Sillent Hill : Downpour | PS3

بچه ها بازی رو میخوام بگیرم . حالا یه سوال . این که میگن Tech Issue داره بازی یعنی باگ زیاد داره ؟ از نظر داستان و موزیک و اینا که میدونم عالیه . مشکل Combat داره یا باگ گرافیکی ؟ یه چند جا نوشته بود باگ گرافیکی داره یعنی چطوریه ؟ یه توضیحی بدین . مرسی :دی

بچه ها بازی رو میخوام بگیرم . حالا یه سوال . این که میگن Tech Issue داره بازی یعنی باگ زیاد داره ؟ از نظر داستان و موزیک و اینا که میدونم عالیه . مشکل Combat داره یا باگ گرافیکی ؟ یه چند جا نوشته بود باگ گرافیکی داره یعنی چطوریه ؟ یه توضیحی بدین . مرسی :دی

ببین بازی خوبه ها ، اما یکم از نظر تکنیکی ، کلا مسائل تکنیکی ، از گرافیک فنی و انیمیشن بگیر ، تا کامبت سیستم ضعیف ، یکم عقب موندست :دی !
در کل نسخه کپی ایکس باکسش توصیه میشه :دی !

سلام به همگی.
من از سایلنت هیل دو نسخه دارم یکی 3.95گیگ و یکی 4.6 گیگ .در ضمن ترو بلو ورژن 2.7 هم گرفتم.ولی دو مسئله در بازی وجود داره.یکی اینکه احساس میکنم یکسری از دموهای بازی حذف شده.مثلا در ابتدای بازی بعد از سوار شدن در آسانسور در زندان و حرکت آسانسور صحنه سیاه شده و بدون هیچ دمویی صحنه هوش اومدن و اتوبوس واژگون شده در محیط دیده میشود و ادامه بازی...
دوم اینکه الان یه جایی از بازی رسیدم که زن پلیس بر روی زمین نشسته و نمیشه باش حرف زد!!! جلو تر که میرم از پله ها که میخوام برم بالا این ارور میاد... there has been a disc read error
کسی این مشکلو داشته؟؟؟؟

خوب بازیرو تموم کردم راستیتش نمیدونم چرا ولی انگار قرار نیست بعد از Sillent Hill Orgins نسخه ی دیگه ای به دلم بشینه
من که دیگه امیدی به این بازی ندارم
این نسخه هم چیز خاصی نداشت از باگهای افتضاح بازی که بگذریم تنوع دشمنای بازی خیلی خیلی کم بود معماها ساده بودن من که تو هیچکدوم با چالش مواجه نشدم
در کل بازی خیلی ساده تر شده بود تا اواسط بازی حتی نیاز نبود از نقشه استفاده کنی
از محیط های داخل بازی کاملامشخص بود که خود سازنده ها هم میخواستن بازیرو برگردونن به همون اصالت اولیه.
به هیچ وجه بازی انتظاراتم رو براورده نکرد ولی رو حرفم هستم که از فاجعه Home Coming بهتر بود

تو این نسل بهترین سایلنت هیل عرضه شده همین Downpour هست.
جدا origins يه شاهكار بود هنوزم كه بازي ميكنم برام جذابيت داره عالي بود !

Origins که در برابر 4 نسخه اول هیچ چیز برای گفتن نداره! اگر اسمش رو بذاریم شاهکار پس به نسخه‌های کلاسیک چی میشه گفت؟ :d

منم بازیو یه بار رفتم
واقعا این وترا پتانسیلشو نشون داد اتمسفر عالی بود موزیک و صدا خوب بود داستان محتوا داشت و نحوه بیان داستان از همه بهتر بود
امیدوارم تو نسخه های بعدی همین شرکت کارو ادامه بده شاید تکنیک بازیو بتونن بالا تر ببرن چون انگار کل مراحل سه بعدی غیر از طراحی جهان خیلی مبتدی بود
به نظرم محتوای بازی عالی بود واقعا لذت بردم
بخصوص وقتی the room رو تو شهر پیدا کردم خیلی هیجان زده شدم

بازی قشنگی بود.

ولی اصلا به زیبایی شماره ها قبلیش نبود.

کیفیت کاراکترها هم بد نبود ولی میتونستن بهتر کار کنن.

مخصوصا کیفیت سایه ها که واقعا پایین بود.

من حدود سه ساعتی بازیش کردم,اما انقد تو این شهرش گشتم اعصابم خرد شد بیخیالش شدم,سایلنت هیل رو خوشم میادا ولی این بزرگی شهرش یکم سر درگم میکنه گیمر رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or