Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
من که کلا از این بحثا بدم میاد.ولی اگر واقعا مایکرو باعث شده ما گیمرا ضرر کنیم ایشااله بترکه:d

خب هادی جان قربونت برم رقصدین که جزو هارد کور محسوب نمی شه :d شاید برای شما رقصیدن جذاب تر از بازی کردن KZ با شارپ شوتر باشه ولی خب .... :d:d:d در مورد قسمت دوم حرفت هم آینده بله ممکنه ولی تا این لحظه که داریم صحبت می کنیم چیزی ندیدیم ;)

-----
نیلوفر جان ، حرفت درست اما این جواب قانع کننده نیست که زبانم قوی می شه :d صحبت سره اینکه کینکت و کلا مایکرو در زمینه هاردکور به شدت ضعیف عمل کرده و هیچ شکی هم درش نیست ! بله کینکت یک ایده جالب و به مراتب از موو خلاقانه تره ولی در عمل تا به این لحظه حرفی در مقابل موو ، برای گفتن نداره ! عموما گیمر های حرفه ای ( بیش از 95% ) دنبال بازی های پر هیجان هستن که فک نمی کنم هیجانی که توی گیرز و یا کیلزون هست رو توی رقصیدن براشون باشه

صفحه اول یه چیزی گفتم!!! برو بخون!!! بعدع اینکه خوندی خودت میفهمی که گفتم اصلا تو هارکور خوب عمل نکرده!!! پس خوب حرفام و از این به بعد بخون
در ضمن اون زبان که گفتم یه چیزه شخصیه .. بهنام پرسید چقدر بازی میکنی پس سوال شخصی بود منم چیزایه شخصیه دیگه بهش اضافه کردم
مایکروسافت از اولم کینکت رو واسه ما هاردکور هایه بدبخت نداد .. بیشتر واسه جذب کژوال بود که خوب عمل کرد مگه نه؟

من با این صحبتها از بیخ وبن مخالفم ...
یه طوری میگه جلوی پیشرفت ما رو گرفته هرکی ندونه فکر میکنه یه دونه 460gtxداخل پلی 3بکار رفته ....
برای حجمهای بیشتر هم میشه از چند تا dvd9استفاده کرد.....
تنها بازی هم که تونست قدرت پلی3 رو بخوبی نمایش بده گاد اف وار3بود وتا حدودی کیلزون 3قدرت پلی3 در همین حده دیگه باید قبول کرد .....بیشتر از این هم نیست....
سال 2006هم استفاده از بلو ری برای سونی خیلی گرون تموم شد از کمیاب بودن اپتیک بلو ری وقیمت وحشتناکش تا کمیاب بودن دیسکهاش که همه رو کفری کرده بود ....حالا بعد از 5سال اومده دفاع میکنه بلوری الان یکی دوساله روی دور افتاده والان زمان مناسبی هست برای استفاده نه 5سال پیش...
در مورد کینکت و موو هم فعلا کینکت جلوتره از لحاظ فروش حالا میخواد برا رقاصی استفاده بشه یا هر چیز دیگه......واون چیزی که مردم بیشتر میپسندن بیشتر فروش میکنه.....

من که کلا از این بحثا بدم میاد.ولی اگر واقعا مایکرو باعث شده ما گیمرا ضرر کنیم ایشااله بترکه:d

اگه سونی باعث شده باشه بازم بترکه یا استثنا قائل بشیم براش حسین جان :دی شما امر کن میگم جفتشو سه سوت واست بمب باران کنن داش حسین ...:دی

شنیده بودم می گفتن دست پیش می گیرن پس نیفتن ولی اینجوریش رو ندیده بودیم :-b
از لحاظ هارد کور ، move خیلی خوب عمل کرده ! خیلی بازی ها هست که با موو جذابیتش چندین برابر می شه مثل KZ3 یا HR یا ... ! تجربه یک FPS با یک تفنگ خیلی بیشتره از یه گیم پد معمولی ! شاید شما نتونستی خودت راضی کنی ... ولی دلیلی نیست که که موو یک وسیله هارد کور نیست !
در ضمن کینکت اگه خلاقیتی تو هارد کور نداره پس بدرد یه مشت بازی چرند پرند می خوره دیگه ؟ یعنی چی ؟ یعنی همون بچه 12-13 ساله ها
این پست رو مخصوص اون دسته از فن هایی دادم که بلد نیست بحث کنن و نتیجتا می مونه تو گلشون و می زارن تو امضاشون !
بزارید که می خوایم میانگین سنی رو بفهمیم ;)

کلا نمیدونم ربط کینکت و موو به این تاپیک چیه !!!!

الان کسی گفت موو هاردکور نیست ؟! شما از کدوم حرف به این نتیجه رسیدی ؟!
اصولا شما میدونی Casual چیه ؟ که میگی چرند پرنده و به درد بچه های 12 - 13 ساله میخوره ؟!! شاید شما Hardcore باشی ! و Casual دوست نداشته باشی ، ولی دیگه اینجور اظهار نظر ها خنده داره ! که میگی Kinect به درد بچه های 12 - 13 ساله میخوره !
میتونی یه سر به تاپیک Kinect بزنی و ببینی میانگین سنی کسایی که Kinect دارن چقدره تا بهشون نگی 12 - 13 ساله !
در ضمن همون طور که دوست عزیزمون Panther_x اشاره کردن ، ryse و Steel Battalion برای شما Hardcore ها ! در راهه

شما چند سالته ؟!

مایکروسافت از اولم کینکت رو واسه ما هاردکور هایه بدبخت نداد .. بیشتر واسه جذب کژوال بود که خوب عمل کرد مگه نه؟
خب از اول هم باید میگفت هاردکور ها نخرن لطفا.براش بازی نمیدیم :d
شاید اگه خود شما هم میدونستی که ممکنه هیچ وقت نتونی باهاش یه بازی هاردکور کامل رو بازی کنی نمیخریدی...
فراموش نکن که هنوز رویای بازی کردن gears و cod و کلی بازی دیگه همراه کینکت داران عزیز هست.

شاید Dance و رقصیدن چیزی مختص هاردکور ها نباشه ، اما بازی ای نیست که صرفا واسه کژوال ها باشه انصافا ! :d مثلا آقای X یک گیمر خیلی هاردکور و خفنه ، دلیل نمیشه نرقصه که ! :d بازی هایی مثل Dance Central یا Child Of Eden جوری هستن که همه میتونن بازی کنن و ازش لذت ببرن ... اما مثلا Kinectimals یا اونی که میرفتی Disney و اینا آره ، فقط واسه بچه ها هستن :d .
فراموش نکن که هنوز رویای بازی کردن gears و cod و کلی بازی دیگه همراه کینکت داران عزیز هست.
نه ! فکر نمیکنم افراد زیادی باشن که بخوان یک بازی FPS یا TPS خیلی سریعـــو با کینکت بازی کنن ...

کلا نمیدونم ربط کینکت و موو به این تاپیک چیه !!!!

الان کسی گفت موو هاردکور نیست ؟! شما از کدوم حرف به این نتیجه رسیدی ؟!
اصولا شما میدونی Casual چیه ؟ که میگی چرند پرنده و به درد بچه های 12 - 13 ساله میخوره ؟!! شاید شما Hardcore باشی ! و Casual دوست نداشته باشی ، ولی دیگه اینجور اظهار نظر ها خنده داره ! که میگی Kinect به درد بچه های 12 - 13 ساله میخوره !
میتونی یه سر به تاپیک Kinect بزنی و ببینی میانگین سنی کسایی که Kinect دارن چقدره تا بهشون نگی 12 - 13 ساله !
در ضمن همون طور که دوست عزیزمون Panther_x اشاره کردن ، ryse و Steel Battalion برای شما Hardcore ها ! در راهه

شما چند سالته ؟!

6 ساله ، ترولگر از تهران =((

الان خیلی بهت فشار اورد ؟ من جواب امین رو دادم بعد بحث به موو و این چیزا رسید !
نه عزیز فقط شما می دونی چیه ;) ما که نمی دونیم چیه ... :( بالا بری پایین بیای در زمینه هارد کور مایکرو از سونی عقبه ! شما فعلا به رقصت برس تا بیادش ... ;)
بیشتر واسه جذب کژوال بود که خوب عمل کرد مگه نه؟

بله ولی تا چه حد ؟ کینکت می تونست خیلی بهتر از اینی که الا هست باشه ولی نیست !! با یه جمع بندی به این نتیجه می رسیم که مایکرو اهمیتی که سونی به گیمر ها در زمینه هارد کور می ده رو نمی ده ! قبول ؟

شاید Dance و رقصیدن چیزی مختص هاردکور ها نباشه ، اما بازی ای نیست که صرفا واسه کژوال ها باشه انصافا ! :d مثلا آقای X یک گیمر خیلی هاردکور و خفنه ، دلیل نمیشه نرقصه که ! :d

نه نه اشتباه نشه ! حرف من این نیست که چرا می رقصه یا نمی رقصه یا بر فرض اگه برقصه هارد کوره یا نرقصه بر عکس :)) :d حرف من اینکه کینکت هارد کور نیست !!!!!

---

در ضمن ، بازی هایی هم که میان رو نمی شه از الان پیشبینی کرد ! وقتی اومد اگه بدون باگ و شد باهاش راحت بازی کرد بعد حرفتون 100% درست ( قرمز مهم ! نه اینکه الان درست .. مهر بر تایید بعدش بود )

یعنی واقعا من با شما به نتیجه رسیدم؟
yahoo_26.gif
yahoo_7.gif
yahoo_7.gif

نه :|
کینکت و موو و در نهایت هارد کور بودنشون !

خب از اول هم باید میگفت هاردکور ها نخرن لطفا.براش بازی نمیدیم :d
شاید اگه خود شما هم میدونستی که ممکنه هیچ وقت نتونی باهاش یه بازی هاردکور کامل رو بازی کنی نمیخریدی...

حالا این بحث ها سره جاش ولی فکر نمیکنی هر کس به خوش مربوط باشه که کینکت بخره یا نه؟ :d
اگه مشکلت اینه که مایکرو به هارکور ها نمیرسه خوب شما که با ps3 بازی میکنی دیگه چه فرقی به حاله شما داره که میای از مایکرو بد میگی؟
خودمم میگم مایکرو انحصاریش کمه و شما هی بدتر میکنی ماجرا رو!!! بد میگم که شما با ps3 ت بازی کن ؟ :d

---------- نوشته در 02:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 AM ارسال شده بود ----------

نه عزیز فقط شما می دونی چیه ;) ما که نمی دونیم چیه ... :( بالا بری پایین بیای در زمینه هارد کور مایکرو از سونی عقبه ! شما فعلا به رقصت برس تا بیادش ... ;)

بله ولی تا چه حد ؟ کینکت می تونست خیلی بهتر از اینی که الا هست باشه ولی نیست !! با یه جمع بندی به این نتیجه می رسیم که مایکرو اهمیتی که سونی به گیمر ها در زمینه هارد کور می ده رو نمی ده ! قبول ؟

من 2 ساعته دارم میگم که سونی تو انحصاری بالاتره وای مایکرو نه :)) به خدا من فارسی حرف میزنم..
یعنی واقعا من با شما به نتیجه رسیدم؟ :-b:-/:-/

دقیقا مساله ای رو که سرپرست سونی بیان کرد , کاملا قدرت مایکروسافت و ضعف سونی رو میرسوند...
مشخص که مایکروسافت قدرت بیشتری داره واسه فشار و تاثیر گذشتن روی سیاست های ناشرین بازی...
هیچی جز ضعف سونی در ارتباطش با ناشران نمیشه نتیجه گرفت!!!

نه :|
کینکت و موو و در نهایت هارد کور بودنشون !

خوب به این نتیجه میرسیم که شما حرفه فنه xbox رو قبول نداری منم حرفه شما فن ps3 رو قبول ندارم. پس سال های سال به نتیجه نمیرسیم. هر کی از هرچی داره لذت میبره دیگه :d
ادامه ندیم بهتره :d

اولا یاد بگیر درست صحبت کنی ، نشون دهنده ی شعور و شخصیتتِ که نمیتونی درست حرف بزنی و مثل آدم بحث کنی .
مثلا الان بهم میگی فشار اومد بهت ، برنده ی بحث شدی جناب هاردکور ؟! منو ضایع کردی ؟! آفرین ....
دوما اگه میدونستی Casual چیه ، هیچوقت نمیگفتی برای بچه های 12 - 13 ساله خوبه .

خودتو خیلی خوب معرفی کردی ، برای خودتم احترام قاعل نیستی . سوالی که جدی و محترمانه پرسیده میشه رو اینجوری چواب میدی !

• Like
Reactions: Medusa
من با خوندن 5 صفحه نظرات بیربط وظیفه خودم دونستم که برای بعضی دوستان معلوم الحال! خبر رو از پارسی سلیس و روان به پارسی کودک فهم ترجمه کنم..
دوست و برادرمون! Rob Dyer گفته که من شرکت سونی وقتی با سازنده های بازیهای مولتی در مورد محتوای اضافی(حالا هرچی چه اسلحه چه شخصیت بیشتر و خاص چه و چه و چه) صحبت میکنم و باهاشون به توافق میرسم مایکروسافت با شنیدن اینکه ما محتوای اضافی برای بازی بر روی ps3 میخوایم پدر سازنده و ناشر رو به هزار دلیل واضح و مبرهن از جمله dvd9 در میاره و میگه که نه نمیشه و نمیزارم و زورم زیاده و در آخر جلوی محتویات انتشار محتویات اضافی رو همراه با بازی میگیره و این بر خلاف خواسته ی سونی و گیمر هاست..
به خدا قسم این آقا نه صحبتی از گیرز نه هیلو و نه لایو کرده که میاین میگین ما که راضییم،ایشون گفته که بازیها باید بیشتر از این امکانات داشته باشن که مایکروسافت با قلدری جلوش رو گرفته تا از کنسول ضعیفش دفاع کنه..قلدری و چماق مایکروسافت هم مطمئنا به تفاوت بندهای قرارداد مایکرو با سازنده و قرارداد سونی با سازنده داره،از حرفهای این آقا میشه فهمید سونی دست خودش و سازنده رو تو قرارداد باز میزاره اما مایکی نه.. همیین
در آخر هم ترجمه ی نوزاد فهم: گو گو گاگا گو گی لو بابا ماما 360 پیف جیز ایش

(بنده هردو کنسول رو دارم ps3 رو به خاطر لذت بردن از یک نسل و یک قدرت و 360 رو تنها به خاطر وسوسه نشدن و کپی نکردن ps3)

آخرین ویرایش:
فقط خواشا به هم دیگه بی احترامی نکنیدکه بحث یکم پیچیده میشه ها :دی

Behnam_Yakuzaما رویایای بازی کردن گیرز با کینکت نمیخوایم همین که شما سکوم با موو بازی میکنین و لذت میبرین o:-)کافیه !!! خوشبختانه بازیهایی واسه کینکت میاد که لذت بازی کردنشو با کینکت بیشتر از دسته هست;)

-AREN- چه بخوایم چه نخوایم بحث خود به خود کشیده میشه شما خودت هم تو بحثی مثل این شرکت کنی مجبور میشی برای توجیح اسم بازیها هم بیاری و...

-AREN- چه بخوایم چه نخوایم بحث خود به خود کشیده میشه شما خودت هم تو بحثی مثل این شرکت کنی مجبور میشی برای توجیح اسم بازیها هم بیاری و...

حرف شما درست هادی جان اما نیازی به بحث های بیخود نیست کافیه خبر رو درست متوجه شیم،این روزها چند صفحه ای شدن خبرها حاصل کج فهمیه من نوعیه که خبر رو فقط عنوانش رو میخونم و میپرم وسط تا یه سمتی رو بکوبم این که نشد خبر خوندن و نظر دادن یه دوست خوبی تو همین صفحه ها حرف خوبی زد،گفت که خبر هارو باید درجه بندی سنی کرد،حرفش رو باید طلا گرفت زد سر در بازی سنتر،دیگه من که هیج جا نظری نمیدم و تو بحث های الکی وارد نمیشم هم صدام در اومد،ببینین تو 5 صفحه چه ها گفتین!! D:
بازم بگم که این آقا کلن بد نگفته،ازینکه خودشون یعنی سونی قراردادهاشون رو باز و بی قید بندهای الکی مینویسن اما مایکی قلدری میکنه و زنجیر پاره میکنه تا بازی مولتی پلتفرم اونطور که خودش میخواد بیاد به بازار شاکی شده..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or