده پیدا میشن مفت و مجانی از ما طرفداری کنن تا سرحد مرگ :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or