آخرین ویرایش:
منم برام یه silent hill خیلی دوست داشتنی شده.واقعا لذت بخشه بعد این همه سال ip قدیمیه محبوبت با این کیفیت نسخه جدید بده.فکر کنم تقریبا اواخر بازیم البته شاید اشتباه بکنم ولی تا همین جا هم جایگاه بازی رفته کنار ۴ سایلنت هیل تیم سایلنت واقعا عالیه داستان هم از نیمه دوم بازی قشنگ حس سایلنت هیلی داره

Voice Actor ژاپنی بازی باید امسال تو Game Award کاندید بشه
پ.ن :
View attachment 394434
پ.ن 2 :
View attachment 394433
خودمون هستن.
بازی کن آقا.به سختی Silent Hill 2 Remake هستش؟ محیط های تو در تو (گیج کننده) و پازل های سخت ؟؟؟؟
مبارزات سنگین عین شماره دوم ؟
تو دلت صافه ، برام استخاره بگیر
آره منم وقت خیلی کم دارم ، اگر بازی آسون هست و بدون راحت میشه بدون راهنما رفت تا بریم،ریمیک دو که مجبور شدم همش با راهنما پیش برمتو دلت صافه ، برام استخاره بگیر
وقتم خیلی کمه ، برای همین سوال کردم چطوریاست
توی درجه استوری زیاد سخت نیست ولی در جه هارد خیلی سخترهبه سختی Silent Hill 2 Remake هستش؟ محیط های تو در تو (گیج کننده) و پازل های سخت ؟؟؟؟
مبارزات سنگین عین شماره دوم ؟
من مشکلی با کامبت و خراب شدن سلاح ها نداشتم ولی با مصرف آیتم ها حین مبارزه مشکل داشتم به نظرم به جای اینکه لازم باشه اول دکمه lb نگه داری بعد مثلا y بزنی برای آیتم کپسول اونم توی مبارزه کار سخت میکرد ترکیب بقیه مدل های کنترل هم توی ستینگ بدتر از مدل a بود .تایم اتمام بازی برای من ۱۰ ساعت بودمنم تموم کردم بازی رو برای دور اول. ۹ ساعتی شد. مدت زمانش مناسبه با توجه به اینکه باید چند بار بازی رو تموم کنین. اتمسفر بازی خیلی خووبه. فضای جاپونش رو عالی دراوردن. صداپیشگی جاپونی عالیه خصوصا شخصیت هیناکو. موزیک و صداگذاری هم جذاب و گیراس. گرافیک خووبه. فریم ثابت نیست متاسفانه و افت فریم زیاد داره. موشن بلور هم به مقدار زیادی ریختن تو بازی و تنظیمی هم برای غیر فعال کردنش نیست. برسیم به گیمپلی و کامبت که به طور کلی دوسش دارم. یعنی کامبت یه جورایی کلانکی هست و خب هر کی خوشش نیاد قابل درکه اما من دووشواری نداشتم. ولی دوتا نکته اذیت کنندس واقعا. یکی محدودیت شدید اینونتوری و نبود استوریج و دومی هم زود ترکیدن سلاحهای بازی. درسته میتونی آیتمایی که لازم نداری رو بدی بره و فِیت بگیری اما خب همیشه شراین در دسترس نیست. آپگرید هم پیدا میکنی فقط یه اسلات بهت میده. سلاحهای بازی هم واقعا زود میشکنن. یعنی لوله فلزی خیلی باید مقاومتر ازینا باشه یا مثلا سلاحهایی که آخر بازی میگیرین اصلا نباید اینقدر زود پودر بشن ولی خب خواستن مشکلات ایجاد کنن واسه پلیر. تنوع انمیها اوکی هستش. باس فایتاش جالبن. خشونت بازی خووبه. یعنی اگر قصد داشتن همه چیزو توی کاتسینای بازی نشون بدن قطعا رده بندی سنی R میگرفتناصلا تعارف نداشتن. داستان بازی خیلی آروم شروع میشه ولی خب اواخر بازی جون میگیره اما بازم نمیشه قطعی فهمید چی به چیه به جز حدس و گمان. پازلهای بازی خیلی خوبن. در کل تجربهی لذتبخشیه. سایلنت هیل خوب و متفاوتی ساختن. همونطور که انتظار میرفت دو دستگی ایجاد شده بین کامیونیتی SH ولی خب هر کی سلیقهای داره.