Sonic Generations - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
dq3bmalhs5yu2zhu7jm6.jpg

خوب با اينكه بازي ليك شده من نتونستم تاپيكي واسه اين بازي در بخش XBOX360 پيدا كنم.

اين تاپيك رو با اجازه دوستان با كردم تا هركي بازي رو گرفته بياد در موردش توضيح بده.

اين لينكاي بازي كه ليك شده :

امتيازات بازي هم تا الان خيلي خوب بوده.

در ضمن يك خبر حاشيه هم اين كه اين بازي بشترين تعداد پيش فروش رو در تاريخ بازي سونيك تا الان داشته.

واقعا این جوجه تیغی ناقلا رو دوست دارم! مخصوصا این شماره جدیدشو که حسابی حس نوستالوژیک نسخه های اولیه مگادرایو رو در من تداعی میکنه

شما بازی کردی؟! چطوریاس؟! نسبت به نسخه های قبلی یه نکته ی مثبتی بهش اضافه شده؟!
نسبت به نسخه های قبلی که خیلی خیلی بهتر شده،مراحلش زیاد هستن و نکته مثبتش هم همون سونیک جوان هستش
من همه نسخه های سونیک رو بازی کردم انصافا بهترین نسخه سونیک به شمار میاد پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید،چیزی کم نداره(سورپرایزهای زیادی داره برای اونایی که سونیک های قدیمی رو بازی کرده بودن، داره))

نسبت به نسخه های قبلی که خیلی خیلی بهتر شده،مراحلش زیاد هستن و نکته مثبتش هم همون سونیک جوان هستش
من همه نسخه های سونیک رو بازی کردم انصافا بهترین نسخه سونیک به شمار میاد پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید،چیزی کم نداره(سورپرایزهای زیادی داره برای اونایی که سونیک های قدیمی رو بازی کرده بودن، داره))
خیلی خوبه این من واقعا سونیک و دوست دارم:دی
راستی یادمه sonic colors هم از ign تونست 8.5 بگیره! Generations هم مثل اون 8.5 شد
تو هر2 رو بازی کردی کدوم بهتره اگه بخواییم مقایسه کنیم؟:دی

راستی یادمه sonic colors هم از ign تونست 8.5 بگیره! Generations هم مثل اون 8.5 شد

gen بهتره البته اونم با دسته ی وی جذابیت خاص خودش رو داشت اما یه مرحله ی ژاپنش جذاب نبود

این سونیک هم تموم کنم 15 نسخه ای می شه که تموم می کنم من تو کف مرحله ی بازسازی سونیک 2 دریم کستش هستم بالای 40 بار اون مرحله رو تموم کردم

من sonic colors رو هم بازی کردم خیلی خوش ساخت بود خیلی دوست داشتم برای ایکس باکس هم بیاد،اما وقتی Generations رو بازی میکنم بیشتر بهم لذت میده چون دیگه بر عکس colors تبدیل نمیشه و حس یه سونیک سرعتی و خالص رو به تا آخر مرحله به آدم میده

gen بهتره البته اونم با دسته ی وی جذابیت خاص خودش رو داشت اما یه مرحله ی ژاپنش جذاب نبود

این سونیک هم تموم کنم 15 نسخه ای می شه که تموم می کنم من تو کف مرحله ی بازسازی سونیک 2 دریم کستش هستم بالای 40 بار اون مرحله رو تموم کردم
مرحله ی ژاپن تو sonic Unleashed نبود؟ تو colors ام هست همچین مرحله ایی؟:دی

مرحله ی ژاپن تو sonic Unleashed نبود؟ تو colors ام هست همچین مرحله ایی؟:دی

اره بابا این ژاپنی ها هم با این خونه مسخره هاشون ما رو سرویس کردن:d

sonic unleashed سخت ترین بازی این نسل بود که تموم کردم غول اخرش صد برابر gears 1 بود تا الان از کسی نشنیدم تمومش کرده باشه اخه بازی بی خودی هم بود(به خاطر همون ایده ی گرگ عجیب غریبش)

منم اگه اين Gears و Batman رو تموم كنم ميرم سراغش.خيلي وقته منتظر اين بازي هستم.حالا هم كه خوب از آب در اومده هرچه بهتر.

نمرات هم الان چك ميكردم كپي Sonic Colors هستش.

اره بابا این ژاپنی ها هم با این خونه مسخره هاشون ما رو سرویس کردن:d

sonic unleashed سخت ترین بازی این نسل بود که تموم کردم غول اخرش صد برابر gears 1 بود تا الان از کسی نشنیدم تمومش کرده باشه اخه بازی بی خودی هم بود(به خاطر همون ایده ی گرگ عجیب غریبش)
من با هزار بدبختی قول آخرشو کشتم D:
قبول دارم ایده گرگ نما بدترین بلایی بود که سر سونیک آورد((نه البته اون شمشیر دادن به سونیک رو که انقدر برام غیر قابل هزم بود که بازیش نکردم))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or