Sony بالاخره Virtual Reality Headset را برای PS4 معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
49438518497607317126.jpg

سایت Forbes چند ساعت پیش خبر معرفی شدن هدست های واقعی مجازی Sony برای PlayStation 4 را به طور رسمی به بیرون درز داد ولی خیلی زود این خبر را از سایت خود پاک کردند.
امروز طی کنفرانسی که آقای یوشیدا رئیس استودیوهای شرکت Sony در برنامه "Driving the Future of Innovation At Sony" داشتند رسما از این تکنولوژی رونمایی کردند.
اینطور که گفته شده قرار است که این تکنولوژی تجربه جدیدی در ارائه بازی های نسل جدید به مخاطبان القاء نماید.
همچنین آقای یوشیدا خاطر نشان کردند که این وسیله رقیب جدی برای Kinect محصول مایکروسافت خواهد بود. با این تکنولوژی محیطی برای شما فراهم خواهد شد تا بتوانید راه های جدیدی را برای تجربه بازی های مختلف به دست آورید. در حال حاضر هر دو تکنولوژی به طور کامل نتوانستند قدرت خود را اثبات نمایند ولی اینطور که معلوم است، متخصصین و کارشناسان اهل تکنولوژی علاقه بسیاری نسبت به این تکنولوژی شرکت Sony نشان داده اند.
"ما هنوز نمیدانیم که چگونه این تکنولوژی را برای همه سبک بازی ها ارائه دهیم. به طور مشابه می شود گفت دقیقا شبیه Kinect 2.0 که با اینکه در کنار Xbox One به فروش می رسد ولی آنطور که باید و شاید نتوانسته از محصولات و بازی های مختلف حمایت کامل داشته باشد."
با این وسیله کاربر خواهد توانست که تجربه کاملا جدیدی در بازی ها را بتواند به دست بیاورد. چیزی که مردم چند دهه به دنبال آن هستند. اما انگار آن اتفاق ها قرار است به زودی به واقعیت تبدیل شوند. سایت Forbes در آخر اشاره می کند که به زودی اطلاعات و ویدئوهای جدیدی در رابطه با این تکنولوژی را منتشر خواهد کرد.
7AB0a.png
[source]

آخرین ویرایش:
یه بازیساز مستقل (David Klingler) در همایش امروز تونسته بود که این تکنولوژی جالب شرکت Sony رو شخصا تست کنه و به تازگی تجربیات خودش رو منتشر کرده که با هم میخونیم:

______
اول از همه اینکه این آقا توی این مراسم که بوده تونسته یه Demo رو بازی کنه که خیلیم خوشش اومده ! :d اسم این دمو The Deep یا همون اعماق بوده ! قضیه این دمو اینطوری هست که شما در یک قفس با لباس غواصی هستید و به اعماق دریا فرستاده میشید ! :-s باید یه مقاومت بزرگ در این قفس انجام بدید ! survive inside of a protective cage !
گفته که این اولین دمویی بود که من بازی کردم ! در این دمو کوسه ها هستن که به سمت شما حمله ور میشن و شما باید با حرکاتی که به این طرف و آنطرف قفسه ها می روید جان خود را نجات بدهید ! خلاصه اینکه نزارید کوسه ها شما رو بخورن ! :d چیزی که جالبه ایشون از این Demo خیلی تعریف کرده و گفته که اعماق رو به صورت بسیار زیبایی خلق کردند ! یعنی دقیقا همون حس رو به ایشون القاء کرده ! مثلا افکت هایی مثل حُباب و یا محیط های دور زیر دریا (!) به خوبی طراحی شدن ! دیگه بقیه ـش رو خودتون...
اما همش تعریف نکرده، چندتا نکته منفی هم اشاره داشته :
اینگه گفته باید روی tracking (سیستم ردیابی) این بازی بیشتر کار بشه ! و شایدم صدا !
body tracking مورفیوس گفته شده که راحتی و آسان بودن Oculus Rift رو برای استفاده نداره ! در این مورد گفته که Oculus خیلی راحت و آسان تر برای کاربر خواهد بود..
Not best tracking, but can be fixed I think.
البته در آخر میگه که این اشکالات برطرف خواهند شد و اینکه شخصا خیلی از این تکنولوژی راضی هست و حتی بسیار هم علاقه مند برای ساخت بازی ها بر روی اون:
I’m definitely looking forward to developing for Morpheus.
اینطور که معلومه همه با این وسیله حال کردن ! :d باید دید Sony در آینده میتونه تمام این مشکلات رو برطرف کنه یا نه...

جان کارمک در مورد Sony VR صحبت های جالبی کرده که شنیدنشون خالی از لطف نیست :
“Calibrate PS4 VR expectations: a game that ran 60 fps on PS3 could be done in VR (stereo 1080 MSAA low latency 60 fps) on PS4.”

بعد یکی از فن های سونی به صحبت هاش واکنش نشون داده و کارمک هم در جوابش گفته :
“ I think PS4 is a great platform, sufficient to drive VR. People just need to understand the demands.”

منبع خبر یه توضیحاتی داده که به درک بهتر این گفته ها کمک میکنه : dsogaming

من همینجوری وقتی کوسه تو TV می بینم خوف می کنم :دی :| چه برسه با این هدست کوسه رو ببینم :|
پس واجب شد بری فیلم آرواره ها Jaws ـه اسپیلبرگ رو ببینی ! اون وقت می فهمی کوسه چقدر خوف داره ! مخصوصا وقتی در اعـــــــــــــــــــــــــماق دریا باشی ! :|:d

اومدم تاپیک جدا بزنم، گفتم خلاصه همینجا بگم :دی

یه نفر که مدعیه با تیم های مختلف توسعه دهنده های خود سونی در ارتباطه اطلاعات زیادی رو شرح داده از این هدست!

اول اینکه سونی قیمت مد نظرش بین 250 تا 300 دلاره که با PS Camera باندل شده!

بازی هایی که در دست ساخت هستن: استودیوهای فرست پارتی دارن از این وسیله استفاده میکنن! God of War - The Last of Us - Drive Club در حال آماده سازی هستن! درایوکلاب هم گفته که گرافیک فک براندازی خواهد داشت :دی - گوریلا هم داره یه بازی تو سبک اول شخص ماجرایی/RPG میسازه که از VR توش استفاده شده. ساکر پانچ هم داره یه کارایی با اینفیموس انجام میده!

تاچ پد و نور LED دسته و Camera از اول در هماهنگی با این هدست VR طراحی شدن!

نرم افزارهای زیادی هم در دست توسعه هستن برای PS4 که با هدست کار خواهند کرد.

سونی نمیخواد طوری وانمود کنه که به خاطر VR کنسول PS4 ارزش خرید داره! بلکه میخواد VR رو عضوی از کنسول به نمایش بزاره که فضای مانور رو بیشتر کنه که سلیقه ههای بیشتری رو به خودش جذب کنه.

و اینکه سونی تصمیم داره تا قبل از مارچ 2015 هدست رو ریلیز کنه!

---

در ضمن Lionel Raynaud از یوبی سافت هم گفته اگه فروش هدست سونی از مرز 1 میلیون واحد بگذره، شروع به ساخت بازی براش میکنه!

ا
سونی قیمت مد نظرش بین 250 تا 300 دلاره که با PS Camera باندل شده!
میتونه تنها دلیل من برای خرید باندل دوربین و هدست باشه :x یه پی اس موو 100 تومنه دیگه ؟ ( همینایی که الان تو بازار هست با این کار میکنن ؟ )
آدم یه مبلغی میده اینو میخره خوب خیلی شاخه :دی !

میتونه تنها دلیل من برای خرید باندل دوربین و هدست باشه :x یه پی اس موو 100 تومنه دیگه ؟ ( همینایی که الان تو بازار هست با این کار میکنن ؟ )
آدم یه مبلغی میده اینو میخره خوب خیلی شاخه :دی !

TLOU هم میتونه دلیل دوم باشه اگه شایعه نباشه Xx:

خدا وکیلی سال نو رو با خبرهای خوب آغاز کنیم خیلی خوب می شه،اواخر سال پیش که همش یا خبر اخراج میومد یا ترک کردن یک شخص بزرگ از استودیوی بزرگ

امسال گویا خبرهای بهتری در پیشه نمونشم همین VR که به نظرم نسل جدید بازی ها از نظر گیم پلی مطعلق به این هدست خواهد بود چرا که باعث میشه نو آوریهای بسیاری صورت بگیره و صنعت بازی از گیم پلی های تکراری بیرون بیاد

من یکی که رفتم تو کارش،از امروز پولهامو مقداریشو کنار میذارم روزانه تا روز عرضه این ناکردارو بگیرم:d

به احتمال زیاد مثل نسخه های مشابهش 1000$ باشه
اون یکی مدلش که الان تو عکس اول تاپیک هم هست زیاد خوش فرم نبود رو سر و دماغ ادم رو له میکرد :d مشکل دیگش صدای بی کیفیت بود که خوب تو مدل دومش با حذف کردن هدفونش حلش کردن :|
2 تا مدلی که سونی زده هر دو 750 inch بودن که اگه این هم +750inch باشه خوبه ;;)
امیدوارم اون طوری که فکر میکنم خوب و جذاب باشه و همچنین روی صورت که هست مشکلی درست نکنه (دماغ:d)

DF هم یه مقاله برای VR سونی گذاشته و با Oculus مقایسه کرده و از خیلی جهات برتر دونسته گرچه اونیکی هم برتری هایی داره کلا نظرش خیلی مثبت بوده. فقط این نکته که گفتن اگر میخواید بدونید حس و حالش چیه تصور کنید با این جناب محترم دماغ تو دماغ هستید:d

jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or