Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب بلاخره بازی رو دیشب رو Hard تموم کردم ازون چیزی که فکرشو میکردم راحت تر بود(یکم اوایلش برام چالش برانگیز بود ولی وقتی قلق بازی دستم اومد برام راحت شد) ! فقط یکم غولهای Chapter 5 که آخرین Chapter هست منو اذیت کردن.
بازی بسیار مفرحی بود و واقها حیف بازی Multiplayer نداره !

خب بلاخره بازی رو دیشب رو Hard تموم کردم ازون چیزی که فکرشو میکردم راحت تر بود(یکم اوایلش برام چالش برانگیز بود ولی وقتی قلق بازی دستم اومد برام راحت شد) ! فقط یکم غولهای Chapter 5 که آخرین Chapter هست منو اذیت کردن.
بازی بسیار مفرحی بود و واقها حیف بازی Multiplayer نداره !

من هر طور فکر میکنم این بازی نمیتونه Multiplayer داشته باشه ! چطور میتونن کازی کنن زمان اهسته بشه ؟ باید تصویر بقیه هم اروم بشه ؟ پس نمیشه !

من هر طور فکر میکنم این بازی نمیتونه Multiplayer داشته باشه ! چطور میتونن کازی کنن زمان اهسته بشه ؟ باید تصویر بقیه هم اروم بشه ؟ پس نمیشه !

لازم نیست همه Ability های Sam رو داخل Multiplayer قرار بدند !!! خیلی از بازیها الان اصلا Single Player و Multiplayer جدایی دارند که پایه قسمت Multiplayer میتونه Basic Movement های شخصیتها باشه نه اینکه بیان هم بخش Single Player رو بچوپونن تو بازی !

لازم نیست همه Ability های Sam رو داخل Multiplayer قرار بدند !!! خیلی از بازیها الان اصلا Single Player و Multiplayer جدایی دارند که پایه قسمت Multiplayer میتونه Basic Movement های شخصیتها باشه نه اینکه بیان هم بخش Single Player رو بچوپونن تو بازی !

خوب کل جذابیت بازی همین یک قدرته ( آهسته کردن زمان ! ) البته فکر کنم SAM همین یک قدرتو داره !

خوب کل جذابیت بازی همین یک قدرته ( آهسته کردن زمان ! ) البته فکر کنم SAM همین یک قدرتو داره !

سیستم Covering و تنوع و جذابیت Location ها + سلاح ها . تقسیم Team ها مثلا به دو یا چند گروه و به ازای Kill Streak استفاده از روباتها و ...اینقدر میتونم دلیل و مثال و ایده بزارم که نشون بده این بازی میتونه Multiplayer داشته باشه . بحث Multiplayer هیچ موقع به این بر نمیگرده که بطور مثال اگر شما در طول Single Player امکاناتی از قبیل Slow Motion و High Jump و ... داشته باشید نتونید صرفا بر اینکه این امکانات چون در Single هست حتما هم باید در Multi وجود داشته قسمت چند نفره رو در بازی قرار بدید.

6 الی 7 ساعتی طول میکشه...
البته همین زمان هم فوق العاده جذابه و میکامی الکی نخواسته بازی رو کش بده و تکراریش کنه!!

ما هم بازي رو تموم كرديم.خيلي خوب بود كلي حال كردم باهاش.
بازي شماره ي 2 هم داره؟

بازی خوبی بود ولی ای کاش غولهای جدید برای هر مرحله تکرار میکردن و 2 بار با یک غول تو 2 مرحله نمیجنگیدی.در کل بازی خوبی بود

عجب بازیی بود
حتما ونکویش رو بگیرید
به نظر من که هیجان بازی در حد مدرن وارفر 2 بود

منم بازی رو بازی کردم . جدا بازی خوبی بود و پر از حیجان ولی ایراداتی هم داشت این که اگه سیستم upgrade داشت بهتر میشد ولی بازی خوبی بود پیشنهاد میشه که این بازی رو انجام بدید

بازی خیلی باحاله،ولی یه سوال:
منم الان رسیدم مرحله آخر اونجایی که دوتا روبات alpha و یکی دیگه که آبی و قرمز هستن باهات مبارزه میکنن
روی hard دارم بازی میکنم
دیشب که نتونستم از پسشون بر بیام،قلقشون چیه؟؟

بعذ از مدتها یه بازی خوب تو این سبک دیدم
جذاب و پر هیجان هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or