اولا کل بحث سر اینه که این بابا راک نیست حالا شما اگر میگی هست اوکی راحت باش. ثانیا این که رپ اصلا موسیقی نیست فقط حرف من نیست .حرف اونهایی ـه که عمرشون رو به پای موسیقی گذاشتن . کسی نگفته رپ چرته یا سیاسی یا اجتماعی نیست و فلان. رپ موسیقی نیست حالا امثال MTV ها خودشون رو بکشن که اینو جزو موسیقی بدونن بازم برای من قابل قبول نیست. در مورد مجلات موسیقی اینها همون قدر برام ارزش دارن که امتیازهای سایتها و مجلات برای گیم برام نظر ارزش دارن و هرکسی نظرات من رو در این سایت دنبال کرده میدونه که برای امتیازات سایتهای گیم هیچ ارزشی قایل نیستم. صد دفعه هم گفتم ( از جمله در تاپیک انتقاد دیوید کیج از کینکت) نظر منتقد اصلا ملاک نیست بلکه نظر کارشناس ملاک ـه. منتقد یکی مثل من و شماست که میشینه و برای سایتها و مجلات داستان میبافه و رده بندی تشکیل میده. کارشناس یکی مثل راجر واترز مالمستین استیوی واندر مایکل انجلو و هر خواننده و نوازنده بزرگ ـه که خودش تو کاره . این مجلات فقط برای فروش یه سری چارت سرهم میکنن و بخورد ملت میدن. همین رولینگ استون شما یه رده بندی برای بهترین گیتاریستها داره که اگر کسی فقط 3 ماه دست به گیتار الکتریک زده بود میفهمید چقدر نظر مزخرفی دادن اینم لیست
http://www.listology.com/story/rolling-stone-100-greatest-guitarists
بعد از خوندن این لیست ادم اولین چیزی که به ذهنش میرسه این ـه که از این همه حماقت سرش رو محکم بکوبه به دیوار. کرک همت نفر 11 ـه اونوقت ریچی بلکمور 55 رندی رودز 85 دیوید گیلمور 82 ادی ون هلن 70 و مالمستین و استیو وای اصلا تو لیست نیستن. این الان سندیت حرف شماست. این الان نظر کارشناسانی ـه که اومدن برای من لیست تشکیل دادن. محض اطلاع شما نبودن فقط و فقط استیو وای بین این لیست یعنی فاتحه این مجله. الان واقعا کسی هست که بخواد این لیست ها رو ملاک بدونه؟
قبلا تو همین تاپیک گفتم میتونید حرف دل طرفداران موسیقی رو تو دموی اول brutal legend بشنوید.
در مورد اینکه فقط فحش نیست و فلان میخونن هم قبلا بحث شد. برن اسمش رو بزارن شعر خوانی با سرعت زیاد و شلوارهای اویزون ولی موسیقی نه.
ضمنا کسی نگفته موسیقی یعنی فقط راک. اتفاقا راک بخش کمی از اهنگهایی رو که من گوش میدم تشکیل میده. موسیقی کلاسیک , متال , سول , کانتری , ار اند بی , نیوایج و ... بخش دیگه ای از سلیقه من رو تشکیل میده که با مراجعه به ای دی sainttyrael در lastfm میتونید ببینید.
این هم غلطه که چون رپ گوش نمیدم اون رو موسیقی نمیدونم . من سنتی هم به هیچ عنوان گوش نمیکنم و اصلا متنفرم ولی به عنوان سبک موسیقی احترام قائلم ولی رپ نه. البته برای رپ هم به عنوان یک جنبش اجتماعی مثل هیپی ها ارزش قائلم ولی همونطور که هیپی ها سبک موسیقی نبودن ( هرچند رفتار و عقائد خاصی در موسیقی) داشتند رپ هم موسیقی نیست. و در اخر برای چندمین بار که دیگه کسی نیاد این حرفها رو تکرار کنه این بابا اسنوپ ربطی به راک نداره حتی اگر تا اخر عمرش اهنگهای متالیکا رو قرقره کرده باشه.