Sleeping Dogs | X360

داستان بازی وحشتناک افت کرده!تا اینجایی که من 24 ماموریت رو رفتم.این چند تا ماموریت آخر هم یه کاری کردن که من فکر کنم طراح ماموریت های بازی یه نوجوانِ که در حال سپری کردن دوران بلوغشه!
دوستان بعد از اینکه با سندرا میریم بیرون این بنده خدا که تو K-bar دیدیمش زنگ میزنه و میگه رفیقش مهاجر غیر قانونی بوده گرفتنش.کسی میدونه ماموریتش کجاست؟

چطور؟میشه بیشتر توضیح بدی؟ماموریت ها چطوری شده؟من تا مرحله عروسی پیش رفتم مرحله ها عالی بوده بعد از این یعنی بد میشه؟!!!!

داستان بازی وحشتناک افت کرده!تا اینجایی که من 24 ماموریت رو رفتم.این چند تا ماموریت آخر هم یه کاری کردن که من فکر کنم طراح ماموریت های بازی یه نوجوانِ که در حال سپری کردن دوران بلوغشه!
دوستان بعد از اینکه با سندرا میریم بیرون این بنده خدا که تو K-bar دیدیمش زنگ میزنه و میگه رفیقش مهاجر غیر قانونی بوده گرفتنش.کسی میدونه ماموریتش کجاست؟
داستان که افت میکنه اونم به خاطر ماموریت های نه چندان جالبش.ولی باز خوب میشه مخصوصا چنتای آخرش
فکر کنم یکی از همون ماموریت آبی ها مربوط به همون دختره میشه

بچه ها در قیاس با saint row 3 چطوره؟؟به اندازه اون ارزشمند هست؟؟الان دارم saint row 3 رو میرم واقعا مجذوبش شدم! کمتر open world ایی میتونه انقدر زیبا و جذاب باشه.

بازی به دستم رسید نکته اولی که به ذهنم رسید حالا خیلی مونده بشه gta
باگ به وفور دیده میشه
گرافیک بد نیست البته اگه با gta مقایسه نشه
مبارزات خوبه رانندگی ها هم بد نیست داستان رو فعلا نظر تمیدم

خدا خیرتون بده .... ترجمه ی اچیومنت هاشو بزارید

Send from HtC One X using tapatalk 2
http://forum.bazicenter.com/thread66755/#post2176903 بیا داداش اینم راهنمای ACHEVMENT به زبان فارسی

---------- نوشته در 03:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها در قیاس با saint row 3 چطوره؟؟به اندازه اون ارزشمند هست؟؟الان دارم saint row 3 رو میرم واقعا مجذوبش شدم! کمتر open world ایی میتونه انقدر زیبا و جذاب باشه.
این بازی رو نباید با SAINTS ROW مقایسه کرد.چون SAINTS ROW یک بازی سرگرم کننده و جالبه و لی SLEEPING DOGS یک بازی جدیه.مثل مقایسه فورزا با NFS که درسته هردو ماشین سواری هستن ولی سبکشون با هم فرق داره.به نظر من SAINTS ROW 3 یک شاهکار در سبک خودش هست و میشه اونو با CRACK DOWN مقایسه کرد

من موندم بازی را چطور داره کنسول اینقدر خوب اجرا می کنه 2 ساعتی بازی کردم و بسی خوشحالمون کرد واقعا افکت های نورپردازی و چراغ ها تو بازی بیداد می کنه هیچ ایرادی هم تو بازی نیست به نظرم
از همه لحاظ نوید یک باز ی کامل زیبا را می ده
:>

خدا خیرتون بده .... ترجمه ی اچیومنت هاشو بزارید

Send from HtC One X using tapatalk 2

من تعدادی شون رو ترجمه کرد و انجام دادم به درستی و الانم 640 تا اچیومنت از این بازی دارم که بیشتر هم میشه !! تعدادیشون رو بهت میگم ..

چند نوع نوشیدنی رو بخور ...

چند نوع غذا از دستفروشها بگیر و بخور..

همه ی ماشین ها رو بخر ..

تمام مسابقات رالی رو تموم کن 18 تاس..

یه تیریپ فشن بزن ...

تمام ماموریتها رو کامل کن (بنده تمام رو تموم کردم بجز jobs که هر کاری میکنم تموم نمیشه) ...

یک نفر رو با ماهی بکش ...

حدود 2 دقیقه با ماشین با سرعت برو بدون اینکه به جایی برخورد کنی ...

تمام لباس ها رو بخر و عوض کن ..

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------

راستی دوستان من بعد از 30 ساعت بازی رو تموم کردم اگر از همه ی تفریحات استفاده کنید همین قدر طول میکشه ..

دوستان کِمَک:دی
من تمامی مراحل و Jobs و... رو تموم کردم و 26 تا Event هم رفتم ولی از Event بیستم به بعد دیگه هیچی رو صفحه نمیومد و همین طوری که تو شهر می‌رفتم یهو مراحل لیمویی رنگ میومدن!
الان 2 تا Event مونده کجا باید پیداشون کنم؟!
همین 2 رو که برم یه اچیو 75G میده که خیلی تو کفش موندم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or