Sniper: Ghost Warrior | X360 Version

بازی رو تموم کردم
کلا حدود 5 ساعت طول کشید تا تموم شه . مرحله یکی مانده به آخر خیلی اکشن و پر هیجان شد ولی مرحله آخرش چندان چنگی به دل نمیزد ، یهو نوشت the end

در كل از اون بازي هايي هست كه اگه تو تابستون بي بازي موندي ميتوني بري سراغش ولي اگه بازي داري . بازيش نكردي هم جاي دوري نميره .

منم بازی رو گرفتم فقط یه مرحله و نصفی رفتم صادقانه بخوام بگم خوب نبود در حد یه Shooter معمولی که مخفیانه کار میکنه
نقطه ضعف هایی که بازی داره AI دشمن ها (خیلی گیج میزدن :d) ، فیزیک بد و گیم پلی ساده در حد کانتر

در کل بازی رو میشه در حد Normal حساب کرد به قول بروبچ اگر خیلی بیکار شدین بد نیست از بیکاریتون کاسته بشه :d

باحاله خوشم اومد.
معلومه که خیلی روش کار نکردن پر از باگ و screen tearing هست.در کل گرافیک زیبایی هم داره.به نظرم موتورش واقعا قویه و جای کار داره.
بازی در جه 1 نیست ولی قشنگه.
امتیاز من تا اینجا:7/5

آیا نسخه کنسولش هم اون باگ ها روداره که دشمنا به هرجهتی شلیک کنن بهت میخوره ؟
بله داره...دشمن شلیک میکنه تیر دنبالت میاد تا بهت بخوره...
اگه بیشتر روی محیط کار میکردن بازی جذابی میشد...
اما نه نمیشد...
چون مثلا یه رییس رو میکشی بعد باید از میان همه ی سربازاش رد بشی بری سمت قایق واین اصلا معنی نداره...همیشه این طوری بود که تا یه باس میکشی بعد باید در خلاف اون راهتو بکشی بری ولی دراین جا باید با عملیات شهادت طلبانه بری تو دله دشمن..

سلام ...
در کل بازی بدی نبود و ارزش بازی کردن را داشت پیشنهاد میکنم بازی را حتما امتحان کنین.

2 دلیل داره این بازی برای بازی کردنش:

1. کلا 5 ساعت گیم پلی داره و این باعث میشه مشکلات بازی طولانی نشن و روی اعصاب نرن.
2. مرحله یکی به اخر بازی واقعا زیبا و جالب هست.

2 دلیل داره این بازی برای بازی کردنش:

1. کلا 5 ساعت گیم پلی داره و این باعث میشه مشکلات بازی طولانی نشن و روی اعصاب نرن.
2. مرحله یکی به اخر بازی واقعا زیبا و جالب هست.

درسته ، مرحله یکی مونده به آخر خیلی جالب بود . فقط کاشکی به جای اینکه یکی به آخری بود مرحله آخری میشد ، چون مرحله آخر چندان نفس گیر و جذاب نبود .

بابا برای وقتتون ارزش قائل باشید، نگیرید این بازی ها رو:دی
اصلا بازیش هیچی نداره. کلا یک ایده مسخره با پیاده سازی مسخره تر. هوش مصنوعی در حد بازیهای 10 سال پیش هم نیست! طرف یه جا می ایسته و همینجوری فقط تیر میزنه! نه حرکتی، نه کاور گیری. گیم پلی هم که دریغ از یه ذره تنوع! البته خُب انتظار بازی خوبی هم نداشتم، ولی این دیگه متوسط هم نیست. در کل به نظر من 3 یا فوقش 4 براش کافیه. ارزش یک بار تموم کردن هم نداره، بی بازی هم شدید، بازیهای قدیمی که هنوز بازی نکردید رو بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or