asheghe-bazi
کاربر سایت
سیستم آبگرید سلاح هم داشت شما ندیدید :dمنم بازی رو بازی کردم . جدا بازی خوبی بود و پر از حیجان ولی ایراداتی هم داشت این که اگه سیستم upgrade داشت بهتر میشد ولی بازی خوبی بود پیشنهاد میشه که این بازی رو انجام بدید
سیستم آبگرید سلاح هم داشت شما ندیدید :dمنم بازی رو بازی کردم . جدا بازی خوبی بود و پر از حیجان ولی ایراداتی هم داشت این که اگه سیستم upgrade داشت بهتر میشد ولی بازی خوبی بود پیشنهاد میشه که این بازی رو انجام بدید
دیدم ولی خوب تغییری ندیدم فقط قوی تر میشد #سیستم آبگرید سلاح هم داشت شما ندیدید :d

دیدم ولی خوب تغییری ندیدم فقط قوی تر میشد #![]()
خب معلومه ! باید قوی میشد دیگه !ایشون منظورشون این بود که اسلحه ها به صورت حرفه ای آپدیت نمیشن و قابلیت آپگریت اسحه ها یک چیز تو مایه های SC نبود!خب معلومه ! باید قوی میشد دیگه !
.
. خود آقای شینجی میکامی هم جزو یاران بازی بود !.من اینجا گیر کردم!:
اونجایی که ربات ها داشتن میزدن و میرقصیدن هم خیلی جالب بود !.
بعد از گذشت 4 5 سال از ساخت فروم ها توی ایران هنوز فرهنگه اسپویل رو مردم نفهمیدن . واقعا برای شعور خیلی ها متاسفم ... اون از اول که میکامی رو گفتن ، اینم از این که رقص رو گفتن.
جناب پویا-شما اونجا که گیر کردی باید دکمه x رو با نهایت سرعت بزنی.یعنی یه بار نزن.همینجوری تا این دکمه نمایان شد باید تند-تند روش رو بزنی.انقدر بزن تا یارو رو بترکونه.:dPooya Evil
ممنون از راهنماییت
جناب پویا-شما اونجا که گیر کردی باید دکمه x رو با نهایت سرعت بزنی.یعنی یه بار نزن.همینجوری تا این دکمه نمایان شد باید تند-تند روش رو بزنی.انقدر بزن تا یارو رو بترکونه.:d