Sonic Unleashed

سلام
بلاخره من هم خریدم:love::love::love:
واما بازی از دیدگاه من
گیم پلی بازی کامل تغییر کرده و به نظر بهتر شده باید باهش یه 10 دقیقهایی ور بری تا کامل قلقش بیاد دستت
مثلا تو سونیک های قبلی پرش رو که میزدی بعد دوباره همون پرش رو میزدی میپرید رو دشمن ها واون هارو میکشت که تو این بازی عوض شده یعنی ابتدا پرش(A) رو میزنی تو هموا باید اینبار (x) رو بزنی که رو دشمنان فرود باید واونارو بکشه تغییر بعدی وقتی داری بازی میکنی (x) رو که نگه داری حالت نیترو داره سونیک که سرعتش خیلی زیاد میشه
بیشتر بازی رو زدن دکمه های مختلف دسته(رو تصویر میزنه کدوم رو بزنید) تمرکز داره و اگر فرز باشی امتیازات و راهای جدید پیش روت میاد (بازی پر از راه های مختلف هست که ارزش تکرار رو میبره بالا که ایندفعه از این یکی راه برم چطوری هست:cheesygri
انیمیشن ها هم خیلی خوب کار شده مثل سری قبل خوش ساخت هستن
همون طور که گفتم مراحل خود سونیک رو عکسالعمل و سرعت متمرکز شده که خیلی خوب و زیبا شده شده مثل همون سونیک معروف خودمون:love::love:انقدر هواست به مرحه میره که احساس میکنی که این مرحلش چقدر کوتاه بوده در صورتی که داری 6 الی 7 دقیقه اینور اونور میری:cheesygri:cheesygri
((نیترو سونیک هم با خوردن سکه پر میشه--با کشتن دشمان هم میتونی اخر مرحله سرعت سونیک رو ارتقاع بدی))
دیگر دوستان سونیک هم حضور دارن و با اون ها هم بازی میکنی مثل همون سنجابه که میتونی با هواپیماش بازی کنی(البته کنترل هواپیما رو نداری خودش کنترل میکنه و باید شما تیرهایی که به طرف شما میاد رو بزنی((گرافیک و رنگ بندی هم خیلی خیلی زیباست)
اما اون سونیک گرگ نما:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
خیلی خیلی بد هست به نظر من اصلا ربطی به سونیک نداره چه از نظر گیم پلی و چه از نظر سبک بازی
تو هر اتاقی که میری دشمنهای خیلی خیلی زیاد هستن که همه ردیف واستادن (مثل صف مدرسه کنار هم صف کشیدن منظم)تا تورو میبینن همه به طرفت یورش میارن:eek::eek::eek:خیلی خیلی زود تکراری میشه و همش میخوای زود این مرحله نفرین شده تموم بشه و این سونیک خودمون بیاد:(:()
مثل سونیک قبلی تو شهر ازادی و میتونی با مردم صحبت کنی ولی مثل قبلی باگ نداره و وقتی با یک نفر میخوای صحبت کنی لودینگ نمیندازه و اصلا میتونی صحبت هم نکنی و بری مرحله بعدی
در کل اگر اون مراحل شب نبود این بازی میتونست امتیاز 9 ویا حتی بیشتر هم بگیره
ولی به نظرم این مراحل ضربه خیلی سختی به بازی زده:(:(:(
در کل من این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم واقعا مراحل خود سونیک جزاب و دیدنی هستن:love:
با تشکر

سلام
اقا من یک جا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم تا مرحله باز بشه اخرین مرحله هم با خود سونیک بود که تو برف بود
بعد رو چین علامت میزاره که بری توش اونجا با یه پیرمرد صحبت کردم تا در ورودی مرحله چین باز بشه وقتی رفتم توش چه با اون گرگه چه با سونیک اون ورود ورحله خاموش هست نمیدونم چی کار کنم مرحله بعدی باز بشه
((یک سوال فنی دیگه راستی چرا این تایپیک مهم نشده هنوز:confused::confused:)))

بچه ها من شاید فردا بگیرم...من به علت اینکه فعلا کپی خور نکردم...به نظر شما می ارزه اشتراکی با یکی از بچه ها بگیریمش؟
البته اون دوستم عشق این بازی هستش:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها من شاید فردا بگیرم...من به علت اینکه فعلا کپی خور نکردم...به نظر شما می ارزه اشتراکی با یکی از بچه ها بگیریمش؟
البته اون دوستم عشق این بازی هستش:دی

از نظر گرافیک بازی خیلی خوبی هست و لبه ها هم نرم هستن و رنگ بندی خیلی زیبایی دارن مراحل بازی;)
گیم پلی بازی هم کامل تغییر کرده اگر سونیک های قبلی رو بازی کرده باشی احتمالا کمی اوایلش برات گیج کننده میشه ((اگر هم بازی های سرعتی رو دوست داری این بازی 100%پیشنهاد میشه))
در مورد سونیک گرگ نما هم.........نمیگم خیلی بد هست ولی خوب ربطی به سونیک نداشت;)گیم پلی اون سونیک گرگ نما هم کاملا با خود سونیک فرق میکنه:(

ای بابا کسی اینجا سونیک باز نیست؟؟؟؟چرا این تایپیک خوابیده پس:(:(
من اون مرحله که گیر کرده بودم راه حلشو پیدا کردم باید 3 تا ماه تو همون جا پیدا میکردم تا مرحله باز بشه
ولی بخش های سونیک چه گرافیکی داره من که خیلی معتاد این بازی شدم واقعا بعد مدت ها یک سونیک با گیم پلی درست حسابی اومد:love::love::love:با همه سرعت و گرافیک خوشبختانه من تا حالا هیچ افت فریمی هم ندیدم که این جای بسی خوشحالی هست و از اون باگ های سونیک های قبلی هم خبری نیست(منظورم اینه که میخواستیم بپریم رو سر دشمنان اشتباهی یه طرف دیگه میپرید تو این نسخه این مشکل کاملا رفع شده:love::love:))
دوستان دیگری که بازی رو گرفتن بیان نظر بدن منتظریم:blushing:
(و باز در اخر باید بگم چرا هنوز تایپیک مهم نشده:((:((:((:(()

ای بابا کسی اینجا سونیک باز نیست؟؟؟؟چرا این تایپیک خوابیده پس:(:(
من اون مرحله که گیر کرده بودم راه حلشو پیدا کردم باید 3 تا ماه تو همون جا پیدا میکردم تا مرحله باز بشه
ولی بخش های سونیک چه گرافیکی داره من که خیلی معتاد این بازی شدم واقعا بعد مدت ها یک سونیک با گیم پلی درست حسابی اومد:love::love::love:با همه سرعت و گرافیک خوشبختانه من تا حالا هیچ افت فریمی هم ندیدم که این جای بسی خوشحالی هست و از اون باگ های سونیک های قبلی هم خبری نیست(منظورم اینه که میخواستیم بپریم رو سر دشمنان اشتباهی یه طرف دیگه میپرید تو این نسخه این مشکل کاملا رفع شده:love::love:))
دوستان دیگری که بازی رو گرفتن بیان نظر بدن منتظریم:blushing:
(و باز در اخر باید بگم چرا هنوز تایپیک مهم نشده:((:((:((:(()
من بازی را فردا می گیرم...پیش به سوی 1000gs...
حالا خوب GS می ده؟

اقا کسی میدونی تو این سونیک چیکار کنم که بتونم سکه هایی که در یک راستا هست رو سونیک همه اونا رو یک دفعه بگیره؟؟؟تو سونیک قبلی (x) رو میزدی این کارو میکرد اما تو این نمیشه:(
باید کار خاصی کنم که این قابلیت به سونیک اضافه بشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or