Sony به سیاست های Microsoft حمله میکند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال صحبتی که رئیس اروپایی مایکروسافت، در مورد علت اینکه چرا بازی هایی که ابتدا در PSN عرضه میشوند را در XBL Arcade نیز نمیبینیم داشت؛ سونی نیز به حرف آمد و مایکروسافت را به "مراقبت از تکنولوژی ضعیفش" متهم کرد.

10696959508168748917.jpg

سرپرست ارشد بخش روابط ناشرین (Publisher Relations) در سونی، Rob Dyer اظهار داشت که سیاست های مایکروسافت در مورد بازی ها، جلوی ابداعات و نوآوری های جدید را گرفته، و در واقع مانند مانعی بر سر راه سازندگان بازی های Multi Platform هستند که اجازه ی دسترسی آن ها را به نهایت قابلیت های PS3 نمیدهند.

Dyer میگوید: به نظر من کاری که Chris [Lewis] و سایر مدیران مایکروسافت انجام میدهند، مراقبت از یک تکنولوژی ضعیف است. فکر میکنم آن ها میخواهند این مسئله را تا حد امکان بی سروصدا نگه دارند؛ این که اگر سازندگان چیز اضافه ای در دسیک Blu-ray در نظر داشته باشند، یا محتویات اضافه ای دارند که بالاتر از 9 گیگ است، یا بخواهند کارهایی از این قبیل انجام دهند، باید به یاد محدودیت های کنسول مایکروسافت نیز باشند.
قوانینی که مایکروسافت در مورد بازی های مالتی پلتفرم دارد این است که تمامی بازی هایی که برای Xbox 360 منتشر میشوند، باید "حداقل به طور همزمان" با سایر دستگاه ها عرضه شوند؛ و حداقل به همان اندازه محتویات داشته باشد. و این مشکل بزرگی است که ما با آن ها داریم.

این مسئله ابتدا با بازی های کوچکتر شروع شد، سیاست های مایکروسافت در Xbox Live ناشرین را مجبور میکرد که از پس مشکلات فراوانی برآیند تا به شبکه ی آن ها انتقال پیدا کنند، یا در غیر این صورت انتشار بازی توسط خود مایکروسافت صورت میگرفت، که این مسئله اساسا به آن ها این اجازه را میداد که بازی را در انحصار زمانی خود درآورند، و حتی بخواهند که IP را متعلق به خود کنند یا نه، و غیره. در حالی که ما اصلا همچین سیاستی نداریم و برعکس آن ها هستیم، ما همیشه سعی میکنیم به استودیوهای کوچک (Indie) خوش آمد بگوییم، چون میدانیم آن ها نقش بزرگی در این تجارت دارند.

Dyer ادامه میدهد: با گذشت زمان این مسئله فقط در مورد بازی های کوچکتر با استودیو های گمنام صادق نبود، بلکه مسئله جدی تر شد و به ناشرین درجه 1 و 2 هم رسید. یعنی هروقت که ما برای محتویات انحصاری یک بازی در پلتفرم خودمان، محتویاتی مانند چیزهایی که در E3 معرفی میکنیم، با دیگران میذاکره میکردیم، زندگی ناشرین بازی توسط مایکروسافت تلخ میشود، به دلیل اینکه آن ها در بازی چیزهای اضافه ای برای مصرف کننده میگذارند که با پلتفرم ما میتوان آن را تجربه کرد. پس در نگاه ما، کاری که ما انجام میدهیم برای این است که مصرف کنندگانمان تجربه ای بهتر داشته باشند، در حالی که آن ها از تکنولوژی ضعیف خود دفاع میکنند.

Dyer میگوید در حالی که میتواند درک کند چرا مایکروسافت از این سیاستش دست بر نمیدارد، اما به هر حال در نهایت این مسئله به ضرر مصرف کنندگان است:

من فقط خواستم این مسئله را پس از این که Chris Lewis گفت ما از مصرف کنندگانمان حفاظت میکنیم روشن کنم. این حرف او قابل تحسین است اما، اگر آن ها واقعا همچین کاری میکنند، مصرف کنندگانشان را از چه چیزی محافظت میکنند؟ به نظر میرسد تنها محافظتی که آن ها انجام میدهند این است که مصرف کنندگان نتوانند چیزهای زیادی را با داشتن تکنولوژی ای برتر ببینند. مشکل ما در حال حاضر این است که چنین مسائل جدی ای که مایکروسافت بر سر راه ناشرین میگذارد فقط باعث از بین رفتن تجربیات خوب و اضافه ای میشوند که ممکن بود در بازی های زیادی آن ها را ببینیم و اینطور نشد.

به هر حال چه مردم بخواهند برای این مشکلات در مقابل مایکروسافت بایستند و چه نه، این بستگی به ناشرین و میزان ریسک آن ها دارد.

آخرین ویرایش:
بهترین کار رو MS میکنه..
آخه چرا باید برای یک محتوای اضافی بریم PS3 بخریم..؟

آره دقیقا . من از اجبار بدم میاد . دوست ندارم یه شرکت مثل سونی بخواد گیمرهارو مجبور کنه که کنسولش رو بخرن . همه نسخه ها باید تو یه حد باشه از نظر امکانات .
( مگه مسخره بازیه که مثلا تو یه نسخه یه اسلحه بیشتر باشه و این حرفها ؟ )

Publisher Relations حرفات کاملا تایید میشه :x

نمیدونم چرا همیشه حرف حق سونی میزنه ;)

برای پی بردن به درستی حرف ایشون به انحصاری های ps3 رجوع کنید که کیفیت بالاتری نصب به انحصاری های 360 داره :>

الان بحث ما اینه کدوم سیاست های بهتری رو در پیش گرفته کیوان جان;)

نه خیر، مایکروسافت سیاست بهتری رو برای خودش پیش گرفته نه برای گیمرها....

کلا سیاست های ماکروسافت اینه: ما پولمونو در بیاریم گیمر ها به جهنم!! بالاخره یه عده پیدا میشن مفت و مجانی از ما طرفداری کنن تا سرحد مرگ :|

بعد بگید ما فن نیستیم...اگه مصرف کننده از بازیی مثل هیلو یا از دستگاه کینکت راضی نبود و یا از دیدش چیز جالبی نبود بجای اینا میرفت سراغ ps3 پس نباید اینا این همه فروش کنن...این یعنی مایکروسافت مصرف کننده هم راضی نگه داشته

بهترین کار رو MS میکنه..
آخه چرا باید برای یک محتوای اضافی بریم PS3 بخریم..؟
البته این یارو چرت گفته مگه بتمن و مورتال کمبات عناوین انحصاری بیشتری روی PS3 نداشتن پس چرا MS از انتشار اون بازی ها جلو گیری نکرد..

عزیزم چون کیفیت برامون مهمه :d

خدا آخر و عاقبت این تاپیک بخیر کنه b-)

کلا سیاست های ماکروسافت اینه: ما پولمونو در بیاریم گیمر ها به جهنم!! بالاخره یه عده پیدا میشن مفت و مجانی از ما طرفداری کنن تا سرحد مرگ :|

خبر رو خوندی...!!!!؟

تو این خبر داره میگه MS کاملا به نفع گیمرها و به ضرر ناشر ها داره کار میکنه..!

نه خیر، مایکروسافت سیاست بهتری رو برای خودش پیش گرفته نه برای گیمرها....

خیر...سونی سیاست هاش طوریه که باعث میشه سودی رو که راحت میتونه چندبرابر بدست بیاره مانعش میشه ...ولی مایکروسافت هم سود خودش هم رضایت مصرف کننده, اگه مصرف کننده راضی نبود بازیی مثل هیلو یا دستگاهی مثل کینکت فروش خوبی نداشت.حالا سیاست یک طرفه بهتره یا دو طرفه؟مسلما دو طرفه

بعضی از دوستان calm down :دی
با اینکه اصلاً دوست ندارم قاطی این بحث ها بشم فقط یه نکته ی کوچک بگم و برم :دی مسئله این نیست که ماکروسافت داره بازی بد میزنه یا ... مسئله اینه به جای اینکه الان همه از این امکانات ابراز رضایت میکنید با وجود اینکه شرایطش بود دلتون نمی خواست می تونستید امکانات بیشتری رو توی همون دیسک خود بازی بدون پرداخت پول اضافه تر تجربه کنید آیا ؟ :دی یا تا الان چند تا بازی بوده که به خاطر فضای کم جزییاتش به فنا رفته و از سر و تهش زده شده ؟ :دی
یه کم تفکر میطلبه :دی

بعد بگید ما فن نیستیم...اگه مصرف کننده از بازیی مثل هیلو یا از دستگاه کینکت راضی نبود و یا از دیدش چیز جالبی نبود بجای اینا میرفت سراغ ps3 پس نباید اینا این همه فروش کنن...این یعنی مایکروسافت مصرف کننده هم راضی نگه داشته
عزیز من شما فن هستی.
90% کسانی که کینکت دارن ار نبود بازی هاردکور مینالن و میگن کینکتمون داره سر تطاقچه خاک میخوره...
خبر رو خوندی...!!!!؟

تو این خبر داره میگه MS کاملا به نفع گیمرها و به ضرر ناشر ها داره کار میکنه..!
من کاری به این ندارم خودم سیاست های ماروسافت رو نقد کردم :d

عزیز من شما فن هستی.
90% کسانی که کینکت دارن ار نبود بازی هاردکور مینالن و میگن کینکتمون داره سر تطاقچه خاک میخوره...

گله کردن حالا مایکروسافت رسیدگی نکرد و بازیهای هاردکور واسش تایید نشد؟؟پس ببین مایکروسافت به حرف های مصرف کنندههم توجه میکنه...(من الان بازی دنس هر چی بازی میکنه خسته نمیشم تازه روحیه میگیرم واسه بریک تو عروسی :دی)

---------- نوشته در 01:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 AM ارسال شده بود ----------

بعضی از دوستان calm down :دی
با اینکه اصلاً دوست ندارم قاطی این بحث ها بشم فقط یه نکته ی کوچک بگم و برم :دی مسئله این نیست که ماکروسافت داره بازی بد میزنه یا ... مسئله اینه به جای اینکه الان همه از این امکانات ابراز رضایت میکنید با وجود اینکه شرایطش بود دلتون نمی خواست می تونستید امکانات بیشتری رو توی همون دیسک خود بازی بدون پرداخت پول اضافه تر تجربه کنید آیا ؟ :دی یا تا الان چند تا بازی بوده که به خاطر فضای کم جزییاتش به فنا رفته و از سر و تهش زده شده ؟ :دی
یه کم تفکر میطلبه :دی

کیه که دلش نخواد احسان جان:d...شما میگین مایکروسافت به مصرف کننده توجه نمیکنه اتفاقا داره حداکثر کاری که ازش بر میادو انجام میده برای مثال دیسکای XDG 3 حدود 1.5 گیگ بیشتر میتونن اطلاعات در خودشون جای بدن با اینکه کمه ولی من حرفم اینه مایکروسافت بی توجه نیست به گله های مصرف کننده ها...;)

گله کردن حالا مایکروسافت رسیدگی نکرد و بازیهای هاردکور واسش تایید نشد؟؟پس ببین مایکروسافت به حرف های مصرف کنندههم توجه میکنه...(من الان بازی دنس هر چی بازی میکنه خسته نمیشم تازه روحیه میگیرم واسه بریک تو عروسی :دی)
نه هنوز بازی هاردکور تمام کینکت تایید نشده.فقط قابلیت های جزئی مثل فرمان صوتی تو mass effect 3 یا باز و بسته کردن اسلحه تو ghost recon که زیاد هم جالب نیستن.

بعضی از دوستان calm down :biggrin1:
با اینکه اصلاً دوست ندارم قاطی این بحث ها بشم فقط یه نکته ی کوچک بگم و برم :biggrin1: مسئله این نیست که ماکروسافت داره بازی بد میزنه یا ... مسئله اینه به جای اینکه الان همه از این امکانات ابراز رضایت میکنید با وجود اینکه شرایطش بود دلتون نمی خواست می تونستید امکانات بیشتری رو توی همون دیسک خود بازی بدون پرداخت پول اضافه تر تجربه کنید آیا ؟ :biggrin1:

احسان جان حداقل هفت تا مترجم میخواد این متنی که نوشتی رو فعل بندی بکنن..:d

ولی اگر منظورت این هست که به خاطر کم بودن فضای دیسک ناشرها نمیتونن محتویات اضافی بهش اضافه کنند باید بگم عجب..!

هیچ محدودیتی برای حجم بازیها تو 360 وجود نداره شما خیلی راحت مثل FF یا RAGE میتونی از 4 یا 3 یا بیشتر دیسک استفاده کنی..

عزیز من شما فن هستی.

9432544 بار فقط تو این فروم گفته شده کینکت بیشتر بدرد کژوال جماعت میخوره و بازی های هاردکور زیادی نداره حالا هر هاردکوری رفته خریده خوب قطعا باید چوبش هم بخوره مثلا من هر کاری کردم نتونستم خودم رو راضی کنم کینکت یا MOVE بخرم..

نه هنوز بازی هاردکور تمام کینکت تایید نشده.فقط قابلیت های جزئی مثل فرمان صوتی تو mass effect 3 یا باز و بسته کردن اسلحه تو ghost recon که زیاد هم جالب نیستن.

نمیخواستم بگم ولی میگم :دی بازی واسه کینکت میاد طوری هست و خواهد بود که بازیکن وسط بازی نگه صدرحمت بدسته و اصلا پشیمون بشه نه مثل بازیی مثل S.O.C.O.M 4 که همون اولش میگی صدررحمت به دسته حالا شما میگی واسه موو پک های اسلحه شکل هم هست

خوب بجاش مثلا واسه بازی Ghost بجای اینکه ما پول اسلحه بدیم یه اسلحه اسباب بازی دست بگیریم هزینشم کمتره...

---------- نوشته در 01:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 AM ارسال شده بود ----------

9432544 بار فقط تو این فروم گفته شده کینکت بیشتر بدرد کژوال جماعت میخوره و بازی های هاردکور زیادی نداره حالا هر هاردکوری رفته خریده خوب قطعا باید چوبش هم بخوره مثلا من هر کاری کردم نتونستم خودم رو راضی کنم کینکت یا MOVE بخرم..

دمت گرم داداش گل گفتی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or