Sniper: Ghost Warrior | X360 Version

من که امیدی به این بازی ندارم.
تقریبا دو سه سال پیش هم یه بازی از جنگ جهانی دوم که داستانش هم تخیلی بود عرضه کردن ولی بازی ضعیفی بود یکی دوتا بازی آشغال هم روی pc ساختن
از الان معلومه بازی ضعیفی میشه

دلم یک اسنایپر باحال می خواد که هیشکی هم نمی سازه.یکی از بچه ها راست میفگت خدا کنه این Respawn بیاد و یک بازی اسنایپ باحال بسازه و دل مارو شاد کنه.هیچ بازی باحالی پیدا نمیشه که اسنایپ داشته باشه.همه عناوین شاخ تیراندازی هم قسمت اسنایپشون جالب نیست(استثنائاً قسمت ترور عمران زاخائف شاخ بود که اون هم کم بود!)

منم بازی را گرفتم .
بازی داستان خاصی نداره ، گرافیک بدک نیست ولی چون بیشتر اسنایپ دسته آدمه زیاد هیجانی نمیشه .
ولی خوب برای این شرکت ساختن یه همچین بازی هم کار خیلی بزرگی بود .

امروز حدود دو ساعت بازی کردم و تا اینجا بدک نبود ، بعضی از مراحل اصلا با اسنایپ نیست و با مسلسل های معمولی باید جنگید . مراحل با اسنایپ هم خوب کار شده .
هد شات کردن ها خیلی خوب کار شده . دوربین به صورت صحنه آهسته همراه با گلوله به سمت دشمن میره .

دوستان 2 تا سوال :

آنلاین هم داره ؟

کلا من با Sniper Rifle حال می کنم یه خلاطه داستان بگید مراحل اسنایپی قضیش چیه ؟

یه world cup خریدم به ریجن دستگاه من نخورد (j) ببرم با این عوض کنم دوستان میگن world cup اصلا برای J نیمده

گرافیکش (البته به جز سایه ها) خوب کار شده... رو داستانش زیاد نباید گیر بدید!!!;;)
گیم پلیش با اینکه اوایل خستم کرد ولی الان واقعا معتادم کرده!!! انصافا خوب کار شده . خودتون و دقیقا میزارین به جای یه اسنایپر با همه ی مشکلات و استرسایی که ممکن براش پیش بیاد

به نظرم یه کم از مراحل اسنایپ COD:MW تقلید کردن
اگه بعضی المانا مثل آپگرید کردن اصلحه و از این جور انگیزه ها میداد واقعا معرکه میشد

در کل به نظرم نمرش از 10 7.5 باشه:d

تو بعضی از مراحل در حالی که دشمنان پشت سرمون هستن باید فرار کنیم که خیلی جالب کار شده ( شبیه به مرحله فرار از پشت بام ها در modern warfare 2 )
کلا اگه بازی را با modern warfare 2 و bad company 2 مقایسه نکنیم میشه گفت بازی خوبیه . به خصوص اینکه سازنده هم اصلا سابقه خوبی نداره و میشه گفت یه شاهکار ساخته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or