Sniper Elite III | PC

sniper_elite_3_mock.jpg

Genre: 3rd Person Sniping/Action
Developer: Rebellion
Publisher: 505 Games
Platforms: Pc/Xbox/PLay Station

جمعه 6 تیر 1393
Release Date: 27 June 2014

سومین نسخه از سری Sniper Elite

ویژگی ها(تائید شده)

-شخصیت اصلی همان Karl Fairburneاست که درنسخه ی V2 حضور داشت.
-داستان بازی روایت دیگر از جنگ جهانی دوم خواهد بود.
-محل وقوع بازی در آفریقا میباشد.
- بازی نسبت به نسخه ی قبل بزرگتر خواهد بود.
- درنظرگرفتن جهت وزش باد یکی از اساسی ترین موضوعاتیه که تواین نسخه باهاش طرفید.
- با توجه به توانایی کنترلر های Ps4وXbox1 هنگام هدف گیری اسلحه وشلیک آن؛ ریتم Vibration دسته ی بازی هماهنگ با ضربان قلبتان خواهد بود.
-شما میتوانید اسلحه ی خودتان را به شکلی که میخواهید طراحی کنید؛ به اینصورت که با جمع آوری امتیازات مورد نیاز میتوانید خشاب؛خان؛کالیبر و حتی نوع سرنیزه ی اسلحه ی خودتان را خریداری نمائید.
-شخصیت اصلی به مراتب سریعتر از نسخه ی قبل خواهد بود.
-هدف اصلی بازی نگاه گیمرها به تاریخچه ی جنگ جهانی میباشد.
-وجود سیستم Xray Kill دراین نسخه تائید شده است.
-سیستم Xray Kill بصورت اسلوموشن حرکت گلوله ی شلیک شده ی شما و اثرات مخربی را که بر آناتومی هدفتان میگذارد را برایتان نشان خواهد داد.
-تیر اندازی هنگام دویدن تائید شده است.
- مواد منفجره همانند نسخه ی قبل دربازی موجود میباشند.
-محل ماموریتهای شما گستره ی وسیعی دارد بطوریکه برای انجام ماموریت هایتان در جنگل؛معدن؛خرابه ها و ... گزینه های زیادی از قبیل نبرد با تک تک افراد دشمن؛مخفی کاری و.... را خواهید داشت.

تصاویری از بازی
ddddddddddd.png

dfffffffffff.png

fgggggd.png

khhhhhhhj.png

Minimum System Requirements
CPU: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
RAM:2 GB RAM
VGA: Microsoft DirectX 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon HD 3870) or better
DX: 10
HDD: 18 GB available space
Sound: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better
Network: Broadband Internet connection
Note: Windows® XP is NOT supported. Ensure graphics and audio drivers are up to date.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]تــــــــــــریلر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کیفیت بالا
کیفیت پائین[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مصاحبه Gaming Boltبا کارگردان بازی

درصورت منتشر شدن اخبار جدید تاپیک آپدیت میشود.

آخرین ویرایش:
دو روزی میشه بازی رو دانلود کردم!
محیط بازی چقدر شلوغ پیچیده شده! بیابون اونقدر لذت بخش نیست! همون محیط شهری جنگ جهانی رو خیلی بیشتر میپسندیدم! الان گم میشم بین درختا و ... :|

گرافیکشم بنظرم خوبه و اصلا بد نیست و فریم دهی هم عالیه و رو الترا بالای 60 ـم میره! عالیه!
Xray خیلی بهتر شده و خیلی اجزا بیشتری نشون میده اما نمیدونم چرا انگار دیگه واسم خز شده مثل نسخه قبل با Xray ـش حال نمیکنم :|

بریم یکم دیگه بازی کنیم ببینیم چی میشه :|

نسخه قبلیش خیلی بهتر بود... چرا اینجوری طراحی کردن مراحلشو اخه . مراحلش جوری شده که بیشتر تامسون بدرده آدم میخوره تا اسنایپ. اون جاهایش زور داره که می خوای بصورت مخفی کاری رد کنی مرحلرو که خیلیم سخته تو این نسخه این کار 10 دقیقه منتظره یه هواپیما میمونی تا بیاد رد بشه صداش کاورت کنه بعد از فاصله 30 متری به یه نفر با اسنایپی که گلولش به گاو بخوره میندازتش شلیک میکنی و میخوره به قفسه سینش بعد طرف که انگار پشه زدتش شورع میکنه دویدنو دادو بیدادو هیچی دیگه میشه معراجی ها از اینجا به بعدش...

هی هر چی میرم جلو خودمو مجبور کنم که حال میده اما موفق نمیشم :|
اصلا حال نکردم با بازیش! اون قابلیت استراتژیکیش کلا از بین رفته! نسخه قبلی اولش با مین گذاشتن و ... شروع میشد و بخاطر محیط شهری و محدودی که داشت مین بدرد میخورد اما اینجا یک جنگل خیلی بزرگ و شلوغه که مین به هیچ دردی هم نمیخوره! مخفی کاریشم خیلی سخت و اعصاب خورد کنه!
اون کلت صدا خفه کنشم خیلی کم تیر داره اولش که همه رو مخفیانه میکشی بعد میبینی هیچ راهی نیست مخفیانه بری باید بزنی تو خط تیر زدن بعد میزنی همه رو میکشی بعد سریع میدوی میری زیر ماشین دیگه پیدات نمیکنن :|

واسم جالبه که منی که اینقدر با نسخه قبلی حال کردم اصلا یکمم نمیتونم با این ارتباط برقرار کنم! :(

- - -ویرایش - - -

بازی ارزش دانلود داره؟

نسخه بلکباکس مشکلی نداره؟

توی بازی فقط اسنایپری؟
1- بنظر من نه اونقدا!

2- نه

3- نه میتونی از اسلحه های دیگه هم استفاده کنی و به شکل اسپلینتر سل هم بری اما زیاد جنبه این حرکاتو نداره :دی

هی هر چی میرم جلو خودمو مجبور کنم که حال میده اما موفق نمیشم :|
اصلا حال نکردم با بازیش! اون قابلیت استراتژیکیش کلا از بین رفته! نسخه قبلی اولش با مین گذاشتن و ... شروع میشد و بخاطر محیط شهری و محدودی که داشت مین بدرد میخورد اما اینجا یک جنگل خیلی بزرگ و شلوغه که مین به هیچ دردی هم نمیخوره! مخفی کاریشم خیلی سخت و اعصاب خورد کنه!
اون کلت صدا خفه کنشم خیلی کم تیر داره اولش که همه رو مخفیانه میکشی بعد میبینی هیچ راهی نیست مخفیانه بری باید بزنی تو خط تیر زدن بعد میزنی همه رو میکشی بعد سریع میدوی میری زیر ماشین دیگه پیدات نمیکنن :|

واسم جالبه که منی که اینقدر با نسخه قبلی حال کردم اصلا یکمم نمیتونم با این ارتباط برقرار کنم! :(

- - -ویرایش - - -

1- بنظر من نه اونقدا!

2- نه

3- نه میتونی از اسلحه های دیگه هم استفاده کنی و به شکل اسپلینتر سل هم بری اما زیاد جنبه این حرکاتو نداره :دی
بخش تک نفرش که فایده نداره شما Co op بازی کن تا دو سه بار با رفقات تمومش نکنی ول کنش نیستی!! مولتیش که دیگه نگو....!!! مود No Cross اسنایپ میزنی like a Boss ! :)

دوستان من بازیرو نصب کردم ولی خیلی گیر داره انگار!!!!
یعنی از بتل 4 سنگینتره انگار واسه pc!!!!
عجیبا غریبا :|
اتفاقا بر عکس به شکل وحشتناکی سبکه بازیش! من الان با یک کارت مید رنج روی بالاترین درجه راحت بالای 40 تا میگیرم و معمولا 50-60 تا رو میده!
بتل کجا این کجا!

حرف آقا مجید تایید میشه
فریمی که میده در حدود توان 3 بقیه بازی هاست ;)
فک کنم روی حالت ultra 120 بود فریم
اشکال جایی دیگس برادر نسختون معتبر نیست نرم افزارای جانبی بروز نیستن
آپدیت کارت گرافیک ...
زیاد جذابیتی نداره واسم
اما چون تو حالت sniper elite دارم جلو میرم یکم سختیش باعث میشه بازی کنم

بازی عالی شدیدا پیشنهاد میشه مخفی کاریشم حال میده

دوستان یه سوال اه من نسخه قبلم بگیرم باز انقدر حال میده ؟؟ آخه با بازی کردن این قسمت خیلی جال کردم با بازی

بازی عالی شدیدا پیشنهاد میشه مخفی کاریشم حال میده

دوستان یه سوال اه من نسخه قبلم بگیرم باز انقدر حال میده ؟؟ آخه با بازی کردن این قسمت خیلی جال کردم با بازی
نسخه ی قبل یکی از فوق العاده ترین بازیهای سوم شخص بود که تجربه کردیم...!!از هرکی بپرسی بهت میگه چقدر باحال بوده..

خب منم نظرم رو راجب این بازی بگم :d
تو زمینه ی گرافیکی به بازی ایرادی نمیشه گرفت! البته نمی گم با گرافیک فوق العاده طرفیما ولی خب در مجموع گرافیک زیبایی ارائه می کنه و مهم تر اینکه خیلی نرم و روان و با فریم عالی اجرا میشه!
داستان هم یک چیز تکراری و شخصیتها هم نچسب و بدپرداخت! اصلا این بخش برام اهمیت نداشت!
اما تو بخش گیم پلی احساسی که از اول تا آخر بازی داشتم احساس تکرار بود ! یک روند تکراری و سرد و بی روح!
یعنی هر مرحله که شرو میشد فقط شما رو می خواست از نقطه ی a به b و از b هم به c والی آخر ببره!
هر چقدر در بازی پیش می روید جز تغییر لوکیشن که اونم خیلی شبیه هم هستن چیز نو که روح تازه به بازی بده نمی بینید!
خلاصه بازی خیلی کسل کننده هست و فقط بازی کردم که تموم بشه و خیلی کم لذت بردم!
نمره : 5/10

هوس یه بازی جنگ جهانی و جنگ های قدیمی کردم که با نصب این کلا اشتهام کور شد :|
تنها نکته مثبت بازی تا اینجا فقط فریم دهی مناسب بوده و بس :|
هرچی سعی می کنم یه جذابیتی بهم بده نمیده...
به نظرم مزخرفه 17 گیگ مال نصصبب کردم :|
حالا آنلاینشو تست کنم ببنم چی میشه

گرافیک 5
داستان 1
فریم 10
گیم پلی 4

جذابیت بازی برا من در حد 0 بود

بازی بعد از 5 دقیقه شدیدا کسل کننده میشه برام ، نسخه ی قبلی هم همینطوری بود برای من و زیاد دوست نداشتم اما این یکی بنظرم خیلی بدتره

البته خیلی از دوستان خوشون اومده ، اما برا من جذابیتی نداشت _ داستانش هم که اصلا عامل محرکی نیست برای پیشبرد بازی

گرافیکش هم در مقابل بازی های روز حرفی نداره برای گفتن و معمولیه

همچنان باید منتظر یه بازی درست درمون با موضوع تک تیرانداز موند

اون از Sniper Ghost Warrior و اینم از این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or