Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان
بازیش چه طوره ؟؟
خوبه ؟؟؟
یه بازی مشابه بگین واسش ممنون!

من الان act 3 رو تموم کردم در کل بازی خوبیه و شاید بزرگترین ضعف بازی فقط اکشن صرف بودنش باشه چون گیمر هیچ احتیاجی به خلاقیت برای طی کردن مراحل نداره ولی بدون شک یک بازی اکشن خوش ساخت هستش

در اخر act 3 هم یه تیکه بود وارد یکی از مکان ها که میشی سربازای دشمن دور هم جمع شدن و میزنن و مرقصن مرده بودم از خنده :d:))

گیم اسپات امتیاز خیلی خوبی بهش داده ، حتما فردا میخرمش >:d<
ببینم بازی کوتاهه ؟

آره.
خود گیم اسپات هم از ضعفای بازی به کوتاه بودنش اشاره کرده...
در کل 6/7 ساعتی طول میکشه...

منم بازی رو گرفتم. تا اینجا که بازی بسیار جذاب بوده و اکشن.
کارگردانه بازی احتمالا یکی از طرفدارای mgs بوده.اگر بازی کنید متوجه میشید.
قربان شما همه بازی ها رو MGS میبینی ها! تمامی پست هات یه ربطی به MGS داره!:))

ارزش دانلود کردن داره بازی؟

شاید این حرف خنده دار باشه، ولی بازی یه جورایی ورژن شوتر Bayonetta به حساب میاد (قشنگ تابلوئه Platinum Games ساختتش):دی یعنی بر خلاف چیزی که فکر میکردم اصلا هیچ ربطی به Gears of War نداره! Gears of War یه شوتر سوم شخص سینمایی با خشونت بالاست، ولی این یه بازی Fun تره که پایه و اساسش روی رکورد زدن است (مثلا رکورد رد کردن فلان مرحله تو فلان دقیقه).

عمق گیم پلیش هم بالاست! خیلی وقت بود یه همچین شوتر ِ حرفه ای بازی نکرده بودم! از اون مدل بازیهاست که هر چی بیشتر تمرین کنی و بازی کردنش رو یاد بگیری، لذت بیشتری هم میبری!

من با فروشگاه نیما شرط بستم سره این بازی :دی . گفت که یه بازی متوسط میشه و منم گفتم عالی میشه :دی . برم مغازه رو به نامم بزنه :)) .
فوق العادس ...

واقعا Awesome !! خیلی وقت بود که تو یک بازه کوتاه این همه بازی خوب نیومده بود. گرافیک بازی خیلی عالی بنظر میرسه !! البته اگر کسی ریزبین باشه میفهمه Polish ها و Rendering های خاصی وجود داره که در کنار نورپردازی زیبا و طراحی هنری عالی گرافیک ساده و معمولی بازی رو اینطور زیبا جلوه داده .
در مورد گیمپلی هم ازونجایی که رو Hard دارم میرم واقعا درگیری ها و نبرد و همچنین سرعت گیمپلی بازی لذت بخش و چالش بر انگیز هست. فقط میمونه طراحی کاراکترها که از من نمره قابل قبولی رو کسب نمیکنه ! کلیشه ای بودن طراحی کاراکترها با توجه به Personality اونها کاملا مشهود هست.

آقا در یک کلام بازی عالیه ه ه ه !!!!!!! اصلا شک نکنید!!!!! سریع برین بخرین!!!!!!

البته بر خلاف اظهار نظر خیلی از دوستان ، بازی همچین شاخی هم نیست !!! گرافیک خاص و فنی که اصلا نداره ! با کمک موتور Havok تونستن فیزیک و انفجارهای خوبی رو بسازن ... به نظر من بازی اصلا در رزولوشن بالا و اچ دی هم اجرا نمیشه ( پایین تر میزنه !). کلا اگه میخواین حسابی چیز گیجه بگیرین و باعث راه رفتن رو اعصاب هم خانه ای هاتون بشین ، حرفی نیست برین بخرین .... عجب منو بندی بدی هم داره ! آنلاین هم که تعطیله !=((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or