Sniper Elite III | PC

sniper_elite_3_mock.jpg

Genre: 3rd Person Sniping/Action
Developer: Rebellion
Publisher: 505 Games
Platforms: Pc/Xbox/PLay Station

جمعه 6 تیر 1393
Release Date: 27 June 2014

سومین نسخه از سری Sniper Elite

ویژگی ها(تائید شده)

-شخصیت اصلی همان Karl Fairburneاست که درنسخه ی V2 حضور داشت.
-داستان بازی روایت دیگر از جنگ جهانی دوم خواهد بود.
-محل وقوع بازی در آفریقا میباشد.
- بازی نسبت به نسخه ی قبل بزرگتر خواهد بود.
- درنظرگرفتن جهت وزش باد یکی از اساسی ترین موضوعاتیه که تواین نسخه باهاش طرفید.
- با توجه به توانایی کنترلر های Ps4وXbox1 هنگام هدف گیری اسلحه وشلیک آن؛ ریتم Vibration دسته ی بازی هماهنگ با ضربان قلبتان خواهد بود.
-شما میتوانید اسلحه ی خودتان را به شکلی که میخواهید طراحی کنید؛ به اینصورت که با جمع آوری امتیازات مورد نیاز میتوانید خشاب؛خان؛کالیبر و حتی نوع سرنیزه ی اسلحه ی خودتان را خریداری نمائید.
-شخصیت اصلی به مراتب سریعتر از نسخه ی قبل خواهد بود.
-هدف اصلی بازی نگاه گیمرها به تاریخچه ی جنگ جهانی میباشد.
-وجود سیستم Xray Kill دراین نسخه تائید شده است.
-سیستم Xray Kill بصورت اسلوموشن حرکت گلوله ی شلیک شده ی شما و اثرات مخربی را که بر آناتومی هدفتان میگذارد را برایتان نشان خواهد داد.
-تیر اندازی هنگام دویدن تائید شده است.
- مواد منفجره همانند نسخه ی قبل دربازی موجود میباشند.
-محل ماموریتهای شما گستره ی وسیعی دارد بطوریکه برای انجام ماموریت هایتان در جنگل؛معدن؛خرابه ها و ... گزینه های زیادی از قبیل نبرد با تک تک افراد دشمن؛مخفی کاری و.... را خواهید داشت.

تصاویری از بازی
ddddddddddd.png

dfffffffffff.png

fgggggd.png

khhhhhhhj.png

Minimum System Requirements
CPU: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
RAM:2 GB RAM
VGA: Microsoft DirectX 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon HD 3870) or better
DX: 10
HDD: 18 GB available space
Sound: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better
Network: Broadband Internet connection
Note: Windows® XP is NOT supported. Ensure graphics and audio drivers are up to date.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]تــــــــــــریلر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کیفیت بالا
کیفیت پائین[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مصاحبه Gaming Boltبا کارگردان بازی

درصورت منتشر شدن اخبار جدید تاپیک آپدیت میشود.

آخرین ویرایش:
چرا هرچی بازی تو این سبکه اینقدر باگای مزخرف داره؟ اون sniper GW هم باگ های عجیبی داشت
والا تو نسخه ی دومش که من از این باگا ندیدم اینجا هم فکر کنم چون محیط های بازی بزرگتر شده رو پولیش وقت کمتر صرف کردن ....

کسی بازیش کرده که بیاد یه توضیح کامل چه از بعد فنی و چه از بعد گیم پلی بده؟
من در حال حاضر دارم شماره دوم رو جر میدم و بازی بسیار خوبی هست. یه تریلر از شماره سوم رو هم دیدم و به نظر میاد از خیلی لحاظ پیشرفت داشته باشه و یه مرحله رو میشه با استراتژی های مختلف رد کرد.

اصولا زیاد با این نسخه ارتباط برقرار نکردم
وقتی تریلرشو دیدم . Xray هم تا ی مدت سرگرم کنندس بعد تکراری میشه .
1200 نفر تو بتل 4 اسنایپ کردم ؛)) دیگه حالم از اسنایپ به هم میخوره ؛))

حرفت درسته رضا جان ! توی اوایل بازی و هر مرحله خیلی silent و آروم پیش میره آدم بعدش یواش یواش دیگه خسته میشی حتی Xray ها هم دیگه تاثیر نمیگذارن مجبور میشی که دیگه بری وسط داد بزنی بابا من اینجام یکی تیر بزنه بهم :d:)) اما کلا اتمسفر اسنایپر همینه دیگه خسته کنندس ! حتی توی BF4 حوصله بالایی میخواد کلا V2 رو هم که بازی میکردم همیشه حس یه آدم تنها ی داغون رو داشتم( اینش منو اذیت میکنه) :d توی همینم اینه اما Xray هاش تاثیر خوبی دارن خشونت بالایی داره مخصوصا وقتی چشم طرف خالی میشه میپاشه بیرون توی 2 با این کیفیت نبود
yahoo_19.gif
yahoo_4.gif
Xray ها منو به شخصه دعوت میکنن که بیشتر جلو برم و از بازی خارج نشم >:):d

کسی بازیش کرده که بیاد یه توضیح کامل چه از بعد فنی و چه از بعد گیم پلی بده؟
من در حال حاضر دارم شماره دوم رو جر میدم و بازی بسیار خوبی هست. یه تریلر از شماره سوم رو هم دیدم و به نظر میاد از خیلی لحاظ پیشرفت داشته باشه و یه مرحله رو میشه با استراتژی های مختلف رد کرد.
من کمی بازیش کردم محیط بازی خیلی بزرگ تر شده و دیگه از مرحله های پشت سر هم خبری نیست (قشنگ معلوم تو هر مپش ده تا کار گذاشتن که انجام بدی) . مپای بازی کاملا سند باکسن جوری که تو بازی نقشه گذاشتن که باید از ی نقطه بری به نقطه ی دیگه . سیستم سلامتی بازی کاملا فرق کرده من الان که رو درجه ی سختی Sniper Elite بازیش کردم سیستمش مثل سیستمای کلاسیکه سلامتی و دیگه برگشتی در کار نیست (به صورت یه دایره که قسمت بندی شده شده و مثل بازی Far Cry هر قسمت که کم بشه همون بخش فقط پر میشه) در ضمن یه درجه سختی جدید هم اضافه کردن (تو توضیحاتش نوشته بود بازی خیلی دیر به دیر سیو میشه) X ray بازی مثل تریلرا خیلی خوب و جالب کار شده . به بازی سیستم مارکینگ دشمن رو هم اضافه کردن با همون دوربین می تونیم مارک کنیم دشمنا رو(این ویژگی خیلی به کار مخفی کاری میاد) با همون دوربین میشه فاصله طرف رو محاسبه کرد تا موقع شلیک از فواصل دور راحت تر طرف رو هد شات کنیم (تو نسخه ی قبلی باید حتما قلق گیری میکردیم که اینجا راحت تر شده کارمون) . انیمیشن های شخصیت اصلی هم کمی نرم تر شده و ....
فقط Xray نیست خود بحث اسنایپ کردنش کلی آدم رو در گیر میکنه .....
حرفت درسته رضا جان ! توی اوایل بازی و هر مرحله خیلی silent و آروم پیش میره آدم بعدش یواش یواش دیگه خسته میشی حتی Xray ها هم دیگه تاثیر نمیگذارن مجبور میشی که دیگه بری وسط داد بزنی بابا من اینجام یکی تیر بزنه بهم :d:)) اما کلا اتمسفر اسنایپر همینه دیگه خسته کنندس ! حتی توی BF4 حوصله بالایی میخواد کلا V2 رو هم که بازی میکردم همیشه حس یه آدم تنها ی داغون رو داشتم( اینش منو اذیت میکنه) :d توی همینم اینه اما Xray هاش تاثیر خوبی دارن خشونت بالایی داره مخصوصا وقتی چشم طرف خالی میشه میپاشه بیرون توی 2 با این کیفیت نبود >:):d Xray ها منو به شخصه دعوت میکنن که بیشتر جلو برم و از بازی خارج نشم >:):d
بازی اسمش روش هست دیگه اسنایپر باید خیلی محتاطانه عمل کرد بعدم کیف بازی فقط و فقط رو درجه ی سختی آخر چون اونجاست که میتونی از این بازی لذت کافی رو ببری اون وقت دیگه نه گرافیکش تو ذوق میزنه نه هوش مصنوعیش ....

به طور کلی حسی که تو هد شات کردن 5 نفر پشت سر هم اونم با X Ray خفن تو صد بار هداشت کردن تو کاد و بتل نیست ...

آخرین ویرایش:
آخ که چه سخته:wallbash: ... آخ که چه سخته :wallbash:
توی یکی از مرحله ها بالای هر ساختمونی 2 تا اسنایپر + توی هر 10 متر 4 نفر گشت میزنند حالا بین این همه میگه تانک که داره میاد رو منفجر کن !! :| یعنی رسما ر*د به اعصابمون ! :bighug:

با سلام
بعد از چند ساعت بازی کردن :
از لحاظ گرافیک در حد قابل قبول هست
محیط بزرگتر شده
اصلحه و تجهیزات و می شه ویرایش و تا حدودی شخصی سازی کرد
در کل بازی خوبی هست
( نسخه ای که نصب کردم : kaos )

با سلام
بعد از چند ساعت بازی کردن :
از لحاظ گرافیک در حد قابل قبول هست
محیط بزرگتر شده
اصلحه و تجهیزات و می شه ویرایش و تا حدودی شخصی سازی کرد
در کل بازی خوبی هست
( نسخه ای که نصب کردم : kaos )

سلام منم همین نسخه رو گرفتم ولی درختها و چمنش حالت sprite داره و خرابه برای شما اینجوری نیست

دوستانی که نسخه Kaos دارند فلدر بازیشون چند گیگه؟برای من بعداز نصب حدودا 23 گیگ خورده ای شده!

ویرایش

بعداز 6 ساعت هنوز نصب کامل نشده بود :bighug:

کلا 3 گیگ شده 18 گیگ ارزششو داشت:d

البته باید سوالمو تو مشکلات مطرح میکردم اشتباه شد

بازی از نظر هوش مصنوعی با اینکه پیشرفت کرده اما هنوز جای کار داره تیراندازی هم بهتر شده حالت اسنایپر بازی هم چالش برانگیز شده فقط کاورگیری خیلی رو اعصابه

به همه پیشنهاد میکنم با درجه سختی بالا بازیرو تجربه کنند!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or