Sillent Hill : Downpour | PS3

من حدود سه ساعتی بازیش کردم,اما انقد تو این شهرش گشتم اعصابم خرد شد بیخیالش شدم,سایلنت هیل رو خوشم میادا ولی این بزرگی شهرش یکم سر درگم میکنه گیمر رو
اگه هر نوشته یا آیتمی رو که میگیری با دقت بررسی کنی سردر گم نمیشی
البته این یکی چون ساید کوست داره حق داری اون کتابچه رو مطالعه کن خیلی به درد میخوره
کلا حیفه ازون اویل 6 که شده گیرز او وار خیلی بهتره

آقا من رسیدم به یه خونه که توش تلکابین هست نمیدونم چجوری باید وارد این تلکابین بشم ؟خواهشا کمک کنید
این تله کابین بلیط میخواد دستگاه بلیط رو لولو کنده برده رو زمین اگه درست یادم باشه ردش هست درست روبروی اون کلبه فکنم یه موتل باشه برو اونجا داخل خونه هاشو بگرد دستگاهشو پیدا کن یه پازل اسون داره

تا اینجا که بازی عالی بوده!

من تو قسمتی که سوار ترن باید بشی گیر کردم!
همون جایی که دکمه های A B C D E داره و باید ترن رو راه بندازی
خیلی تلاش کردم ولی نتونستم

تا اینجا که بازی عالی بوده!

من تو قسمتی که سوار ترن باید بشی گیر کردم!
همون جایی که دکمه های A B C D E داره و باید ترن رو راه بندازی
خیلی تلاش کردم ولی نتونستم

Puzzle: Train Controls

sh8_walkthrough_3.4.jpg
To activate the train you need to press the appropriate colored buttons in the right sequence. The help comes from the Poem you've found on the
body. The contents of the poem is different for different puzzle difficulties and so is the right sequence.
Easy
The key words in the poem are "red jacket", "water that's blue" and "orange shoes". It's quite simple and obvious. The answer is: Red (E), Blue (A), Orange (C).
Normal
The key words in the poem are "cerulean sky", "emeralds", "her shadow" and "bronze cliffs". The answer is: Blue (A), Green (B), Grey (D), Orange (C).

Hard
The key words in the poem are "ash", "blood", "trees" and "Toluca". The answer is: Grey (D), Red (E), Green (B), Blue (A).​

دوستان رمزِ این درهایی که رمز میخواد رو میخوام!
کلا هرچی هست؟
اون قسمتی هم که باید چنتا نقاشی رو رو ی میز مرتب کنی رو هم میخوام
کلا هرچی معما و رمز هست رو میخوام:d
با تشکر

دوستان رمزِ این درهایی که رمز میخواد رو میخوام!
کلا هرچی هست؟
اون قسمتی هم که باید چنتا نقاشی رو رو ی میز مرتب کنی رو هم میخوام
کلا هرچی معما و رمز هست رو میخوام:d
با تشکر
اون نقاشیا مرحله جانبی حساب میشه همین طور خیلیای دیگه شون.

راهنمای کامل: Silent Hill: Downpour Walkthrough - Silent Hill Memories

اقا من الان دقیقا نمیدونم بگم کجای بازی هستم فقط میتونم بگم تو شهر هستم و کلا نمیدونم چیکار باید بکنمو کجا باید برم!!
همینجوری دوره خودم دارم میچرخم!
اخرین چیزی که دیدم این بود که ی پست چی اومد پیشم بعد ی 3 4 ساعت هست دارم دوره خودم میچرخم
من چیکار کنم؟
ممنون

فهمیدم مشکلم کجاست!
باید ی غذا به ی مرده که تو زیرزمین هست بدم فکر کنم البته!
اما نمیدونم چطوری میتونم غذا پیدا کنم؟البته ی دستگاه هست انگار غذا میده ولی فکر کنم پول میخواد که من ندارم
با تشکر

فهمیدم مشکلم کجاست!
باید ی غذا به ی مرده که تو زیرزمین هست بدم فکر کنم البته!
اما نمیدونم چطوری میتونم غذا پیدا کنم؟البته ی دستگاه هست انگار غذا میده ولی فکر کنم پول میخواد که من ندارم
با تشکر​

اینم فرعیه:d و واسه باز کردن درای مترو که آسون تر از اون سر شهر بری اون سرش.

بازي از لحاظ معما و اتمسفر عالي بود ولي داستان و مبارزه ها كلا تعطيل بودن.

داستان خیلیم خوب بود:|:d منتها باید با بازیایی که این چند ساله اومدن مقایسه شه نه با سایلنت هیلای کلاسیک! قطعا کلمه ی "تعطیل" هیچ جوره تو کت این بازی نمیره! (مگر برای فریم بازی:d)

اونجایی که ی کلید باید از جسدِ یکی از اون زنهایی که رو تخت هستن دراری گیر کردم!
هرچی میگردمش فردِ مورد نظر رو چیزی پیدا نمیکنه!
ویرایش:فهمیدم:d

آخرین ویرایش:
من تو این بازی از یک جاش خیلی خوشم اومد که یکی از بهترین قسمت های گیمیریم بود چون فوق العاده تاثیر گذار بود همون اولای بازی توی محوطه که میری یه خونه ای هست که درش قفله اما از پنجره رو به انباری میشه واردش شد میری اونجا بعد صدای گریه میاد درشم قفله میری طبقه بالا بعد که بر می گردی پایین دیگه صدای گریه نمیاد و دره باز شده میری تو یک سرکی اب بدی تو اون تاریکی که یک چیزی میاد یکم کتکت میزنه معلوم هم نیست از کجا ادم میزنه من که در رفتم به سختی ولی از رو نرفتم که اخر سر رفتم باز اونجا به سختی نابودش کردم

البته من فکر می کردم اون قسمت رو بری کمکی میشه برای جلو بردن داستان اصلی بازی ولی جز یک اسلحه که تیر زیادی هم نداشت چیز دیگه ای نبود یعنی فکر می کردم کلید میده .

آخرین ویرایش:
من تو این بازی از یک جاش خیلی خوشم اومد که یکی از بهترین قسمت های گیمیریم بود چون فوق العاده تاثیر گذار بود همون اولای بازی توی محوطه که میری یه خونه ای هست که درش قفله اما از پنجره رو به انباری میشه واردش شد میری اونجا بعد صدای گریه میاد درشم قفله میری طبقه بالا بعد که بر می گردی پایین دیگه صدای گریه نمیاد و دره باز شده میری تو یک سرکی اب بدی ناگهان تو اون تاریکیه تمام یک شبهی میاد تو نخت چپ راست کشیده می خوابونه تو صورت ادم من که در رفتم به سختی ولی از رو نرفتم که نهایتا رفتم اون پایین از خجالتش در اومدم ولی خدا وکیلی خیلی تاثیر گذار بود

تازه من فکر می کردم این همه سختی بکشی اون جا یک کلیدی چیزی به ادم میده برای جلو بردن داستان بازی نگو یک کلت با چندتا تیر گیرت نمیاد

اون قسمتش عالی بود. واقعا الانم که دارم مینویسمش مو به تنم سیخ شده. من تو شب بازی میکردم در سکوت کامل. این صداها که اومد کرک و پرم ریخت خداوکیلی!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or