Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
اره دقیقا همینه مثلا ماکرو هیلو 1 رو HD کرده با یکم رزولوشن بالاتر داره میندازه به قاند گیمرای بدبخت عوضش سونی بازی های نسل قبلشو 3تا 3تا ریمیک میکنه کلی هم روش وقت میذاره اخرشم با قیمت 40 دلار میفروشه!
ماکرو زره ای به گیمر بها نمیده فقط پول!!!
شما کلا در جریان تاپیک نیستی :)
در ضمن فن های ماکرو مثل بعضی ها نیستن که نارنجک بستن و همیشه اماده حمله به سمت حریفن
شواهد که چیز دیگه ای رو نشون میده.

• Like
Reactions: Scαrface
ماشاالله چه خبره اينجا.

خوب منم نظرمو بگم.

به نظرم نقطه ضعف ماكروسافت اين نسل DVD9 يا live و غيره نيست.به نظرم اصلي ترين مشكل ماكرو اين نسل كيفيت بد ساخت كنسول به خصوص در اوايل عرضه بود.همين وبس.

DVD9 الان آخراي نسل هستش ولي شايد اگه بشماريم تعداد بازيهايي كه از چند DVD استفاده كردن يا سازنده هاش به خاطر كم بودن حجم ناله كردن به تعداد انگشتهاي دست هم نرسه.كه در مقابل هزينه اضافي كه گذاشتن BLU-RAY ميتونست تحميل كنه و احتمالا شروع نسل رو هم به تعويق مينداخت زياد بد نبوده.

در مورد HARD DRIVE منم با بچه ها تا حدودي موافقم.حداقل بهتر بود به صورت پيش فرض يك هارد چند گيگابايتي رو كنسول از اول بود تا هم امكان بهره برداري از شبكه لايو بيشتر ميشد+سيستم عامل كنسول خيلي بهتر ميشد UPDATE بشه+از شر مموري هم ملت راحت مي شدن.هزينه زيادي هم فكر نكنم ميتونست داشته باشه.

ولي از خيلي جهات به نظرم ماكرو عالي بوده اين نسل.يعني هم نكات مثبت داشته و هم نكات منفي.

نكات مثبتش هم به نظرم همين KINECT و شبكه بزرگ لايو هست.

• Like
Reactions: Robin
آره بازم بگو، چون هیچکدوم سیاست مزخرف نیست

من صحبت های این یارو رو نه قبول دارم و نه باهاش کار دارم. در مورد گزینه هایی هم که کیوان لیست کرد نظر نمیدم اما با اینکه مایکروسافت و سیاست هاش برای عرضه 360 و پیروز کردنش به گیمرها آسیب زد موافقم.

مایکروسافت با عرضه 360 و تلفبق بازار بازی های PC با کنسول عملا چندتا ژانر رو نابود کرد. در مورد این قضیه سیاوش یبار یه بلاگ زد و کامل توضیح داد و انقدر این توضیح جامع هست که نیازی نیست من دوباره صحبت هاش رو تکرار کنم.

فقط میتونم مثال بزنم که 360 باعث شد بسیاری زا بازی های RPG و یا FPS و حتی استراتژی PC نابود بشن. به قول سیاوش تا قبل از 360 بین کنسول و PC همیشه یه مرزی بود. هیچ کدوم هم وارد مرز این دو نمیشدن اما 360 این مرزهارو از بین برد و با این سیاستش سبک هارو نابود کرد و تحت تاثیر خودش قرار داد. به طوری که الان شاهدیم که به واقع فقط چند تا سبک موندن. از XCom شوتر شده تا ME2 که هرچند بازی خدایی هست اما به لحاظ RPG بودن تحت تاثیر همین بازار حتی از خودش هم بالاتر نمیره و درگیر معذلی به اسم پسرفت به لحاظ نقش آفرینی بودن آشغال میشه. یعنی ادامه یه بازی RPG از یکی از بزرگترین RPG سازها فقط انقدر RPG هست که میشه بازدن یک دکمه همه عناصرش رو دور زد!

شاید شما بخواید بگید مثلا اینکه ME2 برای جذب مخاطب بیشتر شوتر تر شده چه ربطی به 360 و مایکروسافت داره اما باید پذیرفت که اینجور تغییرات ماه عسل فضایی هست که دست پخت مایکروسافته! مثل بلایی که سر بازار بازی های JRPG آورد و عملا این ژانر رو به کلی نابود کرد!

به نظر من مایکروسافت این سیاست هاش بود که به ما گیمرها آسیب زد.

^^
مشکل شما اینه که همه چی رو زیر سر مایکروسافت میندازید. این که سازنده ها برای بازی خودشون چه تصمیمی گرفتن ربطی به مایکروسافت نداره. مایکرو اسلحه نگذاشته رو سر سازنده ها که بیایید فلان کارو بکنید. Bioware وقتی میاد ME2 رو اینجوری میسازه از مایکرو دستور نگرفته، بازی خودشه و تصمیم گرفته اینطوری بسازتش. زمان و قدرت کنسول ها همه چی رو تغییر میده. RE هم یه زمانی دوربینش ایزومتریک مانند بود، ولی تو RE4 عوض شد (خدا رو شکر این دیگه ربطی به مایکروسافت نداره، داره؟).
اون بلاگ سیاوش هم نظر شخصی خودشه. حالا ایشون دوست داره فقط PC بازها شوتر بازی کنند، دلیل نمیشه که حتما باید اینطور باشه.

کلا یه جو بدی تو فروم های ایرانی هست، اینکه هرکس به مایکروسافت فحش بده و ازش انتقاد کنه، باکلاس و روشن فکر محسوب میشه! سونی هم MMO انحصاری رو کنسولش آورده، اما حساب نمیشه، چون سونیه. اما اگه مایکروسافت بود باید بهش فحش میدادیم، تازه کلاس هم داشت!;;)
مثل بلایی که سر بازار بازی های JRPG آورد و عملا این ژانر رو به کلی نابود کرد!
=))
پس گندکاری های SE هم تقصیر مایکروسافت شد، چه عالی، تبریک میگم>:d<
FF XII که رو PS2 بود و همه تون ازش بدتون میاد هم به خاطر مایکروسافت بود؟:-/ حتما مایکرو یه Spy میفرسته تو شرکت ها بمب گذاری میکنن>:d<

آخرین ویرایش:
ایکس باکس داره از بخاری برقیو قوطی کبریتو ادم کش به نابود گر صنعت گیم تبدیل میشه واقعا من بعضی از نظرات رو میخونم سر درد میگیرم به خدا اگه ادم با منطق باشه نمیکشنش نمیگنم احمقه

بابک تو فقط میخوای بپذیری که مایکروسافت در این زمینه یه قدیس هست. حاضری آسیب دیدن بازی هارو قبول کنی اما قبول نکنی تقصیر مایکرو هست! من قبلا هم گفتم:

شاید شما بخواید بگید مثلا اینکه ME2 برای جذب مخاطب بیشتر شوتر تر شده چه ربطی به 360 و مایکروسافت داره اما باید پذیرفت که اینجور تغییرات ماه عسل فضایی هست که دست پخت مایکروسافته!

بله مایکروسافت اسلحه نذاشت پس کله کسی اما با کنسولش فضایی رو بوجود آورد که سازندگان مجبور شدن برای بقا در ان بازی هاشون رو تعمدی به گند بکشن. صحبت من این هست. اگه توجیهی براش داری بگو من میشنوم و بسیار علاقه مندم منطقی روش بحث کنم.

پس گندکاری های SE هم تقصیر مایکروسافت شد، چه عالی، تبریک میگم>:d<

120% دقیقا همینطور هست که شما میفرمایی. چیزی که من در مورد FF میگم وحی منزل هست.

دقیقا از زمانی که بازی مولتی شد برای اینکه 360 داران عزیز هم بتونن بازی رو تموم کنن گیم پلی بازی به کلی تغییر کد و عملا نابود شد! چیزی که میگم با دلیل و مدرک هست. مثل سیستم کریستال ها که تغییر کرد و یا ان پارادایم احمقانه که وارد بازی شد و ... . به جای شکلک گذاشتن و فرار از موضوع من خوشحال میشم اگه با چیزی که من میگم مخالف هستی باز هم با دلیل نظرت رو بگی.

در مورد JRPG مثال و نمونه تا دلت بخواد هست. از Star Ocean گرفته تا Magna Carta کره ای ها که چندان هم JRPG نیست البته!

• Like
Reactions: shefer
من صحبت های این یارو رو نه قبول دارم و نه باهاش کار دارم. در مورد گزینه هایی هم که کیوان لیست کرد نظر نمیدم اما با اینکه مایکروسافت و سیاست هاش برای عرضه 360 و پیروز کردنش به گیمرها آسیب زد موافقم.

مایکروسافت با عرضه 360 و تلفبق بازار بازی های PC با کنسول عملا چندتا ژانر رو نابود کرد. در مورد این قضیه سیاوش یبار یه بلاگ زد و کامل توضیح داد و انقدر این توضیح جامع هست که نیازی نیست من دوباره صحبت هاش رو تکرار کنم.

فقط میتونم مثال بزنم که 360 باعث شد بسیاری زا بازی های RPG و یا FPS و حتی استراتژی PC نابود بشن. به قول سیاوش تا قبل از 360 بین کنسول و PC همیشه یه مرزی بود. هیچ کدوم هم وارد مرز این دو نمیشدن اما 360 این مرزهارو از بین برد و با این سیاستش سبک هارو نابود کرد و تحت تاثیر خودش قرار داد. به طوری که الان شاهدیم که به واقع فقط چند تا سبک موندن. از XCom شوتر شده تا ME2 که هرچند بازی خدایی هست اما به لحاظ RPG بودن تحت تاثیر همین بازار حتی از خودش هم بالاتر نمیره و درگیر معذلی به اسم پسرفت به لحاظ نقش آفرینی بودن آشغال میشه. یعنی ادامه یه بازی RPG از یکی از بزرگترین RPG سازها فقط انقدر RPG هست که میشه بازدن یک دکمه همه عناصرش رو دور زد!

شاید شما بخواید بگید مثلا اینکه ME2 برای جذب مخاطب بیشتر شوتر تر شده چه ربطی به 360 و مایکروسافت داره اما باید پذیرفت که اینجور تغییرات ماه عسل فضایی هست که دست پخت مایکروسافته! مثل بلایی که سر بازار بازی های JRPG آورد و عملا این ژانر رو به کلی نابود کرد!

به نظر من مایکروسافت این سیاست هاش بود که به ما گیمرها آسیب زد.
من هنوز نمیفهمم ربط بازی هایی مثل ME 2 و XCom که کلا مایکرو هیچ دخالتی درشون نداشته چیه به نابود کردن دنیای تمیز گیم توسط مایکروسافت ؟! یعنی جک واقعا قشنگیه ! بازی رو 2K میسازه و منتشر میکنه بعد تقصیر مایکروسافت هست که اینجوری شده :lol:
مایکروسافت بازار JRPG رو نابود کرد ؟! اینکه SE یا بقیه دیگه نمیتونن بازی بسازن تقصیر مایکرو هست ؟! همون چند تایی هم که اویل ساخت جزء بهترین های این نسل تو اون سبک بودن با توجه به متا و نقد هاشون ! حالا باز مایکرو زده نابود کرده !
بعد سرجم مایکرو به جز AOE چه بازی فوق شاخی برای سبک استراتژی ساخته بود ؟! اینکه EA و بقیه کمپانی ها نمیخوان تو این سبک ادامه بدن تقصیر مایکرو هست ؟! یا مثلا RPG ها میرن سمت کنسول ؟! کنسول مگه فقط 360 هست ؟ یعنی این وسط سونی هیچ تاثیری تو بازار RPG با 3 نداشته دیگه ؟! فقط 360 باعث نابودی شده ؟!
واقعا من نمیدونم این نظرات قشنگ و جالب از کجا میاد ! گیر دادن به مایکرو شده به قول بابک روشن فکر بازی ! البته با این دلایلی که الآن من دیدم (مثل Xcom) واقعا متوجه این موضوع فوق العاده جالب شدم !

ادامه بدین ما هم مخندیم به این نظرات تخیلی و فوق العاده جالب که تو این گرما باعث میشه ما بریم زیر پتو :lol:

جالبه، تو داری یه ادعایی میکنی، بعد من باید مدرک بیارم حرف تو رو نقض کنم؟!!

راحت بگم، اینها همش توهم شماهاست. مایکروسافت از جای دیگه سوزونده، میخواید با این حرف ها اون رو برطرف کنید.
جالبه که نصف حرفهام هم نقل قول نمیکنی (البته، چون جوابی براش نداری). هنوز منتظر جواب برای RE4 و FF XII هستم، دو تا بازی که اصلا روی Xbox منتشر نشدن.

البته از تویی که میگه کینکت همون PS Eye است (دقیقا جمله خودته) انتظار نداشتم جور دیگه ای برخورد کنی. اینا رو ولش کن، کینکت همون PS Eye است;;)

آخرین ویرایش:
شده قضیه این زنهای شوهر مرده ای که سر مراسم تدفین به هر چیزی گیر میدن و عالم و آدم رو مقصر میدونن و فحش میدن ! آقا شرکتهای بازیسازی ر*دن ( به سبک نوشتاری دوستان مدیر ) چرا خر مایکروسافت رو میگیرن ؟ این بدبخت که عالم و آدم میدونن Fable , Forza , PGR , Halo , GeoW و ... عناوین اصلیش هستن و فقط بعضی از اینها رو برای PC پورت کرده نه بیشتر !

عوض شدن سبک گیم پلی و محتوا و ... رو باید توی زیاد شدن هزینه ساخت بازیها ، پیچیده شدن پروسه ساخت بازیها ، زیاد شدن دزدی نرم افزاری ، طولانی شدن پروسه ساخت و امثال این جستجو کرد ! وقتی هزینه تمام شده یک محصول بیشتر بشه خب مشخص هست که مشتریهاش متناسب با اون کمتر میشن ! پس شرکت تولید کننده مجبور هست در کنارش بازارش رو توسعه بده ! تو بازار گیم هم کنسولها و PC به نقطه ای رسیدن که ساخت بازیهای مشترک براشون بصرفه تر هست ! در کنار این باز با ساده تر کردن گیم پلی میتونن مخاطبین بیشتری رو جلب کنن ( چه روی PC و چه روی کنسول ! ) حالا من موندم یه چیز به این سادگی رو باید به این روش خاله زنکی به 360 ربط داد ؟! مثلاً اگر 360 نبود و یا قدرتش در حد Wii بود MW برای PS3 و PC بصورت مشترک نمیومد ؟ اسکور FF رو برای 360 پورت نمیکرد ؟ کوجیما سمت 360 نمیومد ؟ بانجی سمت PS3 و PC نمیرفت ؟ Insomniac سمت 360 نمیومد ؟ Cryteck سمت بازار کنسولها نمیومد ؟ Epic سمت کنسولها نمیومد ؟

بعد جالبیش اینه UT2004ـی رو به عنوان اسطوره مثال میزنین که ... نگم بهتره !

.

• Like
Reactions: Soheil and Robin
آقا جان من شخصا کم آوردم. میاکروسافت بهترین شرکت روی زمین هست. سونی رو هم سوزونده. حالا چه جوری سوزونده در شرایطی که نصف ان هم بازی انحصاری نداره و یا فروش جهانیش کمتر هست و ... مهم نیست. مهم اینه که سوزونده. 360 هم بهترین کنسول تمام تاریخ هست. اساسا با کسی که منطق نداره نباید بحث کرد. بحث کردن زمانی فایده داره که دو طرف علاقه داشته باشن با دلیل و منطق کامنت بزارن نه اینکه طرف رو بخوان تخریب کنن و هر چی دوست داشتن بهش نسبت بدن.

بابک طرف حسابم تو هستی چون پست های بقیه دوستان رو اصلا نمیخونم که بخوام جوابشون رو بدم. ارزش خوندن اصلا ندارن. بابک جان نظر مخالفت رو شنیدی. اگه دلیل برای اشتباه بودنش داری وقتی بهت فرصت داده میشه و ازت خواسته میشه میتونی بدی. اگه جواب نمیدی و با جملاتی نظیر ان چیزی که بالا نقل قول کردی از بحث فرار میکنی دو تا دلیل میتونه داشته باشه: یا اصلا علاقه ای به بحث نداری که در این صورت پس چرا وارد بحث میشی؟ و یا اینکه جوابی نداری! من هنوزم اگه بخوای منطقی جواب من رو بدی (البته با دلیل) به صحبت هات گوش میکنم در غیر این صورت دیگه گوش خلق اط صحبت هایی نظیر مایکرو سونی رو سوزوند و ... پره عزیز دل برادر! هین سخن تازه بگو تا دو جهان تازه شود عزیز دل برادر!

جالبه که نصف حرفهام هم نقل قول نمیکنی (البته، چون جوابی براش نداری). هنوز منتظر جواب برای RE4 و FF XII هستم، دو تا بازی که اصلا روی Xbox منتشر نشدن.

خوب ان نصف دیگه صحبت هات یه عرایض اینجانب مربوط نیست. اما همین دو مورد رو که گفتی برات توضیح میدم تاب هانه ای باقی نمونه. در مورد RE چون نفهمیدم دقیقا منظورت چی هست نظر نمیدم و اگه بیشتر توضیح بدی منظورت چی بود بیشتر صحبت میکنیم. چون RE4 اصلا بازی بدی نبود. جمیع طرفدارانش هم که ازش ایراد میگیرن به دلیل کامبت سیستم و مکانیزم دوربین بازی نیست که مثال زدی! در نتیجه مثالت از بیخ اشتباه و غلط هست. مثلا من از امیر که فن RE هست شنیدم که ایرادی که به RE4 وارد میدونست داستان آبکیش بود که میگفت در حد یه Spin Off هست. در مقابل هم امیر و مثلا هم احد از RE5 خوششون امد به دلیل اینکه داستان خوبی داشت. اصلا RE بازی داستان محور هست!

اما وقتی از FFXII صحبت میکنی باید هواست به همه چیز باشه وگرنه من خیلی راحت بهت میگم رو هوا داری صحبت میکنی و اصلا چون FF رو نمیشناسی خودتم نمیدونی داری چی میگی!

اول از همه کی گفته FFXII اشغال بود که حالا بخوایم بندازیمش گردن کنسول؟ در نتیجه در درجه اول صحبتت باز هم غلط هست! اگه میخوای از صحبت های ما از جمله خودم نتیجه بگیری که FFXII آشغال بود یا حداقل ما میگیم که آشغال بود باز هم اشتباه میکنی عزیزم. این مساله ای که ما ازش صحبت میکنی، یعنی مخالفین بزرگ این بازی من و حمید، بحث دیگه ای هست. چیزی به اسم روح FF که معتقدیم توی بازی نیست. ما میگیم این بازی آشغال بود چون طعم FF رو نمیداد (البته برای مهدی که خیلی خوبشم میداد!:دی) نه اینکه گیم پلیش آشغال بود. بله سیستم Gambit مسخر بود اما انتخابی بود!

FFXII با FFXIII اصلا قابل مقایسه نیست! ما سلیقه ای میگیم FFXII بد بود چون به دل ما ننشست. اما FFXIII به صورت فنی بد بود! گیم پلیش نوب بود. بابک خیلی رک بگم مثلا اگه FFXIII به دلیل ورود به 360 گیم پلیش نوب نشده بود یکی مثل خودت عمرا نمیتونستی بازی رو تموم کنی. من هیچی از باقی JRPG بازها بپرس درجه سختی FFVII کجا و FFXIII کجا!

حرف ماکان رو من یه دستکاری کنم که کامل تر شه در مورد PC :دی
ماکرو اومد کنسولشو داد غاقل از PC شد . PC ـی که Valve با استیم سودآوریشو ثابت کرد و حداقل کاری که میتونست ماکرو بکنه این بود که جایا ین که بدتش به Valve خودش این سودآوری رو می گرفت دستش . با توجه بیش از حد به 360 زد این نسل PC رو نابود کرد . حالا خودش به اشتباهش پی برده تو W8 میخواد درستش کنه . با اون کاری که کرد با PC کاری کرد که شوتر ها در حد ِ کنسول بمونن . درسته میخوان همه لذت ببرن اما خو PC Gamer هم میخواد لذت خاص خودشو ببره . ماکرو سر ِ عقل اومده اُمیدوارم چن تا انحصاری PC بده . سود آوری رو PC زیاد هست اتفاقا مراجعه شود به بیلیزارد مثلا . اما ماکرو تلاشی نکرده کاری هم کرده که بستر پایرت خور ها فراهم باشه هم چنان . سازنده ها هم برای این که رو کنسول بیشتر میفروشن مجبورن بازی ـی که سبک و سیاقش با PC و موس و کیبرد بیشتر میخونه رو کنسولیزه و ساده سازی کنن .

آقا جان من شخصا کم آوردم. میاکروسافت بهترین شرکت روی زمین هست. سونی رو هم سوزونده. حالا چه جوری سوزونده در شرایطی که نصف ان هم بازی انحصاری نداره و یا فروش جهانیش کمتر هست و ... مهم نیست.

در عمل چی شده ؟ سونی با این همه بازیهای انحصاریش نصفه یکدونه بازی انحصاریه مایکروسافت فروش نداره :lol: :lol: امسال هم که این بازیهای انحصاریش گند کاری کردن و امتیازات خیلی درخشانی گرفتن و همگی افت کیفی داشتند :lol: نکنه اینها هم تقصیر مایکروسافت بوده ؟:lol:
اون سونی که میاد یه سخت افزار پیچیده میزاره جلو بازی سازها که کار 1 سال را با 2 سال زحمت میرند و بیش از 90 درصد بازی های مولتی روی 360 کیفیت بهتر دارند و فقط بازیسازهای fp سونی میتونن اون اژدهای درونی ps3 را بکشن بیرون اینها جلو کارهای مایکروسافت خیلی زشتند :)
حالا سونی بره 100 تا بازی های انحصاری بسازه که نصف یک بازیه انحصاری مایکروسافت فروش داشته باشند :lol: مایکروsافت دقیقا اینطوری سونی را سوزونده :lol:

آقا جان من شخصا کم آوردم. میاکروسافت بهترین شرکت روی زمین هست. سونی رو هم سوزونده. حالا چه جوری سوزونده در شرایطی که نصف ان هم بازی انحصاری نداره و یا فروش جهانیش کمتر هست و ... مهم نیست. مهم اینه که سوزونده. 360 هم بهترین کنسول تمام تاریخ هست. اساسا با کسی که منطق نداره نباید بحث کرد. بحث کردن زمانی فایده داره که دو طرف علاقه داشته باشن با دلیل و منطق کامنت بزارن نه اینکه طرف رو بخوان تخریب کنن و هر چی دوست داشتن بهش نسبت بدن.
نه بابا، توضیح دادم که. اصولا ایراد گرفتن الکی از مایکروسافت کلاس داره. اگه اجازه بدید منم به جمع شما بپیوندم;;) مثلا دیروز با ماشین تصادف کردم، خاک بر سر مایکروسافت، مگه نه؟;;) تازه منابع زیرزمینی هم خبر میدن که زلزله ژاپن تقصیر مایکروسافت بوده.>:d<

درباره RE که صحبتم واضح بود. بازیها خود به خود در طول زمان تغییر میکنن. RE4 هم نیاز به تغییر داشت و تغییر کرد. شاید با RE های قبلی فرق داشت، ولی بازی خیلی عالی بود. ME2 هم دقیقا همینطوره. ME2 سبکش همینه، حالا میخوای قبول کن، نمیخوای هم نکن چون من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.

در مورد FF هم انقدر حرفت مضحکه حتی شرمم میاد نقل قولش کنم تو پستم (جدی میگم!). واقعا وضعت خرابه:دی یه نگاه به حرفهات تو این چند ساله بنداز، از "کینکت همون PS Eye" بگیر بیا تا خراب شدن JRPG توسط مایکروسافت (!!).
یکی مثل خودت عمرا نمیتونستی بازی رو تموم کنی
من LO و ToV هم تموم کردم. آهان راستی اونا هم نوب پسند بودن، چون روی 360 اومدن (خیلی دلیل مهمیه، حتما توجه کنید:دی).

======
در کل من که دیگه همچین چیز خنده داری رو روش بحث نمیکنم، از قدیم گفتن Don't feed the trolls

در عمل چی شده ؟ سونی با این همه بازیهای انحصاریش نصفه یکدونه بازی انحصاریه مایکروسافت فروش نداره :lol: :lol: امسال هم که این بازیهای انحصاریش گند کاری کردن و امتیازات خیلی درخشانی گرفتن و همگی افت کیفی داشتند :lol: نکنه اینها هم تقصیر مایکروسافت بوده ؟

فرخ جان اول از همه باید بگم که با ادبیات صحبت کردنت حال نمیکنم. در قرن 21 به سر میبریم. 14 15 ساله هم که نیستیم. اگه واقعا نمیتونیم بدون توهین و یا شکلت ریسه رفتن صحبت هامون پابلیک کنیم بهتره اصلا توی فروم ها نیایم. جدی میگم این رو.

اما در درجه دوم! برای تک تک حرف هایی که میزنی منبع بیار وگرنه من خیلی راحت بهت میگم داری یه چیزی میگی تا حرصت رو تخلیه کنی! اینکه دوستان فکر میکنن بازی های PS3 نمیفروشه دقیقا یک توهم محض هست. یکبار کیانوش کنی بر اساس آمارهای فروش اعلام شده از جانب شرکت ها حساب کرد اتفاقا بازی های PS3 فروش بیشتری دارن! منبعش و محاسبات هنوزم هست و محمد توی اینجا هم گذاشتش.

اما اینکه میای میگی سونی انحصاری داره و بدردش نمیخوره و مثلا 2 3 تا بازی انحصاری 360 بهتره هم دیگه انقدر حرف مسخره ای هست که من ترجیح میدم اصلا در موردش صحبت نکنم! فقط مایلم تعجبم رو نشون بدم که مایکرو چه کار کرده که وقتی هیچ بازی انحصاری هم نداره و همش 2 3 تا بازیش رو وحشتناک میلک میکنه (به طوری که 6 تا هیلو تو این نسل داشتیم!) طرفدارانش ان رو یه حسن حساب میکنن نه ضعف! عجیبه بخدا! باور نکردنیه!

ME2 هم دقیقا همینطوره. ME2 سبکش همینه، حالا میخوای قبول کن، نمیخوای هم نکن چون من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.

سبک ME اینه که اکشن تر بشه. سبک Dragon Age هم لابد اینه که مثل ME2 بشه، چون بازی ها در طول زمان تغییر میکنن! نظریه تکامل اثر بابک.

من دیگه با خوندن کامنت های شماها به یک نتیجه بزرگ رسیدم که به واقع بهترین طرفداران دنیا شما فن های 360 هستید! تبریک میگم بهتون! واقعا بزرگترین سرمایه مایکروسافت فن بیسش هستن. حداقل روی کنسول که اینطوره. جدی میگم.

مایکروسافت هرچی بزاره جلوتون میگید به به چه چه! اگه حاضر نباشه برای بهترین عنوانش یکم خرج کنه و یه گرافیک HD بده بیرون میگید اصلا HD به چه درد میخوره؟ اگه 2 تا بازی انحصاری نداشته باشه و هی زرت و زورت halo بکنه تو حلقتون این رو یه حسن حساب میکنید و میگید چون بیشتر میفروشه از بازی های انحصاری بیشتر PS3 بهتره! اگه یه کنسولی بهتون بفروشه که هی میسوزه و سرش خسارت مالی میبینید دلتون رو به این خوش میکنید که انور چه گارانتی داره! اگه خودش رو به تکنولوژی های قدیمی منحصر کنه و به این دلیل فلان بازی مجبور بشه سانسور بشه تا روی دیسک های 360 هم جا بشه میگید به به عجب استراتژی سود آوری! و این قصه همچنان ادامه دارد!

یعنی در کل چیزی براتون منفعت و پوان حساب میشه که سود و پول بیشتر برای مایکروسافت هست! آفرین!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or