Shogun 2: Total War

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    shogun
997383_171054_front.jpg

Developer : Creative Assembly
Publisher : SEGA
Genre : Historical Real-Time Strategy
Release: TBA 2011​

یکی از عجیب ترین وغیر منتظره ترین اخبار هفته ی اخیر تایید شدن ادامه ای بر فرنچایز محبوب Total War و یکی از بهترین استراتژی های تازیخ PC یعنی Shogun بعد از 10 سال بود.

Creative Assembly با Shogun 2: Total Warبازگشته تا دوباره شما را به قلب ژاپن فئودال ببرد و با یک استراتژی همزمان فوق العاده تاکتیکی به صندلی پیچتان کند.!!!

گزافیک هنری بازی فوقالعاده به نظر می رسد، در بعد فنی هم که Creative Assembly استاد بلامنازع است.
گیم پلی هم کافی است مانند ده سال قبل لذت بخش باشد تا همه چیز برای یک تجربه ی لذت بخش آماده شود.
مطمئنا در E3 2010 شاهد اطلاعات بیشتری از بازی خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
بازی رو گرفتم حدود 3 ساعتی هم بازی کردم نسبت به total war قبلیا واقعا گسترده تر شده دیگه به نظرم زیادی گسترده شده البته اولاشه فکر کنم عادت کنم بعد یه مدت فعلا که بعد از 3 ساعت مخم نکشید دیگه اومدم استراحت :d
گرافیک بازی هم برا چنین عنوانی عالیه روی سیستم من هم کاملا روون با تنظیمات ultra اجرا میشه فقط نمیدونم چرا تو تنظیمات AA خاموشه و نمیشه عوضش کرد :-/

آره خاموشه
ظاهرا خودشون گفتن با آپدیت باز میشه اگر اشتباه نکنم

بالاخره چشممون روشن شد :d
از کجاش شروع کنم ؟!

کلی بگم بازی همه رقمه خیلی بزرگتر شده. و واقعا پیچیده و سخت :d کلا خیلی پیچیده شده و تو این 2 ساعتی که بازی کردم کار چندانی نتونستم بکنم :d (یه شهر به زور گرفتم و پایتخت رو هم شورشی ها ازم گرفتن :d)
تمام موارد شماره های قبلی هست + اینکه یه ذره احساس ضعییف بودن حکومتتون به کسی دست بده، اصلا مکس نمیکنه و حمله میکنه.
گرافیک خیلی بهتر شده ! مخصوصا خود نیرو ها که واقعا عالی درست شدن.
AI هم خیلی خوب شده. مثلا پایتخت رو که شورشی ها محاصره کردن ، از یه نقطه مثل سابق حمله نکردن ! کاملا قلعه رو محاصره کردن و از در و دیوار اومدن تو

بازی رو هم با بالاترین درجات گرافیکی و رو فریم ثابت بازی کردم که فریم رو 40 بود حدودا

مشخصات PC که باهاش بازی کردم :

CPU: Core I7
VGA: 480
Ram: 6 GB DDR3 2200
Win 7 64x

بازی از gs امتیاز 9 گرفته؟! اصلا انتظارش رو نداشتم...
امتیاز یوزرها هم هست 9.5 !!!!
من زیاد تو کار استراتژی نیستم ولی اینو انگار باید بگیرم.
سری Total War جز موفق ترین سری بازی هاست . من پیشنهاد میکنم حتما تهیه اش کنید. اوایلش تا با بازی آشنا شید یه ذره زمان میبره ولی یکم که بگذره دیگه نمیتونید باز یرو بذارید کنار.

اینطور که من در فروم این بازی دیدم،مثل اینه که نسبت به توتال وارهای دیگه هوش مصنوعی خیلی بهتر شده،و این مسئله باعث سخت تر شدن بازی شده،در ضمن در این بازی توپ و تفنگ هم موجوده که توسط تاجرهای مسیحی که به ژاپن می یان می تونید اونا رو خریداری کنید.

اینطور که من در فروم این بازی دیدم،مثل اینه که نسبت به توتال وارهای دیگه هوش مصنوعی خیلی بهتر شده،و این مسئله باعث سخت تر شدن بازی شده،در ضمن در این بازی توپ و تفنگ هم موجوده که توسط تاجرهای مسیحی که به ژاپن می یان می تونید اونا رو خریداری کنید.

کلا خیلی سخت تر شده :d خیلی با خیال راحت مثل همیشه نمیشه رفت ملت رو زد ! ضعییف بشید ، ارتشتون کم باشه ، ارتشتون دور از پایتخت و اینا باشه یه دفعه شورش میکنن و دردسر ساز میشن :d اون قضیه توپ و تفنگ هم زیاد فرقی نداره باشن یا نه ! همون تیر کمون های سامورائیاشون بهترن ! این اروپایی ها رو اگه بذارین بیان ، فقط به خاطر دینشون باعث شورش و کتک کاری میشن !

آخرین ویرایش:
قلعه گیریش خیلی خیلی سخت شده ، کاش قلعه گیریش رو مثل Rome Total War می کردن
از سخت تر شده بازی به شدت استقبال میکنیم، پیشرفت هوش مصنوعی هم یکی از بهترین خبرهایی بود که میتونستم در مورد این نسخه بشنوم.
به طرز عجیبی برای بازی بی تابی میکنم ولی هنوز به خاطر تعطیلات نتونستم بازی رو گیر بیارم...

از سخت تر شده بازی به شدت استقبال میکنیم، پیشرفت هوش مصنوعی هم یکی از بهترین خبرهایی بود که میتونستم در مورد این نسخه بشنوم.
به طرز عجیبی برای بازی بی تابی میکنم ولی هنوز به خاطر تعطیلات نتونستم بازی رو گیر بیارم...

بله :d ما هم استقبال میکردیم :d اما واقعا سخت شده و واقعی ! دیگه نمیشه همینجوری قبیله ای ریخت تو یه کشور و فتحش کرد ! تا آخر میجنگن ! ضعییف هم بشی تو جنگ با یکی ، بقیه هم میریزن سرت !

آخرین ویرایش:
#یه چیز خیلی جالبی که اضافه شده اینه که وقتی جنرال هاتون توی جنگ تجربه کسب میکنن میشه مهارتهای اضافی شون رو خودمون انتخاب کنیم.
#توی پنل دیپلماتیک از گروگان هایی هم که گرفتین میشه استفاده کرد.
# توی پنل دیپلماتیک قبل از پیشنهاد دادن به شما احتمال موفقیت پیشنهادتون رو میگه و خیلی خیلی نسبت به قبل بهتر شده.
# یه درجه سختی جدید اضافه شده که فقط خودش Autosave میکنه و شما نمیتونید سیو کنید. توی جنگها هم موقع pause کردن نمیتونید دستور بدید.

من شدیدا دارم حال میکنم با بازی ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or