Shogun 2: Total War

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    shogun
997383_171054_front.jpg

Developer : Creative Assembly
Publisher : SEGA
Genre : Historical Real-Time Strategy
Release: TBA 2011​

یکی از عجیب ترین وغیر منتظره ترین اخبار هفته ی اخیر تایید شدن ادامه ای بر فرنچایز محبوب Total War و یکی از بهترین استراتژی های تازیخ PC یعنی Shogun بعد از 10 سال بود.

Creative Assembly با Shogun 2: Total Warبازگشته تا دوباره شما را به قلب ژاپن فئودال ببرد و با یک استراتژی همزمان فوق العاده تاکتیکی به صندلی پیچتان کند.!!!

گزافیک هنری بازی فوقالعاده به نظر می رسد، در بعد فنی هم که Creative Assembly استاد بلامنازع است.
گیم پلی هم کافی است مانند ده سال قبل لذت بخش باشد تا همه چیز برای یک تجربه ی لذت بخش آماده شود.
مطمئنا در E3 2010 شاهد اطلاعات بیشتری از بازی خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
برای شما که تازه میخواهی این سبک رو بازی کنی ممکنه کمی پیچیده باشه.
چون هر دوسبک بازی های استراتژی یعنی نوبتی و همزمان رو در خودش داره.

مخصوصا قسمت نوبتی بازی که باید کمی تو این سبک تبحر داشته باشی.
ولی در کل اگر حوصله به خرج بدی میتونی راحت یاد بگیری و قسمت های قبلیه بازی
رو هم بازی کنی.

پیشنهاد من اینه قبل از عرضه این بازی بازی های شاهکاری مثل WORLD IN CONFLICT
رو بازی کن تا کلا با بازی های استراتژی آشنا بشی.
اصلا نگران نباش زود یاد میگیری(من خودم با Rome شروع کردم) برادر من فقط فوتبال بازی می کرد اما Empire و Napoleon رو که نصب کردم اونم خیلی خوشش اومد و بازی کرد وخیلی زود هم یاد گرفت 80% دنیا رو هم فتح کرد(البته روی درجه Easy).

اصلا نگران نباش خیلی زود یاد میگیری.
ممنون امیدوار شدم :d انشااله هر چه زودتر بازی بیاد و کرک بشه کسی خبری نداره چند روز به عرضه بازی مونده؟

Gamespot به بازی 9 داده. میدونستم بازی عالی میشه فقط حالا باید صبر کنم تا به بازار بیاد(امیدوارم تا فردا شب بیاد دیگه تحمل ندارم).
به بازار هم اومده ، امروز من خریدم بازی رو ، با کرک سالم (دوستم بازی کرد گفت سالمه ، من کلا از سبک استراتژی خوشم نمیاد!)

بازی رو گرفتم حدود 3 ساعتی هم بازی کردم نسبت به total war قبلیا واقعا گسترده تر شده دیگه به نظرم زیادی گسترده شده البته اولاشه فکر کنم عادت کنم بعد یه مدت فعلا که بعد از 3 ساعت مخم نکشید دیگه اومدم استراحت :d
گرافیک بازی هم برا چنین عنوانی عالیه روی سیستم من هم کاملا روون با تنظیمات ultra اجرا میشه فقط نمیدونم چرا تو تنظیمات AA خاموشه و نمیشه عوضش کرد :-/

بازی رو گرفتم حدود 3 ساعتی هم بازی کردم نسبت به total war قبلیا واقعا گسترده تر شده دیگه به نظرم زیادی گسترده شده البته اولاشه فکر کنم عادت کنم بعد یه مدت فعلا که بعد از 3 ساعت مخم نکشید دیگه اومدم استراحت :d
گرافیک بازی هم برا چنین عنوانی عالیه روی سیستم من هم کاملا روون با تنظیمات ultra اجرا میشه فقط نمیدونم چرا تو تنظیمات AA خاموشه و نمیشه عوضش کرد :-/

شما سیستمت چیه عزیز؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or