Smackdown VS Raw 2009

سلام همگی:
این اچیومنت کریت فینیشر رو چطور باید گرفت؟
بعد من کریر رو تمام کمر بند ها رو گرفتم با اج.بهعد از همشون با یک مسابقه دفاع کردم.بازم اچیومنت رو نداد.ولی داشتم کمر بند ها رو دفاع میکردم همرو رو تیبل رفتم.
نرمال مچ رو برو یه فینیشر که ساختی برای یه نفر تو move set بگذار همون فینیشر که ساختی رو بزن و ببر و دیگر هیچ :cheesygri

چطور این کارا رو بکنم؟:biggrin1:
اول یه فینیشر تو قسمت craete modes / craete afinisher بساز به برای گذاشتن فینیشر روی یه سوپرستار باید به قسمتcraete modes / move - set بری ( اونجا یه سوپرستار رو انتخاب بکن و میره تو قسمت حرکاتشون برو تو special قسمت create a finisher و فینیشر اون رو تغییر بده به همون فینیشری که ساختی . بعدش برو تو normal match بازی کن فینیشر بزت pin کن و ببر همین فینیشری که ساختی رو باید بزنی و دیگر هیچ .:cheesygri

قسمت بنز های باتیستا و ری رو یکی کامل بنویسه لطفا .
Batista & Rey: (required for multiple saves to make this easier)-
58 days to Wrestlemania - beat Morrison to unlock Rey's alternate outfit.
37 days to Wrestlemania - spear Edge twice (store a signature move with Batista then press Y when running) to unlock Curt Hawkins and Zack Ryder.
16 days to Wrestlemania – If you make Rey/Batista lose to Edge at NWO, play as Batista and make sure Rey is the one to lose the tag titles to The Miz & John Morrison to unlock CAW Moveset 1
16 days to Wrestlemania – If you make Rey/Batista lose to Edge at NWO, play as Rey and make sure Batista is the one to lose the tag titles to The Miz & John Morrison to unlock CAW Moveset 2
9 days to Wrestlemania - if Rey/Batista wins at NWO, give each opponent a finisher to unlock Saturday Night's Main Event arena
Win at Wrestlemania to unlock Mr McMahon.​
اولین و دومین Bonus جان سینا رو میشه توضیح بدبد.( اس تی اف یو چیه؟؟)
این اولی و دومی:
Week 2 - Tribute to the Troops arena is unlocked if you make your opponent tap
Week 7 - Tony is unlocked if you FU both opponents​
اولی اگه حریفتون رو با سامیشن شکست بدین یه ورزشگاه جدید براتون باز میشه
دومی هم هردو حریفتون رو بایدبا زدنFUشکست بدید
STFUهم یکی از فینیشر های سینا هست که وقتی حریفتو رو زمین افتاد yرو بزنید اجرا میکنه که همون سامیش هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or