m warfer
کاربر سایت
داداش میشه آدرس جایی که خریدی برام بفرستی.ممنون.نه الان میده 85
آره 110 خریدم بقلی ـیش میداد 140 !
داداش میشه آدرس جایی که خریدی برام بفرستی.ممنون.نه الان میده 85
آره 110 خریدم بقلی ـیش میداد 140 !
یعنی به نظرت ارزش داره 120 تومن پاش بدیم یا نه صبر کنیم ؟سلام دوستان. بالاخره بازیو خریدم.رجین 1 120 تومان.
خوب از بازی بگم:
داستان:داستان هم بدک نیست ،خیلی خوبم نیست.
گرافیک:گرافیک بازی خوب بود ،نور پردازی عالی.
گیم پلی:توی بازی میتونیدد همه چی بردارید و باهاش دشمنان را بزنید.
صداگذاری:موسیقی و صدا گذاری بازی بسیار زیباست .
در کل بازی ارزش بازی کردنو داره به همه اونایی که عاشق این بازی هستند بازیرو شدیدا توصه میکنم.عالی بود.
یعنی به نظرت ارزش داره 120 تومن پاش بدیم یا نه صبر کنیم ؟
وضعیت ترس و ... چجوریه تو بازی ؟
سلام من مال 360 را بازی کردم ولی فرق نداره در کل بازیش یک جوری ترسوند من رو که تقریبا تصمیم گرفتم بازی ترسناک نخرم در ضمن به نظرم 120 تومن نمیارزه مگر اینکه طرفدار این سری باشی
شدیدا موافقم......اصلا اسمش میاد صدای ترس میاد.......خیلی حال میده...........من که طرفدارشم.......میرم میخرم......اما آخه ریجن 2 میخوام.....2 نیومده ؟داش سایلنت هیل به همین ترسناکیشه اگه ترسناک نبود که سایلنت هیل نبود.
شدیدا موافقم......اصلا اسمش میاد صدای ترس میاد.......خیلی حال میده...........من که طرفدارشم.......میرم میخرم......اما آخه ریجن 2 میخوام.....2 نیومده ؟
خجالت نمیکشی:d....اینم سوال بود پرسیدی ؟......بازیش ارزش داره ؟.......اصلا دیگه این سوال رو نپرسیااااااااااااااااااااااا......بازیش چطوره؟
چند ساعت گیم پلی داره؟
ارزش داره؟:d
باشه:dخجالت نمیکشی:d....اینم سوال بود پرسیدی ؟......بازیش ارزش داره ؟.......اصلا دیگه این سوال رو نپرسیااااااااااااااااااااااا......
من بازی رو گرفتم...راست میگفتن Open World عه؟
جدی؟!؟!من بازی رو گرفتم...
خب محیط بازی بزرگه و کلی وقت باید بزاری تا مسیر اصلی رو پیدا کنی و خیلی از محیط ها وسایل رو که بررسی میکنی اصلا به کارت نمیان و ربطی به خط اصلی داستان نداره یه جورایی چیزای فرعی هستن
بعد باگ هم که داره:d
ولی این محیط بزرگ بازی رو اعصاب آدم میره بعضی وقت ها...کلا سایلنت هیل همینه!!!