Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
نه بابا، توضیح دادم که. اصولا ایراد گرفتن الکی از مایکروسافت کلاس داره. اگه اجازه بدید منم به جمع شما بپیوندم;;) مثلا دیروز با ماشین تصادف کردم، خاک بر سر مایکروسافت، مگه نه؟;;) تازه منابع زیرزمینی هم خبر میدن که زلزله ژاپن تقصیر مایکروسافت بوده.>:d<

درباره RE که صحبتم واضح بود. بازیها خود به خود در طول زمان تغییر میکنن. RE4 هم نیاز به تغییر داشت و تغییر کرد. شاید با RE های قبلی فرق داشت، ولی بازی خیلی عالی بود. ME2 هم دقیقا همینطوره. ME2 سبکش همینه، حالا میخوای قبول کن، نمیخوای هم نکن چون من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.

در مورد FF هم انقدر حرفت مضحکه حتی شرمم میاد نقل قولش کنم تو پستم (جدی میگم!). واقعا وضعت خرابه:دی یه نگاه به حرفهات تو این چند ساله بنداز، از "کینکت همون PS Eye" بگیر بیا تا خراب شدن JRPG توسط مایکروسافت (!!).

من LO و ToV هم تموم کردم. آهان راستی اونا هم نوب پسند بودن، چون روی 360 اومدن (خیلی دلیل مهمیه، حتما توجه کنید:دی).

======
در کل من که دیگه همچین چیز خنده داری رو روش بحث نمیکنم، از قدیم گفتن Don't feed the trolls

http://www.damnlag.com/10-reasons-to-love-andhate-square-enix/

این قصه سر دراز دارد ! :دی

حتما سیاست فروش دموی بازی اونم به قیمت 40$ یا افزایش رزولیشن بازیهای قدیمی و فروششون خیلی درسته.
سونی بیاد یه فکری برای آپدیتهای چند گیگی بازیهاش بکنه، نحی از منکر ماکروسافت پیشکش.

اقا من کشف کردم اگه دویل می کرای میترکه علتش ایکس باکسه اگه درا گون ایج آسون میشه علتش ایکس باکسه صنعت بازیه ژاپن ضعیف شده علتش ایکس باکسه خدایا این مایروسافت رو از روی زمین محو کن تا عامل تاعونو وبا وبلایای طبیعی نشده بزار مردم به زندگیشون برسن فقط بازیهای باکیفیت کنن صنعت گیم هم دوباره جون بگیره :d
(اضافه میکنم از سوزش یه عده ای هم کم شه:d)

آخرین ویرایش:
فرخ جان اول از همه باید بگم که با ادبیات صحبت کردنت حال نمیکنم. در قرن 21 به سر میبریم. 14 15 ساله هم که نیستیم. اگه واقعا نمیتونیم بدون توهین و یا شکلت ریسه رفتن صحبت هامون پابلیک کنیم بهتره اصلا توی فروم ها نیایم.
نوشته شده توسط Cloud Strife;1584897 بابک طرف حسابم تو هستی چون پست های بقیه دوستان رو اصلا نمیخونم که بخوام جوابشون رو بدم. ارزش خوندن اصلا ندارن. [/QUOTE:
ماکان عزیز که در قرن 21 به سر میبری میدونی قبلا چی میگفتن؟
رطب خورده منع خرما نکند.
شما که حتی پست دوستان رو نخوندید به اونا بی ارزش میگید فکر نمی کنم لازم باشه از این حرفا بزنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Biohazard
اصولا ایراد گرفتن الکی از مایکروسافت کلاس داره

چون من کنسول ندارم وارد این بحث نشدم اما این یه تیکه رو با اجازه جواب میدم...

بابک جان این حرفت کاملا درسته اما واسه سونی هم همینه (الان یه سری از اشخاص فقط میان اینجا و یه کاره سونی رو میکوبن،فکر نکنم اونا از رو منطق بگن)
....................................
آقا اینا رو ول کنید، یه بحث دیگرو باز کنید،مثلا تقلید های سونی (از کینکت،وی،و دها شرکت دیگه که سونی ازشون تقلید میکنه)

آ.ج.ا بر این سونی :دی

کلا این شرکت سونی تو بخش بازی و کنسول یه تختش کمه ( منظورم فرش پاتریسه :-j )

خوب این که کینکت و PS eye از همدیگه تقلید کردن درست نیست همه میدونیم از کی تقلید کردن :d ولی
اگه بریم به عقبتر یه خورده بیشتر و برسیم به Sixth generation کنسولها خواهیم دید MS چه تقلید بزرگی کرده :d

حیف بگم کل تایپیک بهم میخوره بیخیل خوش باشد :d

خوب این که کینکت و PS eye از همدیگه تقلید کردن درست نیست همه میدونیم از کی تقلید کردن :d ولی
اگه بریم به عقبتر یه خورده بیشتر و برسیم به Sixth generation کنسولها خواهیم دید MS چه تقلید بزرگی کرده :d

اگر اینجوری حساب کنیم باید برگردیم ده ی 70 ok توی تجارت اوونی میبره که بهتر از بقیه فکر میکنه اوونی که ایده های بقیرو بهتر میکنه

اگه اینجوریه سونی از آتاری تقلید کرد کنسول زد :d

اگر اینجوری حساب کنیم باید برگردیم ده ی 70 ok توی تجارت اوونی میبره که بهتر از بقیه فکر میکنه اوونی که ایده های بقیرو بهتر میکنه

نداشتن توان فکری ، نداشتن خلاقیت . دزدین افکار و تغییرش . مثل این میمونه فیلنامه ای رو بدزدی بعد سلامش رو بکنی درود بگی من ایده بهتری داشتم :d

داریم از شروع نسلی صحبت میکنیم که پایه گزار نسل هفتم یعنی الان هستن تمام خلاقیتها و شگفتیهای کنسولها پایه گزارش همون نسل (ششم) بود که امروز تکمیل شدن .

نسل Xbox ، PlayStation 2 ، GameCube ، Dreamcast

حرف من با فنهای MS و Xباکس هستش که حنجره پاره میکنن و خودشون فدایی میدونن ولی از قبل و بعد یک کنسول احتمالا خبر ندارن ویا دارن خودشون رو زدن به نفهمی و دارن سونی رو میکوبن .

گه اینجوریه سونی از آتاری تقلید کرد کنسول زد

بعد الان چه ربطی داشت اتاری ؟ اگه منظورتون Atari 7800 هستش که این دستگاه سال 1984 عرضه شد و سونی 1994 کنسولش رو زد یعنی بعد از 10 سال این میشه تقلید ؟ سونی از چیه اتاری الحام گرفته میشه بگید ؟ این دو شباهتی بهم دارند ؟!! که میگید تقلید! نسل سوم رو دارید با نسل 5 کنسولها مقایسه میکنید ؟ :|

آخرین ویرایش:
بعد الان چه ربطی داشت اتاری ؟ اگه منظورتون Atari 7800 هستش که این دستگاه سال 1984 عرضه شد و سونی 1994 کنسولش رو زد یعنی بعد از 10 سال این میشه تقلید ؟ سونی از چیه اتاری الحام گرفته میشه بگید ؟ این دو شباهتی بهم دارند ؟!! که میگید تقلید! نسل سوم رو دارید با نسل 5 کنسولها مقایسه میکنید ؟ :|

چرا انقدر جدی میگیری؟ :| اتاری یک مثال بیش نبود!!!!!
با اینکه خودم فن xbox هستم ولی میگم اگه سونی نبود انقدر اینا سریع پیشرفت نمیکردن :)

چرا انقدر جدی میگیری؟ :| اتاری یک مثال بیش نبود!!!!!
با اینکه خودم فن xbox هستم ولی میگم اگه سونی نبود انقدر اینا سریع پیشرفت نمیکردن :)

جدی ؟ چیو گرفتم :d

بخوام توضیح بدم در مورد کنسول و نسل به نسل بیام جلو و تاثیرات شرکت سونی رو در این صنعت بگم تو یک صفحه جا نمیشه رو همین حساب برخی پستها من رو (:|) اینطوری میکنه در کل سعی میکنم همیشه :d باشم .

Reconciliation lady

• Like
Reactions: Nilooofar
خب دوستان به نظرتون مایکرو از چه فرمتی برای نسل بعدی استفاده میکنه؟ ایا صحبت های سرپرست سونی به دلیل این هست که مایکرو به دلیل استفاده از دی وی دی باعث شده عمر این نسل کوتاه بشه و نشه بازی های با حجم بالا رو هم به طور اقتصادی و هم از لحاظ محتویات بصری تولید کرد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or