اقا دمت گرم:-*چقدر همه اینجا گیر میکنن بار ها خودم توضیح دادم ها
برو تو نقشه پیش علامت سوال پشت ساختمون کنار صندلی یه میله خم شده هستش او رو بردار و نردبون رو بکش پائین و برو بالا
همین
دوستان لطفا کمک کنید:
اونجا که یه منبع آب هست و ما باید این لوله ها رو طوری تنظیم کنیم تا آب جریان داشته باشه و آب زیر زمین بره پایین تا بتونیم از اون راه زیر زمین جلو بریم.من اینکارو میکنم اونجا که آب رفته پایین هم میرم ولی راهی پیدا نمیکنم میشه کمک کنید؟
من هنوز بازی رو تموم نکردم تازه رسیدم به اون جایی کهدیجی محو میشه.....یه سوال....این یارو ویلچر سوار کیه؟
محض سرگرمیه بهش توجه نکنمن هنوز بازی رو تموم نکردم تازه رسیدم به اون جایی کهدیجی محو میشه.....یه سوال....این یارو ویلچر سوار کیه؟
محض سرگرمی؟؟؟شما از داستان بازی اینطور برداشت کردین؟محض سرگرمیه بهش توجه نکن
غول آخر بازی
محض سرگرمی؟؟؟شما از داستان بازی اینطور برداشت کردین؟
یکی میشه به من کمک کنه :اونجا که تو یه اتاق هستیم و سه تا جنازه روی تخت هستند و دو تاشونو سرچ میکنیم و از داخل بدن جنازه سوم باید یه چیزی پیدا کنیم . من هر کاری میکنم دو ساعت تو بدن رو میگرده و آخره سر هیچی پیدا نمیکنه در صورتی که تو یه ویدئو قدم به قدم دیده بودم در عرض سه ثانیه اون شی رو از شکم جنازه آورد بیرون . حالا چه جوری اون چیز رو از شکمش پیدا کنم ؟
اون غولی که روی صندلی نشسته و باید لوله هایی که بهش وصله را باز کنیم ، من سه تا لوله را باز کردم اما لوله چهارم رو هر کاری میکنم نمیشه .
یعنی هر چه قدر که دکمه میزنم ولی بعد لوله را ول میکنه و کنده نمیشه بعد هم که تا یه مدت همه جا جرقه میزنه .
خلاصه این لوله چهارم را چی کارش باید کرد؟