Sniper Elite V2 | XBOX360

عروس رقصیدن بلد نیست میگه اتاق کجه /:)

ناظم جان بهتر بود میگفتید : بازیکن بازی بلد نیست میگه زمینش کجه....:d

کلا یه مدتیه هر بازی میاد بیرون دوستان خوبم باشه بدش میکنن.... نمیدونم رسم شده این داستان که بزنن تو سر بازی یا اینکه نه دوستان واقعا کارشناس بازی هستن که اگه اینجوره حیفه که تو ایران دارن تلف میشند باید استخدام بشند برای کارشناسی در زمینه بازیها....

موضـــــــــــوع آپدیت داشبورد واسه این بازی چیه؟
کسی بازی رو با ال تی 2 انجام داده ؟
میشه پچش کرد و با ال تی 2 بازی کرد.....
یا اینکه حتماً باید ال تی 3 داشته باشیم.....

منم امروز موفق شدم بازی را بگیرم .
دو تا مرحله اول را هم بازی کردم ، یعد از چند سال دوباره یه بازی اونم تو سبک جنگ جهانی دوم حال و هوای خاصی داره ولی خوب خیلی نباید روی بازی حساب کرد یعنی در حد عناوین درجه یک نمیشه روش حساب کرد ولی کلا بازی بدکی نیست و بعضی جاها را هم باید مخفیانه بازی کنیم .

موضـــــــــــوع آپدیت داشبورد واسه این بازی چیه؟
کسی بازی رو با ال تی 2 انجام داده ؟
میشه پچش کرد و با ال تی 2 بازی کرد.....
یا اینکه حتماً باید ال تی 3 داشته باشیم.....

بازی XGD2 هست و هم روی ال تی ۲ و هم روی ال تی ۳ اجرا می شه.
اما دارای آپدیت داشبورد هست که اجرای بازی های XGD3 رو روی ال تی ۲ با مشکل مواجه می کنه. اما خود بازی رو می تونین به راحتی نصب و اجرا کنید.
به هر حال آپدیت داشبورد احتمالا روی بقیه بازی های آینده هم اجباری خواهد بود و زمان آپدیت به ال تی ۳ برای دوستانی که بازی ها رو پچ شده به ال تی ۲ اجرا می کردند سر رسیده...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

خوب من هم بازی رو دیشب گرفتم. دو تا مرحله ها شو رفتم.گرافیک تعریفی نداره ولی بد هم نیست گیم پلی بازی بسیار خوب هست و کمی هم سخت می باشد این دو تا مراحله هم که رفتم خوب بوده و متنوع هم هست از نظر من بگیرید و بازی کنید ارزش تموم کردنو داره.

خوب من هم بازی رو دیشب گرفتم. دو تا مرحله ها شو رفتم.گرافیک تعریفی نداره ولی بد هم نیست گیم پلی بازی بسیار خوب هست و کمی هم سخت می باشد این دو تا مراحله هم که رفتم خوب بوده و متنوع هم هست از نظر من بگیرید و بازی کنید ارزش تموم کردنو داره.

منم قبول دارم .
به مرحله پنجم که رسیدم داره یواش یواش خیلی سخت میشه .

خوب منم امروز حدود 4 ساعت بازی کردم.
بازی برخلاف اکثر عناوین اکشن آسون نیست و سخته.
گرافیک زیاد تعریفی نداره ولی قابل قبوله.
گیم پلی به نظرم خیلی خوبه.مخصوصا تیرزدن با اسنایپر که حس خیلی خوبی داره.
البته بازی سلیقه ایه ولی به نظرم از خریدنش زیاد پشیمون نمیشید.

همه میگن گرافیکش معمولیه که!
من عکس ها رو دیدم فکر کردم یکی از 10 بازی برتر 2012 از لحاظ گرافیک میشه!

عزیزجان کل بازی که گرافیک نیست...

این وسط گیم پلی خیلی نقش مهمتری نسبت به گرافیک ایفا میکنه.....

بازی که گیم پلی روان و جذابی داره گرافیکشم پایین باشه بازم کاربر رو جذبه بازی میکنه...

اینم یادمون باشه کمتر بازیهایی در زمان جنگ جهانی با موضوع تک تیرانداز ساخته میشه که بازم با وجود خیلی از کم و کسریها باید به شرکت سازنده تبریک گفت...

وای من که عاشق اسنایپرم :x
فردا برم بگیرم ببینم دنیا دست کیه :d
شماره یکش اون زمون خیلی چسبید بهم . مخصوصا موقعی که تیر میزدیم دوربین همراه گلوله حرکت میکرد اصلا یه هیجانی میگرفت منو :d

وای من که عاشق اسنایپرم :x
فردا برم بگیرم ببینم دنیا دست کیه :d
شماره یکش اون زمون خیلی چسبید بهم . مخصوصا موقعی که تیر میزدیم دوربین همراه گلوله حرکت میکرد اصلا یه هیجانی میگرفت منو :d

الان هم همینجوری هست وای چه کیفی میده مخصوصا وقتی که خرد شدن استخوان ها رو نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or