Sniper: Ghost Warrior | X360 Version

عزیز بجای اینکه اینقدر از بازی بد بگی بهتره بری دوتا Hands-On از بازی بخونی تا بفهمی ماست هارو چند نفر هم تست کردن و ترش نبوده!
البته من خودم هم انتظار نمرات بالایی رو از بازی ندارم (در حد 7.5 تا 8) ولی به بازی امید دارم البته این رو هم بگم که بازی کاملا سلیقه ـی هست

از بازی بد نگفتم نظرم راجع به گرافیک رو گفتم . بعدشم چیزی که مسلم هستش اینه که رو تعریف خود شرکت از بازیش نمیشه خیلی حساب کرد!

یه وقت فکر نکنی خواستم حرفای شما رو تکذیب کنم!;)

بنده هم گفتم دوست عزیز اول برو نقد دو نفر که بازی رو از نزدیک لمس کردن و فقط از بازی تریلر ندیدن رو بخون بعد بیا نظر بده ! تازه به نظر من بافت های بازی بینظیره و AA خوبی هم داره ! (مثلا موتور بازی Chrome Engine هستا)

این بازی حتی اگه 4 امتیاز از سایت ها بگیره بازم من اونو تا آخرش بازی میکنم چون هیچ رقیبی تو این سبک نداره این بازی
نمیدونم چرا سبک SNIPE رو این شرکتای خفن کار نمکنن

من عاشق اسنایپرم :love:
هیچ وقت اون مرحله تو مدرن وارفر 1 رو یادم نمیره که با اسنایپ یکیو ترور کردیم :eek::love:
همین امروزم داشتم فیلم enemy at the gate رو میدیدم خیلی فیلم قشنگیه راجع به اسنایپر زنیه هر کی ندیده بگیره ببینه که خیلی فاز میده

خدارو شکر این بار یکی هست که حرف دل منو بزنه ! والا ما که سر Metro هرچی گفتیم هیشکی قبول نکرد! همین الانشم خیلی ها بازی نکردن و باز بد میگن

• Like
Reactions: D.A.K.E
سلام

قرار بود بازی 8 june بیاد خبری نشده هنوز؟
تاریخ انتشار بازی بخاطر پلیش کردن و مشکل در عرضه ی بازی یه بیست روز عقب افتاده فک کنم 28 ام افتاده .

من تاحالا تو این تاپیک نیومده بودم ولی حرفای سام 100% درسته .

Farm Frenzy هم این شرکت ساخته :دی

آخرین ویرایش:
گفتی سایلنت اسکوپ جیگرم خون شد عجب چیزی بود واقعا در زمان خودش عالی بود مخصوصا مرحله اون مرحله که از تو هلیکوپتر باید رو قطار ادم میکشتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or