Sonic Unleashed

بازی از لحاظ سمعی و بصری خیلی خوب کار شده ولی از نظر گیم پلی رو اعصابه
دوربینش تقریبا میشه گفت افتضاحه و کنترلشم(مخصوصا وقتی سرعت میگیری) از اون بدتر
راستی ضربات سونیک .قتی که گرگ میشه کاملا شبیه به کریتوس هستش (نوع ضرباتش را دقت کنین) و حتی کل مراحل هم شکل GOW طراحی شده
در کل بازی مفرح و سرگرم کننده ای هستش
پ.ن: این بازی چرا Achievement نمیده؟

من هم این بازی رو گرفتم
واقعا" مراحل سونیک خیلی جالبه فقط مشکلش گیم پلیشه
من که از این بازی اینقدر انتظار نداشتم:biggrin1:
بازیه توپی شده

من تو یه مرحله گیر کردم
یه مرحله هست میگه برو به چین بعدش من میرم اونجا یه کفش پرنده بهم مبده بعدش نمیدونم باید چی کار کنم
لطفا"راهنمایی کنید

من تو یه مرحله گیر کردم
یه مرحله هست میگه برو به چین بعدش من میرم اونجا یه کفش پرنده بهم مبده بعدش نمیدونم باید چی کار کنم
لطفا"راهنمایی کنید

باید بپری و تو هوا (x) رو نگه داری تا رو هوا به جولو بره((باید جهت بدی به طرف اون دایره رنگی ها که جولو فنر هست;))
راستی تو بازی سعی کن اون دایره های خورشید و ماه رو بگیری که یک وقت خدایی نکرده به مشکل بر نخوری برای هر 5 تا که میگیری یه lever میره بالا که تو مرحله چین باید lever 4 باشی تا مرحله باز باشه

منم تو قطبم ولی اونجا گیر کردم نمیتونم از اون در بسته رد بشم بعد از رد شدن از دریا هم با گرگینه امتحان کردم هم با سونیک کمک کنید

منم تو قطبم ولی اونجا گیر کردم نمیتونم از اون در بسته رد بشم بعد از رد شدن از دریا هم با گرگینه امتحان کردم هم با سونیک کمک کنید

شما با سونیک که رفتی اون ور اب جولوی در یک استوانه هست که کنارش هم یک راهنما(علامت سوال) شما برو رو اون استوانه شکل بعد بپر بالا و رو هوا (b) رو بزن تا اون پایین بیاد بعد که 2 الی سه بار اینکارو کردی در باز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or