Snoop Dogg هفته دیگه وارد ROCKBAND میشود

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
snoop.jpg

Snoop Dogg اولین رپر خواهد بود که ترکهاش توی بازی RB عرضه خواهد شد معروف ترین اهنگ
Snoop که توی این DLC خواهد بود Drop It Like Hot هست که احتمالا خیلی از دوستان آهنگ رو شنیدن قیمت هر تراک $1.99/£.99 160 پینت خواهد بود یا میتونید کل پک رو با قیمت $13.49/£8.99/€13.49 و 1080 پینت تهیه کنید این پک از هفته دیگه در PSN و XBL قابل دانلود میباشد

• “Beautiful”
  • “Drop It Like It’s Hot”
  • “Ridin’ In My Chevy”
  • “Sensual Seduction”
  • “Snoop’s Upside Ya Head”
  • “Tha Shiznit”
  • “That’s Tha Homie” *
  • “Who Am I (What’s My Name)?
منبع

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
اینو بر چه اساسی میگه شما ! مشکل اینه که شما هی میخوای این سبک رو با راک مقایسه کنی !
موسیقی مساوی با راک نیست ! هست ؟! وکال همه چیز موسیقیه ؟ کسی استعداد زیادی در نوشتن lyrics داره ولی صدای خوبی نداره نباید موسیقی تولید کنه ؟ به نظر من وکال به اون اندازه که lyrics تو موسیقی مهم هست. اهمیت نداره . در مورد نوازندگی در گذشته بندهای هیپ هاپ از الات موسیقی زنده استفاده میکردن مثل the roots (که هنوزم استفاده میکنه) از گیتار کلاسیک و پیانو و sousaphone گرفته تا درامز و...
کاملا حرفت صحیح قابل احترام ;)

شما میتونی تک تک این آهنگ ها رو گوش بدی بعد بیای اینجا بگی به درد نمیخوره
بابا ایشون خدای این جور چیزان:دی از آواتار و امضاتم که معلومه :دی

ولی واسه تنوع این بازیا مثل GH که اول انحصاری واسه X360 اومد جالب بود تا حدودی ،اما به نظرم الان این جور بازیا دیگه داره خز میشه:دی (اونم که را به را داره نسخه جدید میاد ازش)
با عرض پوزش از عاشقان این سری بازی ها>:d<:|

لطفا اگه به غیر از 50 سنت و رپ فارسی چیزی دیگه ای گوش نکردید در مورد هیپ هاپ نظر ندید !
شما اگه رپ و هیپ هاپ الان رو ملاک قرار میدید که خود طرفداران هیپ هاپ هم میدونن که این دیگه هیپ هاپ نیست چون هیپ هاپ فقط تا اواخر دهه 90 هیپ هاپ بود و بعدش دیگه نابود شد
شما اگه برید آثار دهه 70 تا 90 هیپ هاپ رو گوش کنید هیچ وقت نخواهید گفت این سبک اصلا سبک نیست ! این سبک زندگی بود !
برید آلبومای A Tribe Called Quest رو گوش کنید De La Soul رو گوش کنید Beastie Boys , The Roots و... اینا اون زمان دست کمی از بندهای راک هم نداشتن
خیلی از اینا در مورد همون چیزایی که راک استارها میخوندن میخوندن
شما برید تو لیست 500 آلبوم برتر تاریخ از مجله Rolling Stone (فکر کنم مجله معتبری باشه نه؟) دور بر رنک 50 رو ببنید Public Enemy رو اونجا در کنار بندهای بزرگ راک میبینید یه بند هیپ هاپه ! که هیپ هاپ سیاسی میخوند ! خیلی از رپرها در مورد عیسی مسیح و خدا میخونن (همون christian rap) پس فکر نکنید رپ فقط موسیقی مواد مخدر و لاتای امریکاس !
من میتونم کلی نقد positive از مجله های قدیمی موسیقی در مورد سبک هیپ هاپ و آلبومای قدیمی این سبک بیارم !
خیلی از این آلبوما تو ایالات متحده بالای 10 میلیون کپی فروختن مثلا آلبوم speakerbox گروه OutKast به درجه دایمند رسید 12x Platinum ! یا سال 2008 پرفروشترین آلبوم سال اگه اشتباه نکنم یه آلبوم هیپ هاپ بود Lil Wayne Tha Carter III با سه میلیون نسخه فروش

اولا کل بحث سر اینه که این بابا راک نیست حالا شما اگر میگی هست اوکی راحت باش. ثانیا این که رپ اصلا موسیقی نیست فقط حرف من نیست .حرف اونهایی ـه که عمرشون رو به پای موسیقی گذاشتن . کسی نگفته رپ چرته یا سیاسی یا اجتماعی نیست و فلان. رپ موسیقی نیست حالا امثال MTV ها خودشون رو بکشن که اینو جزو موسیقی بدونن بازم برای من قابل قبول نیست. در مورد مجلات موسیقی اینها همون قدر برام ارزش دارن که امتیازهای سایتها و مجلات برای گیم برام نظر ارزش دارن و هرکسی نظرات من رو در این سایت دنبال کرده میدونه که برای امتیازات سایتهای گیم هیچ ارزشی قایل نیستم. صد دفعه هم گفتم ( از جمله در تاپیک انتقاد دیوید کیج از کینکت) نظر منتقد اصلا ملاک نیست بلکه نظر کارشناس ملاک ـه. منتقد یکی مثل من و شماست که میشینه و برای سایتها و مجلات داستان میبافه و رده بندی تشکیل میده. کارشناس یکی مثل راجر واترز مالمستین استیوی واندر مایکل انجلو و هر خواننده و نوازنده بزرگ ـه که خودش تو کاره . این مجلات فقط برای فروش یه سری چارت سرهم میکنن و بخورد ملت میدن. همین رولینگ استون شما یه رده بندی برای بهترین گیتاریستها داره که اگر کسی فقط 3 ماه دست به گیتار الکتریک زده بود میفهمید چقدر نظر مزخرفی دادن اینم لیست
http://www.listology.com/story/rolling-stone-100-greatest-guitarists
بعد از خوندن این لیست ادم اولین چیزی که به ذهنش میرسه این ـه که از این همه حماقت سرش رو محکم بکوبه به دیوار. کرک همت نفر 11 ـه اونوقت ریچی بلکمور 55 رندی رودز 85 دیوید گیلمور 82 ادی ون هلن 70 و مالمستین و استیو وای اصلا تو لیست نیستن. این الان سندیت حرف شماست. این الان نظر کارشناسانی ـه که اومدن برای من لیست تشکیل دادن. محض اطلاع شما نبودن فقط و فقط استیو وای بین این لیست یعنی فاتحه این مجله. الان واقعا کسی هست که بخواد این لیست ها رو ملاک بدونه؟
قبلا تو همین تاپیک گفتم میتونید حرف دل طرفداران موسیقی رو تو دموی اول brutal legend بشنوید.
در مورد اینکه فقط فحش نیست و فلان میخونن هم قبلا بحث شد. برن اسمش رو بزارن شعر خوانی با سرعت زیاد و شلوارهای اویزون ولی موسیقی نه.
ضمنا کسی نگفته موسیقی یعنی فقط راک. اتفاقا راک بخش کمی از اهنگهایی رو که من گوش میدم تشکیل میده. موسیقی کلاسیک , متال , سول , کانتری , ار اند بی , نیوایج و ... بخش دیگه ای از سلیقه من رو تشکیل میده که با مراجعه به ای دی sainttyrael در lastfm میتونید ببینید.
این هم غلطه که چون رپ گوش نمیدم اون رو موسیقی نمیدونم . من سنتی هم به هیچ عنوان گوش نمیکنم و اصلا متنفرم ولی به عنوان سبک موسیقی احترام قائلم ولی رپ نه. البته برای رپ هم به عنوان یک جنبش اجتماعی مثل هیپی ها ارزش قائلم ولی همونطور که هیپی ها سبک موسیقی نبودن ( هرچند رفتار و عقائد خاصی در موسیقی) داشتند رپ هم موسیقی نیست. و در اخر برای چندمین بار که دیگه کسی نیاد این حرفها رو تکرار کنه این بابا اسنوپ ربطی به راک نداره حتی اگر تا اخر عمرش اهنگهای متالیکا رو قرقره کرده باشه.

آخرین ویرایش:
اولا کل بحث سر اینه که این بابا راک نیست حالا شما اگر میگی هست اوکی راحت باش.
این بابا اصن آدم حساب نمیشه از نظر من ! چه برسه راک استار همون هیپ هاپش هم بلد نیس

خیلیا عمرشون پای موسیقی گذاشتن که اون مهم نیست مهم اینه که آدم با چه نوع موسیقی حال کنه !
کلا بحث تو این زمینه بی فایدس چون موسیقی اول و آخرش فقط سلیقس ! شما رپ رو موسیقی نمیدونی منم راک و Metal و... رو با اون وکال های گوش خراش و اینسترومنتال در حد کلنگ موسیقی نمیدونم :)) با اون قیافه های ضایعشون =))

اما درکل فکر نمیکنم تعداد افرادی که هیپ هاپ رو موسیقی نمیدونن بیشتر از افرادی باشه که هیپ هاپ رو قبول دارن و این سبک رو گوش میکنن ! در ضمن فکر کنم هیپ هاپ الان خیلی بیشتر از راک کارشناس (آرتیست) داشته باشه کارشناسای هیپ هاپ هم میتونن بگن راک موسیقی نیست : )) دیوید گیلمور و راجر واترز کیلو چنده

هیپ هاپ از مریخ نیومده که بگیم موسیقی نیست هیپ هاپ یه موسیقیه برگرفته از موسیقی های دوران قبل از خودش ! الانم خیلی از بیت های اهنگای هیپ هاپ از Sample های آهنگ قدیمی دهه 60-70 ساخته میشه

آخرین ویرایش:
این بابا اصن آدم حساب نمیشه از نظر من ! چه برسه راک استار همون هیپ هاپش هم بلد نیس

خیلیا عمرشون پای موسیقی گذاشتن که اون مهم نیست مهم اینه که آدم با چه نوع موسیقی حال کنه !
کلا بحث تو این زمینه بی فایدس چون موسیقی اول و آخرش فقط سلیقس ! شما رپ رو موسیقی نمیدونی منم راک و Metal و... رو با اون وکال های گوش خراش و اینسترومنتال در حد کلنگ موسیقی نمیدونم :)) با اون قیافه های ضایعشون =))

اما درکل فکر نمیکنم تعداد افرادی که هیپ هاپ رو موسیقی نمیدونن بیشتر از افرادی باشه که هیپ هاپ رو قبول دارن و این سبک رو گوش میکنن ! در ضمن فکر کنم هیپ هاپ الان خیلی بیشتر از راک کارشناس (آرتیست) داشته باشه کارشناسای هیپ هاپ هم میتونن بگن راک موسیقی نیست : )) دیوید گیلمور و راجر واترز کیلو چنده

هیپ هاپ از مریخ نیومده که بگیم موسیقی نیست هیپ هاپ یه موسیقیه برگرفته از موسیقی های دوران قبل از خودش ! الانم خیلی از بیت های اهنگای هیپ هاپ از Sample های آهنگ قدیمی دهه 60-70 ساخته میشه
نمیخواستم حرف بزنم ولی شما شعور خودت رو ثابت کردی
توهین!؟
خیلیهایی که عمرشون رو پای موسیقی گذاشتن سواد دارن ، حق صحبت کردن در موردش رو دارن! ،شمااگه نمی فهمی موسیقی چیه میای به وکالی که جر میخوره تا دیستورت صداش رو تنظیم می کنه و آهنگی که یه عمر نواختن سازهاش رو یاد گرفتن نوازنده هاش رو با یه سری صدایی که هر کسی با هر استعداد تولید صوتی می تونه بخونه و هر کسی با هر استعداد موسیقی می تونه آهنگشو بسازه مقایسه می کنی
برو یاد بگیر جای این که چرت و پرت بگی
تک تک حرف هایی که میزنم ، میتونم ثابت کنم ، من (مهبد) توانایی خوندن تمامی آهنگ های رپ رو دارم! توانایی ساخت همه آهنگ هاش رو هم همینطور ، می تونم ثابت کنم ، چون احتیاجی نیست چیزی بلد باشی ، چون موسیقی نیست
حالا تو یا اون کاکاسیاه های با ادبت می تونن یک ترک یک گروه متال رو کاور کنن ؟ خواننده شون صداش در میاد؟ کسی ازشون بلد هست گیتار دستش بگیره ؟ ، فرق نت سیاه و گرد رو تشخیص میدن ؟ تو عمرشون نت از نزدیک دیدن؟؟؟
این موسیقیه! OK? چیزی که رپ نیست! این از لحاظ علمی قابل اثباته و سلیقه ای نیست!
اگه تو دوست داری حرف زدن تند تند یه نفر رو که روی آهنگ دزدی از یکی دیگه ضبط شده گوش بدی ، برو گوش بده ، اما موسیقی گوش ندادی
توهین نکن ، راست می گی از عقل و منطقت اگه داری مایه بزار...

این حرفا رو دیگه نمیشه گفت از روی سلیقست بلکه برعکس از روی حماقته. موسیقی یه چارچوب و تعریف معینی داره که با توجه به اون میگن چی رو میشه جزء موسیقی به حساب اورد و چی رو نمیشه که خب شما هرطور راحتی...

اولا کل بحث سر اینه که این بابا راک نیست حالا شما اگر میگی هست اوکی راحت باش. ثانیا این که رپ اصلا موسیقی نیست فقط حرف من نیست .حرف اونهایی ـه که عمرشون رو به پای موسیقی گذاشتن . کسی نگفته رپ چرته یا سیاسی یا اجتماعی نیست و فلان. رپ موسیقی نیست حالا امثال MTV ها خودشون رو بکشن که اینو جزو موسیقی بدونن بازم برای من قابل قبول نیست. در مورد مجلات موسیقی اینها همون قدر برام ارزش دارن که امتیازهای سایتها و مجلات برای گیم برام نظر ارزش دارن و هرکسی نظرات من رو در این سایت دنبال کرده میدونه که برای امتیازات سایتهای گیم هیچ ارزشی قایل نیستم. صد دفعه هم گفتم ( از جمله در تاپیک انتقاد دیوید کیج از کینکت) نظر منتقد اصلا ملاک نیست بلکه نظر کارشناس ملاک ـه. منتقد یکی مثل من و شماست که میشینه و برای سایتها و مجلات داستان میبافه و رده بندی تشکیل میده. کارشناس یکی مثل راجر واترز مالمستین استیوی واندر مایکل انجلو و هر خواننده و نوازنده بزرگ ـه که خودش تو کاره . این مجلات فقط برای فروش یه سری چارت سرهم میکنن و بخورد ملت میدن. همین رولینگ استون شما یه رده بندی برای بهترین گیتاریستها داره که اگر کسی فقط 3 ماه دست به گیتار الکتریک زده بود میفهمید چقدر نظر مزخرفی دادن اینم لیست
http://www.listology.com/story/rolling-stone-100-greatest-guitarists
بعد از خوندن این لیست ادم اولین چیزی که به ذهنش میرسه این ـه که از این همه حماقت سرش رو محکم بکوبه به دیوار. کرک همت نفر 11 ـه اونوقت ریچی بلکمور 55 رندی رودز 85 دیوید گیلمور 82 ادی ون هلن 70 و مالمستین و استیو وای اصلا تو لیست نیستن. این الان سندیت حرف شماست. این الان نظر کارشناسانی ـه که اومدن برای من لیست تشکیل دادن. محض اطلاع شما نبودن فقط و فقط استیو وای بین این لیست یعنی فاتحه این مجله. الان واقعا کسی هست که بخواد این لیست ها رو ملاک بدونه؟
قبلا تو همین تاپیک گفتم میتونید حرف دل طرفداران موسیقی رو تو دموی اول brutal legend بشنوید.
در مورد اینکه فقط فحش نیست و فلان میخونن هم قبلا بحث شد. برن اسمش رو بزارن شعر خوانی با سرعت زیاد و شلوارهای اویزون ولی موسیقی نه.
ضمنا کسی نگفته موسیقی یعنی فقط راک. اتفاقا راک بخش کمی از اهنگهایی رو که من گوش میدم تشکیل میده. موسیقی کلاسیک , متال , سول , کانتری , ار اند بی , نیوایج و ... بخش دیگه ای از سلیقه من رو تشکیل میده که با مراجعه به ای دی sainttyrael در lastfm میتونید ببینید.
این هم غلطه که چون رپ گوش نمیدم اون رو موسیقی نمیدونم . من سنتی هم به هیچ عنوان گوش نمیکنم و اصلا متنفرم ولی به عنوان سبک موسیقی احترام قائلم ولی رپ نه. البته برای رپ هم به عنوان یک جنبش اجتماعی مثل هیپی ها ارزش قائلم ولی همونطور که هیپی ها سبک موسیقی نبودن ( هرچند رفتار و عقائد خاصی در موسیقی) داشتند رپ هم موسیقی نیست. و در اخر برای چندمین بار که دیگه کسی نیاد این حرفها رو تکرار کنه این بابا اسنوپ ربطی به راک نداره حتی اگر تا اخر عمرش اهنگهای متالیکا رو قرقره کرده باشه.

کاملا تایید میشه
مدیر انجمن کوروش موسیقی دان دلیل نمی شه چون شما از رپ و هیپ هاپ خوشت نمیاد سبک نباشه حالا شما کوروش مدیر انجن اینجا باشی یا پسر راجر واترز
راجب vocal یکی رو به من معرفی کن که با این اقای بد صدای سیاه و زشت توی تسلط و هر چیز دیگه ای برابری کنه (Rakim)
مطمعنم نمیتونی گ اگه نمیشناسیش برو چندتا از اهنگاشو گوش کن بهد نظرات قشنگتو بده و سنگ راک به سینه بزن

حالا تو یا اون کاکاسیاه های با ادبت می تونن یک ترک یک گروه متال رو کاور کنن ؟ خواننده شون صداش در میاد؟ کسی ازشون بلد هست گیتار دستش بگیره ؟ ، فرق نت سیاه و گرد رو تشخیص میدن ؟ تو عمرشون نت از نزدیک دیدن؟؟؟
این موسیقیه! OK? چیزی که رپ نیست! این از لحاظ علمی قابل اثباته و سلیقه ای نیست!
اگه تو دوست داری حرف زدن تند تند یه نفر رو که روی آهنگ دزدی از یکی دیگه ضبط شده گوش بدی ، برو گوش بده ، اما موسیقی گوش ندادی
توهین نکن ، راست می گی از عقل و منطقت اگه داری مایه بزار...
خدا وکیل خدا شاهده این حرفت توهین نیست؟ کلا برای شما متاسفم

دوستان لطفا احترام همدیگه رو نگه دارین تا مجبور به برخورد نشم. یوزرهای جدیدی که مثل قارچ سبز میشن و اول به سراغ منطق فلانی مدیر ـه و این حرفا میرن هم نیازی به جواب ندارن.
من دلایلم رو گفتم کسی میتونه جواب منطقی بده خوشحال میشیم.

یکم این دو کاربر:e13 و A Bad Sector مشکوک هستن! انگار جفتشون یکی هستن! :-/ /:)

حالا بگذریم... بعضی از دوستان هم سریع میان اهانت میکنن به سبک های دیگه! :| باو تو از رپ خوشت نمیاد دلیل نمیشه موسیقی محسوبش نکنی! یعنی اینهمه آدم تو جهان موسیقی محسوبش می کنن و فقط شما موسیقی محسوبش نمی کنین. هرکس یک سلیقه ای داره، بحث بین سبک های موسیقی، مثل بحث سر کدام کنسول بهتر است، آخرش به هیچ جا نمیکشه! پس همین الآن تمومش کنیم بهتره! ولی من هم نظر خودم رو میدم، من سبک های مورد علاقم، Rap, Rock, Hip Hop, Trance, Techno و چند تا سبک دیگه هستن، ولی یک سوال، به نظر نمیاد سبکی به نام متال، که خواننده هاش یک مشت وحشی و دیوونه بد صدا هستن هی داد و فریاد کنن و مثل وحشی ها اروده بکشن، گیتاریستش مثل دیوانه ها گیتار بزنه، درامرش مثل خر درام بزنه و بعد بهش بگیم موسیقی، اغلب متال وحشی بازی داره، اصلا گوش نواز نیست، اعصاب خورد کن هست. حالا اینا نظرات بنده هستن، الآن اینجا با این حرف های من به صد نفر بر میخوره! خب پس شما هم در مورد سبک مورد علاقه ی مردم نظر الکی نده!

از اونجایی که پستها تا اینجا پاک شده ، حرفهام رو خیلی لایت تر میزنم!

بله عزیزان مثلا یه گروهی که خیلی جیغ و داد کنن و من طرفدارشون باشم مثلا.... ... .. Killswitch Engage !
بله جیغ میزنن و عربده بصورت مرگبار! ، آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ نه ! گلوتون پاره میشه!

درامرشون خودشو جر میده تند تند درام میزنه ، آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ خیر ، کمبود سواد موسیقی و مهارت در نواختن این ساز

گیتاریستش وحشیانه تند تند گیتار می زنه آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ خیر ، کمبود سواد موسیقی و مهارت در نواختن این ساز

آیا این گروه تحصیل کرده اند؟ بله ! ، در چه زمینه ای ؟ مسلما در زمینه موسیقی نه رشته نکات فراموش شده فروش مواد!

حالا !

آیا همه این اعضا می تونن یک آهنگ رپ بسازن؟ بله به راحتی
آیا همه این اعضا می تونن یک آهنگ رپ بخونن ؟ بله به راحتی!

---------------

چرا نباید بتونم بخونم؟ چرا هر کسی نباید بخونه؟ مگر اینکه نتونه تند تند حرف بزنه ، حالا با ارفاق کمی ریتمیک!

آخرین ویرایش:
از اونجایی که پستها تا اینجا پاک شده ، حرفهام رو خیلی لایت تر میزنم!

بله عزیزان مثلا یه گروهی که خیلی جیغ و داد کنن و من طرفدارشون باشم مثلا.... ... .. Killswitch Engage !
بله جیغ میزنن و عربده بصورت مرگبار! ، آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ نه ! گلوتون پاره میشه!

درامرشون خودشو جر میده تند تند درام میزنه ، آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ خیر ، کمبود سواد موسیقی و مهارت در نواختن این ساز

گیتاریستش وحشیانه تند تند گیتار می زنه آیا شما و یا یک رپر می تونه این کار رو بکنه؟ خیر ، کمبود سواد موسیقی و مهارت در نواختن این ساز

آیا این گروه تحصیل کرده اند؟ بله ! ، در چه زمینه ای ؟ مسلما در زمینه موسیقی نه رشته نکات فراموش شده فروش مواد!

حالا !

آیا همه این اعضا می تونن یک آهنگ رپ بسازن؟ بله به راحتی
آیا همه این اعضا می تونن یک آهنگ رپ بخونن ؟ بله به راحتی!
آیا میتونی رپ بخونی خیررررررررر
یکی از دوستان متال باز گفت کسی که گیتار دست میگیره ROCKER نیست منم اینجا جا داره بگم هر کسی که رپ میخون رپر نیستن
مهارت رپر به FLOW و STYLE و تن صدا هست که با BEAT همخون باشه من این حرفتون که رپرها این سواد ندارم اصلا قبول ندارم ما نمونه ایرانیشو داریم که Guitar میزنه حالا چه برسه غیر ایرانی .
اصالا شما تا صبح اینارو مقایسه کن

آخرین ویرایش:
یکم این دو کاربر:e13 و A Bad Sector مشکوک هستن! انگار جفتشون یکی هستن! :-/ /:)

حالا بگذریم... بعضی از دوستان هم سریع میان اهانت میکنن به سبک های دیگه! :| باو تو از رپ خوشت نمیاد دلیل نمیشه موسیقی محسوبش نکنی! یعنی اینهمه آدم تو جهان موسیقی محسوبش می کنن و فقط شما موسیقی محسوبش نمی کنین. هرکس یک سلیقه ای داره، بحث بین سبک های موسیقی، مثل بحث سر کدام کنسول بهتر است، آخرش به هیچ جا نمیکشه! پس همین الآن تمومش کنیم بهتره! ولی من هم نظر خودم رو میدم، من سبک های مورد علاقم، Rap, Rock, Hip Hop, Trance, Techno و چند تا سبک دیگه هستن، ولی یک سوال، به نظر نمیاد سبکی به نام متال، که خواننده هاش یک مشت وحشی و دیوونه بد صدا هستن هی داد و فریاد کنن و مثل وحشی ها اروده بکشن، گیتاریستش مثل دیوانه ها گیتار بزنه، درامرش مثل خر درام بزنه و بعد بهش بگیم موسیقی، اغلب متال وحشی بازی داره، اصلا گوش نواز نیست، اعصاب خورد کن هست. حالا اینا نظرات بنده هستن، الآن اینجا با این حرف های من به صد نفر بر میخوره! خب پس شما هم در مورد سبک مورد علاقه ی مردم نظر الکی نده!
کاملا مشخصه تو عمرت حتی یه بار هم سراغ متال نرفتی و فقط اخبارش رو شنیدی. تو فکر میکنی گروههای متال فقط شامل گروههای ساتانیسم میشن و اونایی که فقط جیغ و داد بلدن؟؟؟؟؟؟!!! اگه اینطوری متال رو میشناسی که خب خودتو مچل کردی.

تک تک حرف هایی که میزنم ، میتونم ثابت کنم ، من (مهبد) توانایی خوندن تمامی آهنگ های رپ رو دارم! توانایی ساخت همه آهنگ هاش رو هم همینطور ، می تونم ثابت کنم ، چون احتیاجی نیست چیزی بلد باشی ، چون موسیقی نیست
حالا تو یا اون کاکاسیاه های با ادبت می تونن یک ترک یک گروه متال رو کاور کنن ؟ .
این تیکه رو تمیز رفتی:d اخه اگه این کاکاسیاها چیزی از ادمیت بارشون بود که تو امریکا و صدالبته افریقا به اون فلاکت زندگی نمیکردن که:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or