Shinji Mikami's Vanquish ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم بازی رو بازی کردم . جدا بازی خوبی بود و پر از حیجان ولی ایراداتی هم داشت این که اگه سیستم upgrade داشت بهتر میشد ولی بازی خوبی بود پیشنهاد میشه که این بازی رو انجام بدید
سیستم آبگرید سلاح هم داشت شما ندیدید :d

:)) خب معلومه ! باید قوی میشد دیگه !
ایشون منظورشون این بود که اسلحه ها به صورت حرفه ای آپدیت نمیشن و قابلیت آپگریت اسحه ها یک چیز تو مایه های SC نبود!
پ.ن: همچین بازی همین آپدیت اینجوری و ساده هم داشته باشه، بازم واسش فوق العاده استb-)

من اینجا گیر کردم!:
میرسم به Boss اصلی ،همون یارو روسه! (Act1) میرسه به من شمشیرشو در میاره:-o:d بعد میگه X رو بزن :d زمانی که X رو میزنم یه علامت دیگه میاد 4 طرف رو داه اما نمیگه چه کنم ، منم همه کار میکنم ولی بازم میزنه با شمشیر نصفم میکنه:دی

آخرین ویرایش:
خب بازی هم تموم شد ،
اما نیمه کاره !!!
To be Continued
بازی خیلی خوبی بود ... اکشن بسیار خوبی داشت . بسیار متنوع بود . رو آپگرید اسلحه ها خوب کار شده بود ، هم قدرتشون افزایش پیدا میکنه و هم میزان خشاب و هم مقدار حمل تیر افزایش پیدا میکنه ... اونجایی که ربات ها داشتن میزدن و میرقصیدن هم خیلی جالب بود !=)).
تیراژ پایانی هم جالب و نوآورانه بود !:)). خود آقای شینجی میکامی هم جزو یاران بازی بود !.
خریدن و بازی کردن رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.

Last edited by a moderator:
دوستان تمام زورتون رو بزنید تا اسپویل کنید !

اگر بازی همینطور توی اوج بمونه راحت میتونه جزو 3 بازی برتر این نسل برای من باشه . چیزیه که من آرزوش رو داشتم ...

من اینجا گیر کردم!:
باید جهتی که نشون میده رو با آنالوگ بزنی فک کنم اول چپ باشه بعد راست ، بالا و چند تا دیگه تکرار میشه یه خبر بد هم که در اون قسمت بازی تموم میشه !!!!:d
اونجایی که ربات ها داشتن میزدن و میرقصیدن هم خیلی جالب بود !.
اون قسمتش که من فقط رفتم یه گوشه نشستم نگاه کردم :d

آخرین ویرایش:
اونجایی که ربات ها داشتن میزدن و میرقصیدن هم خیلی جالب بود !.
دوست عزیز شما دقیقا هیجان این قسمت رو برای کسانی که نمیدونستند قراره چه اتفاقی بیوفته به فنا دادی، استفاده از اسپویلر اینقدر مشکله؟

بعد از گذشت 4 5 سال از ساخت فروم ها توی ایران هنوز فرهنگه اسپویل رو مردم نفهمیدن . واقعا برای شعور خیلی ها متاسفم ... اون از اول که میکامی رو گفتن ، اینم از این که رقص رو گفتن ;) .

بعد از گذشت 4 5 سال از ساخت فروم ها توی ایران هنوز فرهنگه اسپویل رو مردم نفهمیدن . واقعا برای شعور خیلی ها متاسفم ... اون از اول که میکامی رو گفتن ، اینم از این که رقص رو گفتن ;) .

من جای دوستان از شما معذرت میخام
بازی رو یه بار تموم کردم ولی یه بار فایده نداره!!!
به شدت عالی کار شده بود بعد از سالها که متال ګیر رو باهاش خاطره ها داشتم یه بازی اومد که با دل و جون میخاستم بشینم پاش
خسته نباشی شینجی میکامی خدا خیرت بده

بازی هیجان بالایی داره
معمولا از بازیهای سبک شوتر که تخیلی هستند خوشم نمیاد اما این بازی به نظرم جالبه

خوب منم دیشب بازی رو تموم کردم.از همون بار اول هم روی hard رفتم.زیاد سخت نبود.به جز 1-2 از جنگهاش.
بازی در یک کلام فوق العاده بود.وقتی تریلرهاش رو میدیدم-حالم از بازی بهم خورد:dپیش خودم میگفتم این چیه بابا همش هی سُر بخور-کاور بگیر-آدم بکش.و واقعا با اکراه فراوان بازی رو خریدم.
اما وقتی گذاشتم تو دستگاه و 1 ساعت بازی کردم به شدت عاشقش شدم.گیم پلی به هیچ عنوان تکراری نمیشه.یعنی تا آخرین لحظه بازی حس تازگی و طراوت خودش رو داره.هیجان بازی هم که در حد تیم ملی.مبارزات فوق العاده لذت بخش هست.لذت استفاده کردن از سلاح ها هم عالی هست.و هر اسلحه ایی به کار آدم میاد.و از این لحاظ هم مشکلی نیست.در کل اساسی بهم چسبید.و بعد از gears of war 1-2 بهترین بازیه شوتر سوم شخصی بود که بازی کردم.
Pooya Evil
جناب پویا-شما اونجا که گیر کردی باید دکمه x رو با نهایت سرعت بزنی.یعنی یه بار نزن.همینجوری تا این دکمه نمایان شد باید تند-تند روش رو بزنی.انقدر بزن تا یارو رو بترکونه.:d

گرچه دیر ولی بالاخره ما هم بازی کردیم.

در یک کلام عالی.هم ردیف با بازیهای بزرگی مثل gears of war

سریعترین اکشنی که تا حالا دیدم.

بی خود نیست که اول بازی اخطار میده که امکان داره بازی واسه یک عده مشکل درست کنه(احتمالا بی هوش میکنه:d)

بی خود نیست که اول بازی اخطار میده که امکان داره بازی واسه یک عده مشکل درست کنه(احتمالا بی هوش میکنه:d)
واقعا ؟ :d

درسته بازی گیم پلی سریعی داره و اونقدر هم توهم اور نیست که ادم رو بی هوش کنه !!

جناب پویا-شما اونجا که گیر کردی باید دکمه x رو با نهایت سرعت بزنی.یعنی یه بار نزن.همینجوری تا این دکمه نمایان شد باید تند-تند روش رو بزنی.انقدر بزن تا یارو رو بترکونه.:d
ممنون از راهنماییت

پ.ن: این یارو سم دهن سیگارو آسفالت کرده ها=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or