Sony بالاخره Virtual Reality Headset را برای PS4 معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
49438518497607317126.jpg

سایت Forbes چند ساعت پیش خبر معرفی شدن هدست های واقعی مجازی Sony برای PlayStation 4 را به طور رسمی به بیرون درز داد ولی خیلی زود این خبر را از سایت خود پاک کردند.
امروز طی کنفرانسی که آقای یوشیدا رئیس استودیوهای شرکت Sony در برنامه "Driving the Future of Innovation At Sony" داشتند رسما از این تکنولوژی رونمایی کردند.
اینطور که گفته شده قرار است که این تکنولوژی تجربه جدیدی در ارائه بازی های نسل جدید به مخاطبان القاء نماید.
همچنین آقای یوشیدا خاطر نشان کردند که این وسیله رقیب جدی برای Kinect محصول مایکروسافت خواهد بود. با این تکنولوژی محیطی برای شما فراهم خواهد شد تا بتوانید راه های جدیدی را برای تجربه بازی های مختلف به دست آورید. در حال حاضر هر دو تکنولوژی به طور کامل نتوانستند قدرت خود را اثبات نمایند ولی اینطور که معلوم است، متخصصین و کارشناسان اهل تکنولوژی علاقه بسیاری نسبت به این تکنولوژی شرکت Sony نشان داده اند.
"ما هنوز نمیدانیم که چگونه این تکنولوژی را برای همه سبک بازی ها ارائه دهیم. به طور مشابه می شود گفت دقیقا شبیه Kinect 2.0 که با اینکه در کنار Xbox One به فروش می رسد ولی آنطور که باید و شاید نتوانسته از محصولات و بازی های مختلف حمایت کامل داشته باشد."
با این وسیله کاربر خواهد توانست که تجربه کاملا جدیدی در بازی ها را بتواند به دست بیاورد. چیزی که مردم چند دهه به دنبال آن هستند. اما انگار آن اتفاق ها قرار است به زودی به واقعیت تبدیل شوند. سایت Forbes در آخر اشاره می کند که به زودی اطلاعات و ویدئوهای جدیدی در رابطه با این تکنولوژی را منتشر خواهد کرد.
7AB0a.png
[source]

آخرین ویرایش:
يعني اگه ما سرمون رو بچرخونيم داخل بازي سرمون مي چرخه؟ اگه اره پس تكليف اون انالوگ كه دوربين رو حركت ميديم چي ميشه ؟ بايد بي خيالش شد ديگه اره

يعني اگه ما سرمون رو بچرخونيم داخل بازي سرمون مي چرخه؟ اگه اره پس تكليف اون انالوگ كه دوربين رو حركت ميديم چي ميشه ؟ بايد بي خيالش شد ديگه اره

کلا سرو چشم شما نقش آنالوگ سمت راست رو داره به هر چی نگاهت منحرف شه دوربین روش فوکوس میکنه

ولی عوارض بدی رو پیش بینی میکنم برای کسایی که به مدت زیاد بخوان با این بازی کنن :دی در کل تجربه جالبیه ولی فک کنم بعد یه مدت فازش میره دیگه ...

2015 که خیلی دیره !!؟ :d ولی باید قبول کرد تا 4 تا بازی درستو حسابی رو باهاش تجربه نکرد و تا اخر تمومش نکرد نمیشه نظر قطعی داد...بازی کردن 10 20 دقیقه ای از یک عنوان خاص نمیشه گفت پس 100% موفقه.

من خودم خیلی خوشبینم رو این قضیه و رقیب سرسختی برای رقیبش Oculus Rift خواهد بود...ولی هنوز خیلی سوالات ابهام برانگیزی وجود داره تو بازی ها که میشه پرسید ازشون و به جواب رسید....مچ شدن ما ها با هدست فکر کنم زمان زیادی ببره و ممکنه خیلی جاها سردرگم بشیم..مثلا چون همش با Dual shock بازی می کردیم خالا بخواهیم با این vr مچ بشیم فکر کنم اولاش ادیت بشیم و همش قاطی کنیم تو بازی که باید تو ایجا به جای کار با Dual shock سرمون رو برگردونیم تا محیط اطرافمون رو ببنیم.

خودم به شخصه یه نمونه از Oculus Rift رو امتحان کردم، واقعا این تکنولوژی چیز محشریه. به قولی آدم تو بازی غوطه ور میشه.
البته بازم برمیگرده به ساپورت بازی سازها، امیدوارم همه ساپورت کنن چون به نظرم آینده بازی ها، همین دوربین های VR هستن.

خیلی خوشحال شدم شما این تکنولوژی رو تجربه کردید میشه از تجربیاتتون با Oculus Rift بیشتر بگید ؟ ممنون.

1000 دلار رو خودشون گفتن؟ :-o

مگه میشه وسیله جانبی 2.5 برابر خود کنسول قیمت داشته باشه؟ با این قیمت که شکستش از همین الان مشخصه خو!

- - -ویرایش - - -

استدیوهایی که دارن با این هدست روی بازی هاشون کار میکنن: Unity, Havok, Wwise, Gigantic, Autodesk Gameware, Criware, DDD, Silicon Studio, Epic Games, Bitsquid, Crytek

نمایشگر هدست، یک LCD پنج اینچی هستش که رزولوشنش هم 1080p و به خاطر داشتن ژیروسکوپ داخلی، قابلیت چرخش 360 درجه ای هم به اطراف داره. قابلیت دنبال کردن با چشم هم از قابلیت های دیگه ی این هدسته!

True spatial sound (صدای سه بعدی) هم یکی دیگه از ویژگی های هدسته که دقیقا مثل گوش انسان شبیه سازی شده، یعنی جهت صدا و فاصله به خوبی قابل تشخیصه!

در مجموع هم هدست طوری طراحی شده که به راحتی برای استفاده ی طولانی مدت روی سر بشه نگهش داشت! ولی سونی گفته که این طراحیه نهایی نیست و نقطا ضعف هایی توش دیده میشه که راه حل هایی براشون اجرا خواهیم کرد.

آقای ریچارد مارک هم که توی پروژه هایی با ناسا همکاری داشته، روی صحنه اومده و 6 مورد از ویژگی های مورد علاقشو توی این هدست به این صورت معرفی کرده: Sight, Sound, Tracking, Control, Ease of Use and Content

( بینایی - صدا - دنبال کردن - کنترل - سادگی در استفاده - محتوا)

عکس با رزولوشن بالا و با کیفیت از طراحی فعلی:

b3ce9b06932d.jpg

اونایی که عینک دارن هم میتونن از این هد ست استفاده کنن؟

کینکت که شکست خورد از اولش هم معلوم بود شکست می خوره . گیمرها که حوصله پریدن ندارن . ولی این جالب به نظر می رسه . اینو اگه به سرت بذاری به خونه دزد هم بیاد خبرت نمیشه ! بعد بابا مامانت میگن اون چیه گذاشتی رو سرت بردار برو درساتو بخون

کینکت که شکست خورد از اولش هم معلوم بود شکست می خوره . گیمرها که حوصله پریدن ندارن . ولی این جالب به نظر می رسه . اینو اگه به سرت بذاری به خونه دزد هم بیاد خبرت نمیشه ! بعد بابا مامانت میگن اون چیه گذاشتی رو سرت بردار برو درساتو بخون

شما به بزرگی خودت ببخش ... اشکالی نداره ...

فقط موندم نبود بازی قابل توجه و تکنولوژی ناقص و نا کار امد و عدم ساپورت و پشتیبانی رو ول کردی ... چسبیدی به اینکه دزد بیاد خونتون ؟؟؟ هاهاهاها ... ترول ها هم ترولای قدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or