باس داره ناناااااااااززززز.......هلوووووووو.......مثله آب نبات میخولتت . :dاین بازی باس و اینا هم داره؟
مهران جان میله ی خاصی نیاز داره ها نری با تبر بیوفتی به جونش:dاونجایی که من میگم رفتی؟یا نه نرده بون جای دیگه رو میگی؟
پس دیگه واقعا باید بیخیالش شد :d من واقعا هنوز موندم مبارزات بازی چرا اینقدر سرسری و بدون هیچ ظرافتی طراحی شدن . یعنی واقعا نا امید کننده هست . اصلا اثر ضربه چه سنگینی چه نتیجش رو به اون بابایی که میزنی نمیبینی . چه به دیوار بزنی چه جونور جفتش یه احساس رو بهت میده . گارد گیری مورفی هم که کر کر خندست :d گه کاهی شانست بزنه 2 تا دونه تیر هم پیدا کنی بزنی به جونور در کمال تعجب میبینی با اینکه نشونه گیریت درست بوده ولی تیر به طرف نخوره :-bباس داره ناناااااااااززززز.......هلوو� �ووووو.......مثله آب نبات میخولتت
جدی ؟ :d من تبر و تفنگ و .... امتحان کردم آخر دوستم میخواست دیگه دسته رو پرت کنه طرف مانیتور ببینه نردبونه باز میشه یا نه . همون نردبونه که نصفه بیشترش بالاست و یه میله نگهش داشته . پشت یه خونهست که فقط هم از یه طرف میتونی بری و بیای چون اون طرف خونه پرتگاهه . (خودم نفهمیدم چی گفتم)
پس دیگه واقعا باید بیخیالش شد :d من واقعا هنوز موندم مبارزات بازی چرا اینقدر سرسری و بدون هیچ ظرافتی طراحی شدن . یعنی واقعا نا امید کننده هست . اصلا اثر ضربه چه سنگینی چه نتیجش رو به اون بابایی که میزنی نمیبینی . چه به دیوار بزنی چه جونور جفتش یه احساس رو بهت میده . گارد گیری مورفی هم که کر کر خندست :d گه کاهی شانست بزنه 2 تا دونه تیر هم پیدا کنی بزنی به جونور در کمال تعجب میبینی با اینکه نشونه گیریت درست بوده ولی تیر به طرف نخوره :-b
یدونه هوک هست یه عصایی هست که یه زائده بالاش داره با اون باید بکشی پایین نردبون رو . دقیقا پشت نردبون تکیه داده شده به یه صندلی هست
دمت گرم آره ردش کردم . مانیتور سالمه خدا رو شکر . چشمام کوره یا تاریک بود ندیدم . مسئله این است :dمهران جون مشکل حل شد؟یا نه مانیتور رو له کردی؟:d
برا من جی تگ نیست اما برا منم اینجوری میشه . چون برنر مکس نگرفتم گفتم شاید به خاطر اونه . عجیییبه .آقا این کنسول جی تگ ما کلا مشکلات عجیب غریب زیاد داره . بازی شما هم بعضی اوقات مثلا میخواین بچرخین و اینا شده که برا 1 ثانیه فریز کنه یا یکم حالت لگ مانند داشته باشه؟
بازی رو زیادی تاریک درست کردن درجه روشنایی بازی رو روی تقریبا آخر بذارید درست میشه!دمت گرم آره ردش کردم . مانیتور سالمه خدا رو شکر . چشمام کوره یا تاریک بود ندیدم . مسئله این است :d
برا من جی تگ نیست اما برا منم اینجوری میشه . چون برنر مکس نگرفتم گفتم شاید به خاطر اونه . عجیییبه .
اگه گرافیک مهم نیست برات پس میتونم بگن لذتش چندین برابره Downpour هستش .سلام.ببخشید اینو اینجا میپرسم.این silent hill hd collction خوبه بخرم؟downpour اولین تجربم بود تو sh.حالا میخوام ببینم اگر این بازی رو بگیرم همون لذت downpour بهم دست میده؟چون با downpour که خیلی حال کردم.