LBP عالی بود و باید تبدیل میشد به یک نماد برای سونی! بعد از کراش تنها گزینه بود! چیزی مثل ماریو برای نینتندو! نینتندو واقعا هزار تا ماریو هم بسازه تکراری نمیشه، LBP هم میتونست مثل اون باشه ولی به هر حال MM هم ساخته هاش همه با کیفیتن، دریمز هم به نظر من بزرگترین ساختشون میشه
خدایی کم لطفیه اگه در مورد دریمز این حرفا زده بشه! یه چیزی ساختن که عملا طول عمر نداره و صدها هزار بازی مختلف میشه باهاش ساخت، اونم بازیایی که کاملا با هم متفاوتن! از ماریو و سونیک بگیر تا تتریس و هرچیز که فکرشو بشه کرد!
قول میدم میانگین متاش هم بالای 95 بشه!
بعد از کراش که تنها گزینه نبود
دوران PS2 هم سه تفنگ دار خوبی داشت PS !
ولی دوران PS3 بهترین گزینه بود، و پتانسیل خفن Sack Boy همین تغییر شکلش به هر چیزی بود، چیزی که بقیه نمادهای PS نداشتن
این نسلم که اصلا نماد این شکلی نداشتن...البته رو نک حساب باز کرده بودن که نمیدونم رو چه حسابی بود
نمیگم متای دریمز بد میشه، مطمئنن خفن میشه!
ولی مهم اینه واقعا چقدر بازی خوبی خودش خواهد بود، یا چقدر بازی خوب باهاش میسازن! آیا انقدری هست که در مقابل خیلی از بازی های Indie بتونند چیزای خوبی تحویل بدن؟(حالا AAA هیچ)
البته من خودم اونقدر هم با LBP حال نمیکنم و پلتفرمر ساده ای بود، بهترینش شماره سومش بود به نظرم
اما به نظرم از دریمزی که فعلا میبینیم بهتر بوده
اسم سونیک و ماریو اوردی، منتظرم ببینم کی یک بازی...یا حتی یک مرحله خوش ساخت توش ببینیم که بتونه با این ها برابری کنه
به نظر خودت چنین مراحلی میبینیم؟ و....چندتا؟
---
Spider-Man
Horizon Zero Dawn
Bloodborne
Ratchet & Clank
Persona 5 (میشه رو عامه پسند بودن این بحث کرد)
Infamous Second Son
اینا هم بزرگ بودن هم عامه پسند...
خدایی زیر سوال نبرید لاین آپ نسل هشت سونی رو...درسته تنوع نسل هفت رو نداشت ولی از حیث کیفی قشنگ یه پله بالاتر بود
با تمام خوبی R&C ، و رکورد زنیش و ...
اما انگشت کوچیکه ی aCiT هم نبود
نسل قبل 50تا رچت داشتیم که درسته یک سریش در حد DLC بودن، ولی aCiT یه کار خیلی خفن و بزرگ بود، و ToD هم در بدترین حالت در حد و حدود R&C PS4 بود
البته بحث عامه پسندی بود و خو رکورد فروش رابطه مستقیم داره، لی با این حال نمیشد مخالفت نکرد
(این نسل کلا همه انحصاری های سونی تو فروش ترکوندن، راه تبلیغات رو خوب یاد گرفتن
)
I:SS هم تا حدی همین مخالفت ها رو دارم
البته یه سری پیشرفت ها هم داشت واقعا