Sonic Unleashed

خوب اين بازي هم بالاخره رليز شد فكر كنم همين روزا ديگه تو ايران سرو كلش پيدا بشه عكس زير نشون ميده كه ظاهرا سونيك در اين بازي ابتدا داراي 7 الماس شده و به شكل سوپر سونيك در اومده و براي نابودي doctor egg man رفته كه ظاهرا دوباره گول اين ادمو مي خوره(براي بار هزارم) كه باعث ميشه الماس ها جور ديگه اي اثر كنن و سونيك تبديل به يك گرگ بشه

هنوز که منتشر نشده تو سایت سگا زده 24 نوامبر فکر میکنم تا شنبه اماده بشه (سونیک به همراه اپدایت جدید چه شود:love:)

آخرین ویرایش:
شما سونیک 2
روی دریمکست رو بازی نکردی احتمالا

چون این بازی یه شاهکار تمام عیار بود

من گیم پلی این شماره رو دیدم به نظرم چیز بدی نیامد

باید خوش بگذره:love:

متاستفانه اپدایت جدید در این بازی نیست ولی خوب این چیزی از ارزش این بازی کم نمیکنه;)
تکین بازی رو اورده و ریجن فری!! ایا حقیقت داره یا بلوف زده و فری نیست

سلام . من بازیرو گرفتم :love:

همه چیز عالیه . گرافیک . سرعت و . . . فقط کنترلش یکم رو اعصابه . در حالتی که از پشت نشون میده . در کل ارزشه خریدنو داره .
امتیاز من : 8.5/10 (تو این سبک)

یه چیزه خیلی عجیب :eek:
تویه بازی اصلا" اسمی از Sonic Unleashed نبود .
فقط نوشته بود Sonic World Adventures
نمیدونم یعنی اسمش عوضیده ؟؟؟ :confused::confused::confused:
اصلا اسمه اصلي بازي همين Sonic world advantures هست كه Sonic unleashed هم خوانده ميشه .
ولي در اون ضمينه اينم احتمالا همين سوتيهاي سگا هست كه داده حد اقل با خودش توافق نكرده بالاخره اسمه بازي كدوم باشه.:cheesygri

اصلا اسمه اصلي بازي همين Sonic world advantures هست كه Sonic unleashed هم خوانده ميشه .
ولي در اون ضمينه اينم احتمالا همين سوتيهاي سگا هست كه داده حد اقل با خودش توافق نكرده بالاخره اسمه بازي كدوم باشه.:cheesygri

آره چون روی کاور Sonic Unleashed هست ولی هیچ جای بازی وجود نداره و فقط همون SWA نوشته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or