Smackdown VS Raw 2009

یک چیز دیکه اینکه در قسمت created entrance و در قسمت movie ها یکی از تیتراژون ها انلاک هست .
بین سی ام پانک و چاک پالومبو میخواستم ببینم این چطور ازاد میشه و اصلا مووی که هست.
کریر رو که بری ازاد میشه الانم یادم نیست که مال کیه حالا نیگا میکنم بهت میگم .;)

باید با باتیستا اسپیر اج رو بزنی
بید فینیشر تقلیدی بزنی
درجه فینیشر رو هر 2تارو پر کن
و به طرف اج بدو و Yرو فشار بده و یه اسپیر میزنه
فینیشر تقلیدی نیست فینیشر خودشه ولی کسانی مثل ادج کریس جریکو و .... فینیشر تقلیدی دارن .
دوست عزیز شما باید یکبار با ری برنده رویال رامبل بشی و تا آخر بری یکبار هم با باتیستا برنده رامبل بشی و تا آخر بری
قبل بازی رامبل سیو بده و یکبار با باتیستا برو و یکبار با ری;)
مرسی که جواب دادی به دوستمون ممنون .

من درقسمت road to wrestlemania با باتیستا ری یک torandotag با morisonوmiz بازی دارم وقتی بازی رو می بازم failed میشه ومینویسه your team must lose this match but dont be the one responsible for your teams defeat نمدونم چی کار کنم :(

ممنون از همگی.:love:
خواهش میکنم .;)
من درقسمت road to wrestlemania با باتیستا ری یک torandotag با morisonوmiz بازی دارم وقتی بازی رو می بازم failed میشه ومینویسه your team must lose this match but dont be the one responsible for your teams defeat نمدونم چی کار کنم :(
خوب معلومه دیگه شما باید ببری .

دوستانی که به دنبال اچیومنت هستن بیان که این بازی بسیار ساده اچیومنت میده اگه مشکلی بود من جواب میدک به سوالاتتون . یکی از خوبی های این بازی این که شما در لایو اچیومنت نباید بگیری و همش افلاین . وقتی یه مدت بازی رو انجام بدید استاد میشید . البته من از نسخه سال 2003 و 1998 و 2001 این بازی رو در ps1 انجام میدادم ولی جدا بازی عالی . ;)

یک چیز دیکه اینکه در قسمت created entrance و در قسمت movie ها یکی از تیتراژون ها انلاک هست .
بین سی ام پانک و چاک پالومبو میخواستم ببینم این چطور ازاد میشه و اصلا مووی که هست.
دوستان سوال من اینقدر سخته؟

دوستان اینو واسه 100 بار میپرسم
ببینید اونایی که تمام اچیومنتها را گرفتند یک گزینه در قسمت entrance و در قسمت movie ها باز میشه
که قبلا قفل هست میخواستم ببینم این گزینه موی چه کسی هست
بین سی ام پانک و کودی رودس در صفخه 2 و ردیف اول مبباشد

آخرین ویرایش:
سلام همگی:
این اچیومنت کریت فینیشر رو چطور باید گرفت؟
بعد من کریر رو تمام کمر بند ها رو گرفتم با اج.بهعد از همشون با یک مسابقه دفاع کردم.بازم اچیومنت رو نداد.ولی داشتم کمر بند ها رو دفاع میکردم همرو رو تیبل رفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or