Shogun 2: Total War

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    shogun
997383_171054_front.jpg

Developer : Creative Assembly
Publisher : SEGA
Genre : Historical Real-Time Strategy
Release: TBA 2011​

یکی از عجیب ترین وغیر منتظره ترین اخبار هفته ی اخیر تایید شدن ادامه ای بر فرنچایز محبوب Total War و یکی از بهترین استراتژی های تازیخ PC یعنی Shogun بعد از 10 سال بود.

Creative Assembly با Shogun 2: Total Warبازگشته تا دوباره شما را به قلب ژاپن فئودال ببرد و با یک استراتژی همزمان فوق العاده تاکتیکی به صندلی پیچتان کند.!!!

گزافیک هنری بازی فوقالعاده به نظر می رسد، در بعد فنی هم که Creative Assembly استاد بلامنازع است.
گیم پلی هم کافی است مانند ده سال قبل لذت بخش باشد تا همه چیز برای یک تجربه ی لذت بخش آماده شود.
مطمئنا در E3 2010 شاهد اطلاعات بیشتری از بازی خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
سلام.
بچه ها من مشکلی ندارم. بازی که خریدم ستاپ دستکاری بود و نمیدونم چه فایل هایی جزء کرک هستند من اسم فایل هایی که توی پوشه بازی هستند رو میذارم ببینید کدوم رو ندارید و کدوم جزء کرک هستند تا یه جایی براتون آپلودش کنم.

awesomium
AwesomiumProcess
bink_64
binkw32
icudt42
installscript
libeay32
mss32
Safe Browsing Bloom
Safe Browsing Bloom ****** 2
Shogun2.dll
Shogun2.dll.3636
Shogun2
ssleay32
steam_api
tbb
tbbmalloc

بقش هم پوشه های بازی هستند.

درود
این بازی پچی چیزی نداره؟
احساس میکنم باگ داره
مثلا یک دسته از ارتش من وقتی به دشمن حمله میکنه تا به دشمن میرسن همینجوری وایمیسن
کند عمل میکنند و اونا هی زرت و زرت میزنند جریان چیه؟

من همین دیشب داشتم بازی میکردم و کیفور بودم
الان که اومدم بازی رو اجرا کنم
بازی راحت اجرا میشه
اما وقتی میرسه به مرحله لودینگ که شروع جنگ باشه هنگ میکنه مجبورم ببندمش
بابا این تا دیروز درست بود که!

باز خوبه مال شما ها فقط مشکل Load داره :d
مال من جدیدا تا یه جایی از بازی میرم ، میزنه کدتون کپی و این حرفا ! انقدر هم میزنه میره رو اعصاب ! بعد دیگه تو این حالت هم نمیذاره هیچ نیرویی ساخته بشه !

می بینم که همگی بجز مشکل لودینگ که دارید یه مشکل دیگه هم دارید!!
منم جدیدا یه چیز جالب برام پیش اومده من بجز قوم date اگه بخوام با بقیه اقوام بازی کنم گرافیک بازی به هم میریزه و انگا همه جارو دریا گرفته :-/
البته با date که بازی می کنم رو حداکثر گرافیک جواب میده بدون هیچ مشکلی:-?
خیلی رو اعصابه بخدا)x

دوستانی که بازی را کاملا ً مسلط هستند لطفا ً یک راهنمای کلی از بازی بذارند !
ضمنا ً من هر چقدر هم که لشگر جمع می کنم وقتی به قلعه ای حمله می کنم تا نیروهام بخوان از دیوار قلعه با نردبان بالا برند کشته میشن آیا تصرف قلعه راه خاصی داره ؟

دوستانی که بازی را کاملا ً مسلط هستند لطفا ً یک راهنمای کلی از بازی بذارند !
ضمنا ً من هر چقدر هم که لشگر جمع می کنم وقتی به قلعه ای حمله می کنم تا نیروهام بخوان از دیوار قلعه با نردبان بالا برند کشته میشن آیا تصرف قلعه راه خاصی داره ؟
بهترین راهش اینه که بگی خود کامپیوتر حمله های قلعه رو بره

خسته نباشی !:(
منچ که بازی نمی کنیم استراتژیه هااا !:d
تو مرحله آموزشیش برای گرفتن قلعه من اصلا نتونستم از نیرو هاشون عبور کنم فقط شانس اوردم اخرین نیروم دور از همه که داشتن نابود می شدن رفت و اون مدت زمان رو جلو قلعه اصلی وایساد تا بردم پس بهتره بیخیال شی
ولی اگه اونا به قلعت حمله کردن حتما خودت برو دشمن 900 تا تود من 300 تا و بردم !

بابا جان اینجا کل ژاپن که زیر آبه فکر کنم موقع ساخت بازی سونامی اومده بوده . حالمان را گرفت .

بالاخره کسی فهمید چجوری میشه قلعه گرفت !؟
اگر قرار باشه مبارزات قلعه رو به کامپیوتر واگذار کنیم که این بازی مفت نمی ارزه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or