Smackdown VS Raw 2009

من با جریکو رفتم و همه کارایی که باید انجام میدادم رو دادم و همه پاداش هارو گرفتم
بعد که رسلمینیا تموم شد یه پیقام داد و گفت پاداشهای جریکورو کامل گرفتم
بعد با سینا رفتم و همه کارایی که گفته شده انجام دادم و پاداشهارو گرفتم و هیچ فیلدی نداد بهم
ولی در آخر اون پیقام نیومد که همه پاداش های سینت رو گرفتی
یعنی همه پاداش های سینارو نگرفتم؟؟؟؟
اره 100 % یکی از bouns هارو اشتباه رفتی و درست انجام ندادی .

سلام
من همه کار هایی که باید در wrestlemania انجم می دادی رو انجام دادم ولی این achievement رو نداد.
ببین این چیزی که میگی اصلا امکان نداره باز هم میگ یکی از bouns ها رو درست انجام نمیدی .
ببین با اندر تیکر یکبار باید فینلی رو بری یکبار هم باید سانتینو رو بری .
با تریمپل اچ 2 بار باید بری یک بار رندی یکبار شان .
ری و باتیستارو هم باید با هرکدومشون یکبار بری .;)

دوست عزیز مرسی بابت این اچیومنتها
البته من قبلا همه را گرفته بودم فقط یک مشکلی دارم
من در قسمت road to wrestlmania همه bouns ها را صحیح انجام دادم و همه را گرفتم داستانها را هم تموم کردم اما اچیومنت bonus collection را نگرفتم .
یک توضیح هم بدم من در هنگام بازی کردن rtw قبل از تموم شدنش از cheat code استفاده کردم و هورنسواگول را قبل از اینکه باز بشه انلاک کردم .
خودم فکر میکنم به همین دلیل اچیومنت بهم نداد میخواستم نظر شما هم بدونم از اینکه تمام کارها را درست انجام داده باشم مطمئن هستم.
یک چیز دیکه اینکه در قسمت created entrance و در قسمت movie ها یکی از تیتراژون ها انلاک هست .
بین سی ام پانک و چاک پالومبو میخواستم ببینم این چطور ازاد میشه و اصلا موی که هست.
و در اخر برای اینکه یکسال با کرید مود اچیومنتشو بگیریم گفتید که باید یک سوپراستار را انتخاب کنم این سوپراستار باید خودمون ساخته باشیم یا یک سوپراستار خود بازی باشه و اگه مربوط به راو میشه تا روز اخر همش در راو بازی کنیم درسته ؟
ایا مبشه همه بازی ها را با dq ببازیم ولی اچیومنت یک سال را بگیریم ؟
میشه اینها را جواب بدید ممنون میشم

دوست عزیز مرسی بابت این اچیومنتها
البته من قبلا همه را گرفته بودم فقط یک مشکلی دارم
من در قسمت road to wrestlmania همه bouns ها را صحیح انجام دادم و همه را گرفتم داستانها را هم تموم کردم اما اچیومنت bonus collection را نگرفتم .
یک توضیح هم بدم من در هنگام بازی کردن rtw قبل از تموم شدنش از cheat code استفاده کردم و هورنسواگول را قبل از اینکه باز بشه انلاک کردم .
خودم فکر میکنم به همین دلیل اچیومنت بهم نداد میخواستم نظر شما هم بدونم از اینکه تمام کارها را درست انجام داده باشم مطمئن هستم.
یک چیز دیکه اینکه در قسمت created entrance و در قسمت movie ها یکی از تیتراژون ها انلاک هست .
بین سی ام پانک و چاک پالومبو میخواستم ببینم این چطور ازاد میشه و اصلا موی که هست.
و در اخر برای اینکه یکسال با کرید مود اچیومنتشو بگیریم گفتید که باید یک سوپراستار را انتخاب کنم این سوپراستار باید خودمون ساخته باشیم یا یک سوپراستار خود بازی باشه و اگه مربوط به راو میشه تا روز اخر همش در راو بازی کنیم درسته ؟
ایا مبشه همه بازی ها را با dq ببازیم ولی اچیومنت یک سال را بگیریم ؟
میشه اینها را جواب بدید ممنون میشم
اصلا از چیت برای رد کردن بازی استفاده نکن چون کلی بهت ضرر میزنه .
تو قسمت career وقتی که بروی همه ی اونها انلاک میشه دقت کنی هر بازی که تموم بشه مینوسه که انلاک میشه یا نه بعضی بازی ها انلاک نمیشه .
اره میتونی فقط برای گرفتن این اچیومنت بازی رو همشرو با dq ببازی ولی چه کاریه مگه نمیخوای اون لاکد ها ازاد بشن پس برو تا همش انلاک بشه . ( با ساختگی نری بهتره );)

بازيو كلا بيخيال شدم !!!
توي ledder match طرفو تركوندم كل بدنش قرمز شده بود ولي تا ميكوبوندمش زمين فرتي بلند ميشد !!!
اعصابمونو به هم ريخت

عزیزه من شما باید اونجا 2یا3تا تومبستون پایل درایور(قدرتی بزنی خودش عمل میکنه) در مورد اون بازی هم یه قدرتی ذخیره کن بعدش یه قدرتی به حریفت بزن بورو بالا 2تا شک هارو نگه داره دوباره تا بلند شد بزنش تا قدرتیت پر بشه یکی دیگه بزن و اینکار رو ادامه بده

عزیزه من شما باید اونجا 2یا3تا تومبستون پایل درایور(قدرتی بزنی خودش عمل میکنه) در مورد اون بازی هم یه قدرتی ذخیره کن بعدش یه قدرتی به حریفت بزن بورو بالا 2تا شک هارو نگه داره دوباره تا بلند شد بزنش تا قدرتیت پر بشه یکی دیگه بزن و اینکار رو ادامه بده
من با نوید صحبت کردم ولی دیگه اصلا حال نمیکنه .;)

سلام همگی.آقایون من تو road to wrestlmania مال ری میستریو و باتیستا رو رفتم تا آخر ولی اچیومنتش رو نداد.تکنفره رفتم.چند تا از bouns هاشم درست انجام ندادم.اصلا باید چیکار کنم؟من مرحله آخر بود فکر کنم با باتیستا ری رو بردم بعد بهم faild داد.

بین سی ام پانک و چاک پالومبو میخواستم ببینم این چطور ازاد میشه و اصلا مووی که هست.

دوستان دربخشroad to wrestlemania با باتیستاری یک بازی tagteam با edgeو bigdadyقبل بازی در loading می نویسه spear edge twice and win for a bonus نمیدونم چیکارکنم اگه میشه کمکم کنید .

باید با باتیستا اسپیر اج رو بزنی
بید فینیشر تقلیدی بزنی
درجه فینیشر رو هر 2تارو پر کن
و به طرف اج بدو و Yرو فشار بده و یه اسپیر میزنه

دوست عزیز شما باید یکبار با ری برنده رویال رامبل بشی و تا آخر بری یکبار هم با باتیستا برنده رامبل بشی و تا آخر بری
قبل بازی رامبل سیو بده و یکبار با باتیستا برو و یکبار با ری;)

سلام همگی.آقایون من تو road to wrestlmania مال ری میستریو و باتیستا رو رفتم تا آخر ولی اچیومنتش رو نداد.تکنفره رفتم.چند تا از bouns هاشم درست انجام ندادم.اصلا باید چیکار کنم؟من مرحله آخر بود فکر کنم با باتیستا ری رو بردم بعد بهم faild داد.
باید هم با ری بری هم با باتیستا
همه ی bouns هارو بدون مشکل بگیری . ( درست کاری که میگرو انجام بده );)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or