Shogun 2: Total War

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    shogun
997383_171054_front.jpg

Developer : Creative Assembly
Publisher : SEGA
Genre : Historical Real-Time Strategy
Release: TBA 2011​

یکی از عجیب ترین وغیر منتظره ترین اخبار هفته ی اخیر تایید شدن ادامه ای بر فرنچایز محبوب Total War و یکی از بهترین استراتژی های تازیخ PC یعنی Shogun بعد از 10 سال بود.

Creative Assembly با Shogun 2: Total Warبازگشته تا دوباره شما را به قلب ژاپن فئودال ببرد و با یک استراتژی همزمان فوق العاده تاکتیکی به صندلی پیچتان کند.!!!

گزافیک هنری بازی فوقالعاده به نظر می رسد، در بعد فنی هم که Creative Assembly استاد بلامنازع است.
گیم پلی هم کافی است مانند ده سال قبل لذت بخش باشد تا همه چیز برای یک تجربه ی لذت بخش آماده شود.
مطمئنا در E3 2010 شاهد اطلاعات بیشتری از بازی خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
چرا directx 11 , antialliasing غیرفعاله

سه راه واسه فعال کردنش وجود داره :

Turn Anti-Aliasing On in Shogun 2: Total War Tips 1

You can force to turn Anti-Aliasing on from your driver control panel, need to get to driver control panel and then try to find that option.

Turn Anti-Aliasing On in Shogun 2: Total War Tips 2

Wait for the next patch which will come within 4 weeks, then you can turn Anti-Aliasing on in a more easier way.

Turn Anti-Aliasing On in Shogun 2: Total War Tips 3

For those ATI(AMD) card user, you can go to "start" menu and search CCC(Win7 user only) then you can find gaming tab, and what you need to do now is to click 3D application settings, next in the AA option uncheck use in game settings and put it to what ever you want. Then you may turn Anti-Aliasing on in Shogun 2: Total War.

It sounds complicated, but it will not be that difficult when you try to do it.

تاپیک مشکلات بازی : :d

II
II
II
II
II
V

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40186

دوستان به نظرتون با این سیستم میتونم خوب اجرا کنم بازی رو؟؟؟!
vga:4870 1gb gddr5
cpu : core 2duo e8400 3ghz
ram:4gb 1066
نمیخواستم این بحثو دوباره شروع کنم ، دست خودم نیست:d

دوستان به نظرتون با این سیستم میتونم خوب اجرا کنم بازی رو؟؟؟!
vga:4870 1gb gddr5
cpu : core 2duo e8400 3ghz
ram:4gb 1066
نمیخواستم این بحثو دوباره شروع کنم ، دست خودم نیست:d

معلومه،البته cpu یه مقدار پایینه ولی بازی رو میتونی اجرا کنی. یه مقدار باید تنظیمات رو پایینتر بیاری.

• Like
Reactions: GAMERSINA
برای من یه چیزی خیلی عیجبه ! من با این سیستم بازی رو روی تظنیمات high و روزلیشن 1600*1920 راحت اجرا کردم :d
cpu : intel core e2200 2.20gh
Vga : 9500gt
ram : 4gb !

یه نسخه رو دانلودها گذاشته که 15 گیگه و بعد یه نسخه گذاشته که نوشته کلیه ویدیو ها حذف شده و فقط 2.5 گیگه

خواستم ببینم آیا ویدئو هاش اون قدر قشنگ هستند و توی بازی تاثیر دارند که بخوام 15 گیگیه رو دانلود کنم یا نه جالب نیستندو همون 2.5 گیگیه رو بگیرم؟؟؟

یه نسخه رو دانلودها گذاشته که 15 گیگه و بعد یه نسخه گذاشته که نوشته کلیه ویدیو ها حذف شده و فقط 2.5 گیگه

خواستم ببینم آیا ویدئو هاش اون قدر قشنگ هستند و توی بازی تاثیر دارند که بخوام 15 گیگیه رو دانلود کنم یا نه جالب نیستندو همون 2.5 گیگیه رو بگیرم؟؟؟

2.5 GB بدون ویدیو ؟ :d آخه ویدیو هاش اونقدری زیاد نیستن که بخواد 13 GB کم کنه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or