Shogun 2: Total War

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    shogun
997383_171054_front.jpg

Developer : Creative Assembly
Publisher : SEGA
Genre : Historical Real-Time Strategy
Release: TBA 2011​

یکی از عجیب ترین وغیر منتظره ترین اخبار هفته ی اخیر تایید شدن ادامه ای بر فرنچایز محبوب Total War و یکی از بهترین استراتژی های تازیخ PC یعنی Shogun بعد از 10 سال بود.

Creative Assembly با Shogun 2: Total Warبازگشته تا دوباره شما را به قلب ژاپن فئودال ببرد و با یک استراتژی همزمان فوق العاده تاکتیکی به صندلی پیچتان کند.!!!

گزافیک هنری بازی فوقالعاده به نظر می رسد، در بعد فنی هم که Creative Assembly استاد بلامنازع است.
گیم پلی هم کافی است مانند ده سال قبل لذت بخش باشد تا همه چیز برای یک تجربه ی لذت بخش آماده شود.
مطمئنا در E3 2010 شاهد اطلاعات بیشتری از بازی خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
2.5 GB بدون ویدیو ؟ :d آخه ویدیو هاش اونقدری زیاد نیستن که بخواد 13 GB کم کنه !!!

نمیدونم والا این چیزیه که خودشون نوشتند :حذف کلیه ویدئو ها و کلیه زبانها به غیر از انگلیسی

اینم لینکش که میگم :

http://www.downloadha.com/1389/12/دانلود-بازی-فوق-العاده-زیبای-شوگان-2-total-war-shogun/#more-17183

حالا ویدئو ها قشنگند خیلی ؟خیلی تاثیر دارند ؟

ارزش داره 15 گیگه رو دانلود کنم یا نه ارزش 13 گیگ دانلود بیشترو نداره ؟

نمیدونم والا این چیزیه که خودشون نوشتند :حذف کلیه ویدئو ها و کلیه زبانها به غیر از انگلیسی

اینم لینکش که میگم :

http://www.downloadha.com/1389/12/دانلود-بازی-فوق-العاده-زیبای-شوگان-2-total-war-shogun/#more-17183

حالا ویدئو ها قشنگند خیلی ؟خیلی تاثیر دارند ؟

ارزش داره 15 گیگه رو دانلود کنم یا نه ارزش 13 گیگ دانلود بیشترو نداره ؟

نه خوبه :d جالبن

سلام
منم همین مشکل رو در لود دارم که میپره بیرون و نمیشه بازی کرد
دوستان کسی میدونه سیو بازی کجای pc ذخیره میشه؟؟
ممنونم

X\document and setting\users\y\application data\Creative Assembly\shogun 2 total war

راهنمایی:X نام درایوی که ویندوز رو تو اون نصب کردید و y نام یوزری که برای کامپیوترتون انتخاب کردید.
برای دیدن پوشه application data باید فایل ها رو از حالت hidden در بیارید.

X\document and setting\users\y\application data\Creative Assembly\shogun 2 total war

راهنمایی:X نام درایوی که ویندوز رو تو اون نصب کردید و y نام یوزری که برای کامپیوترتون انتخاب کردید.
برای دیدن پوشه application data باید فایل ها رو از حالت hidden در بیارید.

ممنونم از جوابتون
ولی من مسیری که گفتین رو رفتم ولی پوشه Creative Assembly نبود و گشتم سیو ها هم اونجا نبود.
شاید بخاطر ویندوز باشه چون من از ویندوز 7 استفاده می کنم؟!!

من نصف بازی رو گرفم اما انگار بعضیا میگند کرک درستو حسابی نداره-پس چی کار کنم یعنی دیگه نگیرمش ؟

آخه با کرک مشکل دار که نمیشه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or